Перейти до змісту

Платник податків

Клуб
  • Posts

    604
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Платник податків

  1. Спирта 331 066 л А от спирту малувато. Зводить на ніц всі інші поставки....
  2. Так золотозубий Пономарьов від неї втік..........
  3. Не прийдуть. Прийде бумажка "Пропал без вести во время учений в степи под Ростовом".
  4. Язик у нього занадто довгий і дурний. От і превентивно ізолювали від "общественности".........
  5. А що їх на броньованих машинах повинні вивозити з зони АТО? Броновички потрібні на передовій а не в тилу.
  6. Ну це не така вже і не нова ідея. Ще за часів срср розроблялась Державна Автоматизована Система Управління. Але не пройшла, техніка ще не така була, канали зв'язку нікудишні, і багато чого іншого, в першу чергу людський фактор. Тепер техніка дозволяє, мережа зв'язку дозволяє, але з людським фактором знову не складується.
  7. Свобода сформувала батальйон Січ. Знаю хлопців звідти. Стояли під Дебальцево.
  8. Швидше всього розборки. Армія війни і армія миру в Лугандоні почала боротьбу за владу.
  9. Так що, Дімон Ведмедів тепер буде без улюбленої цяцьки??? Оце санкція, найкрутіша!
  10. Читати такі повідомлення надзвичайно приємно, тільки ніяк не зрозумію: звідки йде така інфа?
  11. Значить вихід вимальовується тільки один: фізичне усунення Хуйла, з наступним навішуванням на нього відповідальності за всі промахи. Хрущов чудово використав такий прийом і ще десять років царствував.
  12. Львівщина. Цього року салютували в десять раз менше чим в минулому. Всі чекають остаточної перемоги над хуйлом і хуйлостаном, отоді відірвуться.
  13. Знаючи нашу постсовкову партобузнесбратію не повірю, що вони з цієї угоди не помазали собі волосся сальцем. Можливо не всі 750 млн, але на віллочки і яхточки в Кіпрі стане багатьом.
  14. 750 млн зелених (за мінусом комісійних) прикарманив якийсь підхуйльониш! Наші вишкобойки діти в порівняні з московитами.
  15. Практично нічого нового для себе не побачив. Хіба для людей із-за Збруча цей фільм буде пізнавальним, але із 20-річною затримкою в порівняні з галичанами.
  16. Взліт був вертикальний, з маленької посадочної площадки серед боліт. Потім вертоліт почав набирати горизонтальну швидкість з одночасною втратою висоти. І так метрів 200 по просіці на мінімальній висоті з доторками коліс до грунту. Незабутні враження!
  17. А я так літав! На північних бурових. Перевантажили МІ-8, ледве злетіли по лісовій вирубці, з доторканням колесами землі, з розкиданням грязюки! Спочатку нічого не зрозумів, злякався пізніше, коли набрали висоту.
  18. Там московитів було більше чим в Чорногорії. У них з Хорватією безвізовий режим.
×
×
  • Створити...