Перейти до змісту

kasia

Клуб
  • Posts

    581
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

kasia's Achievements

Юзер

Юзер (2/9)

295

Reputation

  1. хоть бы он продержался еще подольше, Маккейн.
  2. взаимно, но смайлики достать не могу - их стала полоска нижняя закрывать, только макушки видно, ))))
  3. лесица, и все-все, спасибо огромное. а женщины да - дольше живут в целом, но вот в конкретной семье бывает, что и нет. (((
  4. Уже какие только аргументы не приводили. Если кто уперся - пока не сляжет... И даже как сляжет, будет гнуть свою линию. Еще глуховат всю жизнь. Других не слышит в прямом и переносном смысле.
  5. Здорово, что Маккейн еще в строю. Следит за мочиловом Рашки.
  6. Часто малых некому забрать со школы, кота не на кого оставить, а ему все тусить. Вел бы тут свой сайт, пишущему человеку проще должно быть. Потом что случись - приеду, еще и от соседей буду слушать всё. Оправдываться, что на мне тут его родители были полностью и своих куча.
  7. Shpylka, у вас во Львове заведует психиатрической клиникой Александр Фильц. Вы к нему сходите поговорите. Наверняка помогут и посоветуют. И может в больницу сможете класть иногда. Старческие дела - это таки по части психиатрии у нас в стране.
  8. Shpylka, Ну, вот нам не удалось в этом году папу (79 лет) забрать. Летал и мой муж тремя самолетами в эти дебри СНГ, и мой сводный брат. Уперся: никуда не поеду, я еще жить хочу. Пятиэтажка давно без отопления. Сидит с одним обогревателем - очень холодно. Газа тоже нет. Муж успел починить водопровод, сантехнику, так папа еще далеко не все дает делать. Звоню вчера дочери, мол, надо бы ехать теперь вдвоём мужу и зятю, может вдвоем заберут. Наслушалась, что зятю, мол, оно вообще не надо. Держит там этого папу то, что он может прошвырнуться по всем своим старым работам - студенты с ним здороваются, сотрудники терпят. Здесь такой тусни я ему не обеспечу. Очень тяжело переношу всю эту ситуацию. Только вот то, что вас почитала и поддерживает.
  9. Один из наших пропавших без вести под Иловайском. Роман Бундиков, юрист из Киева. Вот его ФБ: https://www.facebook.com/roman.bundikov
  10. Там авторитетно заявляют, что все вы - кроме Параски - всё равно пишите на ФУПе. Давайте уже объединять два форума. А то Параска щас, как узнает, она вам даст чертей.
  11. В Маріуполі пройшов ще один суд над моїм чоловіком - Жаком. Нічого, в порівнянні з попереднім, не змінилося. Прокурор співає одну ж саму пісню, як із заїздженої платівки; суддя - відкрито допомагає прокурору уникати незручних питань від адвокатів, тиснучи та піднімаючи на них голос, відхиляючи усі їх клопотання; одна ж та сама група "найпатріотичніших патріотів" з боку "постраждалої ", начебто від мого чоловіка сторони, яка відверто стверджує, що у них "все схвачено" і Жак "будет сидеть" ... Верховенство права стверджуєте, справедливий для звичайних людей суд?!! Сумно та прикро на все це дивитись! Генеральний прокурор, де Ви??? Невже патріоти по тюрьмах та в СІЗО даремно чекають на підтримку держави , за яку не шкодували свого життя, та на справедливе вирішення сфабрикованих справ у заангажованих сепаратистьских (в Україні!!!) судах? Тепер про інше. Щоб мати і висловлювати якусь особисту думку про людину, треба з нею познайомитися, або хоча б поговорити, а не робити висновки з замовних матеріалів в інтернеті чи ФБ, та слухаючи та далі розповсюджуючи плітки "добродійників". Я довго не розуміла, що не поділили між собою патріоти Маріуполя - Марічка та Вікторія Прідущенко. Для мене вони обидві були колись гідними патріотками свого міста. Так от - поспілкувавшись та послухавши, ЩО зараз говорять "ЯрікВіка"в перервах на суді, остаточно для себе зробила висновок - ніякі вони не патріоти, але маніакально бажають, щоб їх такими вважали.. Багато загальних правильних слів, перекручування фактів, зйомка відео та вигідне для них редактування з метою самопіару, бажання слави та визнання їх самими-самими...Йдіть на площу , якщо вам не йметься, мітенгуйте, а не займайтесь самопіаром в суді проти мого чоловіка! Виявляється, що саме лише завдяки їм Маріуполь досі український, що ті, хто не був особисто з НИМИ на Майдані, на площі в Маріуполі 9 травня 2014р. та ін. не були там, тому що ці добродії їх там не бачили! І ці ЛЮДИ, які малодушно покинули свого одного вбитого та пораненого товариша на площі Маріуполя в 2014р та втекли( і саме мій чоловік , а не ДРУГ-Ярослав, пішов забирати цього пораненого); за проханням цих двох мій чоловік вивіз з Маріуполя декілька проукраїнських сімей з дітьми та місцевих патріотів для переховування від сепаратистів в Бердянськ, - зараз дають проти нього неправдиві свідчення в прокуратурі , тому, що бояться правди, яка може їм нашкодити, і тому, що Марічка підтримала Жака, а ВОНИ проти Марічки, значить проти Жака. Ось такий невеселий, виявляється, водевіль. Тому, не треба звертати уваги на всі їхні потуги нашкодити, викрити, заплямувати... Користувачі ФБ через три роки війни порозумнішали , і вже не вірять всьому, що хочуть нав'язати такі собі "ЯрікиВіки", які вже зараз показують своє справжнє обличчя, працюючи проти справжніх патріотів на руку сепаратистам, заради особистої вигоди, прикриваючись словами, що вони за правду і за закон для всіх. P.S: Успіхів всім нам і Вам Марічко в боротьбі з ворогами України
  12. Виктори Фетисова додала 6 нових світлин — разом з Александром Бабичем та 46 іншими особами.5 год · МАРІУПОЛЬ. 22 лист.2017р. об 11-00 в Орджонікідзовському суді -" ще одне СУДІЛІЩЕ прокурора СЛАСТІНА (того хто прикладає зусиль засадити до в'язниці Сергей Колмогоров за виконання наказу пов'язаного з захистом України)..Сьогодні черга ще одного бердянця який звільняв моє місто Лисичанськ. І саме його білий пікап я бачила вірвався в звільняющійся Лисичанськ від ворога першим...А до цього було м.Попасна. Де саме 2 рота (якої командував капітан ЖАК - Віктор Камінський ) взяла на себе весь тягар ЗВІЛЬНЕННЯ ..Я НЕ МОЖУ БУТИ ОСТОРОНЬ. .Бо є розуміння ВДЯЧНОСТІ..Тоді ми були в полоні ворога..СЬОГОДНІ В ПОЛОНІ ВОРОГА ТОЙ ХТО НАС ЗВІЛЬНЯВ.. Я ПРОШУ ВСІХ ХТО МОЖЕ ПІДТРИМАТИ - ПІДТРИМАТЕ
  13. Гурьянов Сергей‏ @Segozavr 29 сент. Еще Если все будет идти как идет, долг Газпрома в 2020 году будет $80 млрд, при рыночной стоимости компании в $50 млрд.
×
×
  • Створити...