Перейти до змісту

Ash

Кандидат
  • Posts

    3838
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    1

Ash last won the day on 30 березня 2019

Ash had the most liked content!

About Ash

  • День народження 11/28/1971

Информация

  • Стать
    Чоловік
  • Москва
  • Russia

Ash's Achievements

Юзер

Юзер (2/9)

268

Reputation

  1. Час покаже хто де срав. Ви хочете щоб вам хтось, хто присягав зовсім другому народу діяв в ваших інтересах? А хто присягав народу України витворяв те що нищив потихенько країну, набиваючи мошну й тикаючи постійно на Кремль - то все нормально? Не буває такого в Світі. Дивись як США чи Великобританія діють у власніх інтересах - і мільйони переб'ють "папуасів", пробірками потрясуть, про газові атаки розкажуть, навіть організувати допоможуть всяким благородним ребелам (а самі навіть хімічну зброю не знищили й по плутонію теж справа стоїть - коштів бачиш недостатньо).
  2. Їх треба не просто відірвати, а фізично знищити разом з дітьми, онуками, їх бандюками та партнерами. Інакше буде контреволюція. Я до такого не готовий.
  3. Тероризм - це коли тероризують. http://youtu.be/DVIDR9JSPFs Час покаже хто де тероризував (не з Британії чи з США про те говорити).
  4. Фома, не компасуй мізки, я законослухляний громадянин і завжди платив податки де б не жив. При Кравчуку, Кучмі теж платив.
  5. Я податки плачу по закону в державну казну, а не комусь там.
  6. Якось дивно оформлено з цею інагурацією. Народ вже обрав президента, але не президент поки депутати ще щось там не приймуть в ВР... Замість того щоб іти в адміністрацію президента й перемати справи у діючого Зеленський чекає півтора місяця "булаву" від ВР.
  7. Охохо... Я спонсор своїх дітей, на більше в мене кебети нема, щоб спонсувати якісь геополітичні амбіціїї - це не мій рівень. Мій рівень - простий офісний планктон.
  8. Я напевно невдало зформулював те, що мене здивувало - Радник Володимира Зеленського заявив проекту "Радіо Свобода" "Донбас. Реалії". Радник повинен радити Зеленському перед можливими переговорами, а так як це прозвучало до того любого натяку на можливі переговори, то це більш схоже на якусь маніпуляцію.
  9. Я не вказував взагалі! Я реагую на українські новини, свою думку висловлюю лише на форумі (особисте діло кожного. погоджуватись зо мною чи ні), аж ніяк не вказую. Я прожив у Вінницькій області 37 років. Там у мене залишились родичі, мама, брат, там похований батько, дідусі та бабусі і решта предків. Так що я цікавлюся що там робиться.
  10. Та вважайте що хочете. Я написав, а діло Ваше вірити чи не вірити - я ж не волюнтарист якийсь.
  11. А вибору в плєбсу не було - або Зеленський, або брехливий та амбіційний, жадібний, остогидлий Петро.
  12. А що Зеленському пропонували якусь зустріч? Він ще булави не має, що це Апаршин раптом так запереживав наперед? І чому він Зеленському це не порадив, а для "Радіо Свобода" це висловив? Дивно.
  13. Чого б це? Кого я окупував? В Росії я приймак, в Україні власність втратив, так як Україна не дозволяє два громадянства. Так що я ще в ЄСПЧ можу подати на відшкодування збитків.
  14. Коли відсторонять від влади - тоді взнаємо що він та його команда загрібли.
×
×
  • Створити...