Перейти до змісту

RiG

Кандидат
  • Posts

    7065
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by RiG

  1. Мені похер, що ти счітаєш. Мої теми - що хочу, те й пишу. А форум таки перетворився в гівно, в основному якісь дегенеративні людаси тут скачуть.
  2. Де відписуватись по позитивах, в темах про гандонів ? Ти тут теж добре попрацював, так що тепер йди краще кацапоаграрію з ікспєрдом підмахуй, це зараз твій рівень.
  3. Так отож, що прячутся всє. А наймані підараси ржзвяцца.
  4. Це кому, таїландським аграріям та омєріканським ікспєрдам ? Вони дешеві наймані пітараси, їх навіть в облом накуй посилати.
  5. Вишивають кацапський колгоспник на пару з омєріканскім ікспєрдом. Ну ще макаківці скачуть, це ясно. Вони всюди скачуть. Невже це весь ресурс форуму ?
  6. ЦеДзіп, ти так явно Ікспєрду не підмахуй, а то стаєш подібний на підараса.
  7. Коцапъ, ти там не забудь періодично кричати 'Тагі-л-л-л-л'. А то ще за людину тебе сприймуть, буде якось незручно.
  8. Ти пистуй Трампу відсмоктувати, ікспєрд-надомнік. Рекомендації попроси в Манафорта, він чоткій пацан.
  9. безопастности... Бля, кацапня йобана, ілларіоновські хуєсоси.
  10. Хе-хе, знатно макакінських штирить. Ілларіоновський жополиз соліруєт на кацапскому бояні. А де кацап-сєятєль, сьогодні бражки перебрав ?
  11. Хі-хі, так я тут тільки часом заходжу, на кумедних тваринок глянути, банан їм кинути. А ти тут взагалі забризкав своїм лайном весь форум, антисанітарія повна. Патякання про офшорки від платних форумних холопів виглядаєдосить смішно, так що краще пистуйте за макаку і бойового підараса пукани рвати, вони там вам знову газ попіісят організовують.
  12. Хе-хе, знатно місцеву шушеру штирить. Головне, як дружно всі заливаються - макаківці, лапотніки, омєріканскіє ікспєрди-ілларіоновці і прочіє цітізени.
  13. Навєрноє, достаточного фінансірованія нєт.
  14. Що, ватан, ко дню пабєди готов ?
  15. А кермо з правої сторони. Брітони, йоп вашу мать.
×
×
  • Створити...