Перейти до змісту

ВАРІТ МОІЛ

Форумчанин
  • Posts

    24
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by ВАРІТ МОІЛ

  1. Ага .Міхаіл Коптєв з його Орхідеєю:http://ilisiada.livejournal.com/28123.html
  2. Виконуйте всі рекомендації завідуючого відділенням реанімації без дурної тягомотини.Взагалі доля хворого і стану вирішується у перші 2-6 годин перебування в реанімації.Якщо діагностична і терапевтична активність висока і правильна - вдається зберегти життя і його якість.
  3. Тацит в сочинении «Агрикола» писал: «Во всякой войне [...] удачу каждый приписывает себе, а вину за несчастья возлагают на одного»
  4. Владимир Высоцкий Целуя знамя пропыленный шелк: http://www.naitimp3.ru/search/?query=%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80%20%D0%92%D1%8B%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%BA%D0%B8%D0%B9%20%D0%A6%D0%B5%D0%BB%D1%83%D1%8F%20%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D1%8F%20%D0%B2%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%8B%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9%20%D1%88%D0%B5%D0%BB%D0%BA
  5. Хай сприяє Вам військове щастя , знищіть ворогів та повертайтеся живим! Хочу Вам процитувати вірш-пісню Володимира Висоцького "Про первые ряды": Целуя знамя, пропыленный шелк, И выплюнув в отчаяньи протезы, Фельдмаршал звал: "Вперед, мой славный полк, Презрите смерть, мои головорезы". И смятыми знаменами горды, Воспалены талантливою речью, Расталкивая спины и зады, Они стремились в первые ряды И первыми ложились под картечью. Хитрец и тот, который не был смел, Не пожелав платить такую цену, Полз в задний ряд, но там не уцелел, Его свои же брали на прицел И в спину убивали за измену. Сегодня каждый третий без сапог, Но после битвы заживут, как крезы. Прекрасный полк, надежный, верный полк, Отборные в полку головорезы. А третьи и средь битвы и бады Старались сохранить и грудь, и спину, Не выходя ни в первые ряды, Ни в задние, но как из-за еды, Дрались за золотую середину. Они напишут толстые труды И будут гибнуть в рамах на картине, Те, кто не вышли в первые ряды, Но не были и сзади, и горды, Что честно прозябали в середине. Уже трубач без почестей умолк, Не слышно меди, только звон железа. Ах славный полк,надежный, верный полк, Отборные в полку головорезы. Но нет, им честь знамен не запятнать, Дышал фельдмаршал весело и ровно. Чтоб их в глазах потомков оправдать, Он молвил: "Кто-то должен умирать, А кто-то должен выжить, безусловно". Пусть нет звезды тусклее, чем у них, Уверенно дотянут до кончины, Скрываясь за отчаянных и злых Последний ряд оставив для других, Умеренные люди середины. В грязь втоптаны знамена, славный шелк, Фельдмаршальские жезлы и протезы. Ах, славный полк, да был ли славный полк, В котором сплошь одни головорезы? Здоров'я Вам!
  6. Чимось нагадує діалог львів'янина з луганчанином. Десь на такому рівні. При цьому і один,і другий українці. Так,як і в кліпі єврей-ашкеназі з колишнього СРСР,і єврей-сефард з Африки - пройде 20-40 років і їх діти-внуки стануть монолітною нацією - ізраїльтянами. Хоча ролик прикольний.Мені особисто охоронник подобається.
  7. Гранатуров "усвідомив і переосмислив" - Леніна від допоміг знести в Миколаєві.Знову ж таки - вибрано його на 500 днів.Через 1,5 року - нові вибори .
  8. Країну,яка хворіє тютчевськими параноїдальними імперськими ідеями - панконтинентальної "вселенської монархії" "Росії-3" поширеної на весь євроазійський континент за винянтком Китаю. Країну яка по суті є всепроникна спецслужба ФСБ ( в часи Тютчева корпус жандармів не мав такої потуги забезпечити тотальний моноліт державної влади і не мав можливостей моделювати массову свідомість вірнопідданих Російської Імперії) - необхідно виводити зі складу Ради Безпеки ООН. Російська Федерація - неосовкова чекістська Імперія Зла,Брехні і Ненависті - основна загроза миру у всьому світі і індуктор державного терроризму нового гатунку. Події в Україні - спроба Путіна відновити "Росію-1" ( по Тютчеву в межах Російської Імперії 19 віку чи в межах СРСР за риторикою Путіна ).І судячи з риторики путінського магнітофона в Радбезі ООН Чуркіна - рішення на відновлення та територіальне зростання євроазійської панконтинентальної "вселенської монархії" "Росії-3" Путіним прийняте остаточно. І слова Жириновського про кацапські чоботи помиті в Індійському океані не безневинний жарт, а озвучені панконтинентальні євроазійські імперські устремління кгбіста Путіна і його просякнутої ФСБ державної машини. Ще раз процитую літературно-політичний опус Тютчева ,що стисло виражає суть путінських намірів: "Русская география" Москва, и град Петров, и Константинов град Вот царства русского заветные столицы... Но где предел ему? и где его границы — На север, на восток, на юг и на закат? Грядущим временам судьбы их обличат... Семь внутренних морей и семь великих рек... От Нила до Невы, от Эльбы до Китая, От Волги по Евфрат, от Ганга до Дуная... Вот царство русское... и не прейдет вовек, Как то провидел Дух и Даниил предрек. 1848 или 1849
  9. Це в дрібницях він в опозиції, а в справах реалізації тютчевсько-путінської імперської параної - вірний пес кгбіста Путіна! Нема такого путінського злочину, який не виправдає "правозахистник" Лукін - "русская" географія змушує: Москва, и град Петров, и Константинов град Вот царства русского заветные столицы... Но где предел ему? и где его границы — На север, на восток, на юг и на закат? Грядущим временам судьбы их обличат... Семь внутренних морей и семь великих рек... От Нила до Невы, от Эльбы до Китая, От Волги по Евфрат, от Ганга до Дуная... Вот царство русское... и не прейдет вовек, Как то провидел Дух и Даниил предрек. 1848 или 1849 - Федя Тютчев тайний радник, імперіаліст-параноїк
  10. Кримський тріумф російського шовінізму озвучений Тютчевим В свои права вступает снова Родная русская земля ... Да, вы сдержали ваше слово: Не двинув пушки, ни рубля, В свои права вступает снова Родная русская земля — И нам завещанное море Опять свободною волной, О кратком позабыв позоре, Лобзает берег свой родной. Счастлив в наш век, кому победа Далась не кровью, а умом, Счастлив, кто точку Архимеда Умел сыскать в себе самом,- Кто, полный бодрого терпенья, Расчет с отвагой совмещал - То сдерживал свои стремленья, То своевременно дерзал. Но кончено ль противоборство? И как могучий ваш рычаг Осилит в умниках упорство И бессознательность в глупцах. Фёдор Иванович Тютчев
  11. Русская география Москва, и град Петров, и Константинов град Вот царства русского заветные столицы... Но где предел ему? и где его границы — На север, на восток, на юг и на закат? Грядущим временам судьбы их обличат... Семь внутренних морей и семь великих рек... От Нила до Невы, от Эльбы до Китая, От Волги по Евфрат, от Ганга до Дуная... Вот царство русское... и не прейдет вовек, Как то провидел Дух и Даниил предрек. Фёдор Тютчев 1848 или 1849 Басков і Кіркоров допомагають Путіну реалізовувати тютчевський проект "Росія-3".
  12. Що ж - традиційний "совок": "Я верю в честность Президента! И в неподкупность постовых! В заботу банка о клиентах! В русалок верю,в домовых!"
  13. Шпіонять всі - не всі попадаються на гарячому. Але вірогідніше за все - показовий демарш - СБУ працює і протидіє спецслужбам РФ.
  14. Щось схоже на "інформацію" про поїзди з "бендерівцями зі Львова" якими лякали миколаївців Дятлов-Ніколенко. Саме під таку "інформацію" мобілізували в Миколаєві пропутінські аквафрешно-колорадські сили на захист Миколаївської ОДА в лютому-березні цього року. Потім героїчно довелося розганяти всю цю публіку. Можливо така інформація потрібна для мобілізації одеситів на відсіч аквафрешно-колорадським в Одесі.
  15. Нічого поганого у спробі виробити об'єднуючу державну оцінку подій пов'язаних з 9 травням не бачу. Фанфарно-бравурна версія СРСР і її сучасний фсбшно-путінський варіант трактування 9 травня не консолідують Україну і народ України,і продовжувати політику Януковича по поширенню їх на державному рівні неприпустимо. Мені видається актуальним максимально повне, максимально об'єктивне поширення інформації по всім подіям пов'язаних з 9 травням,включно з замовчуванними темами ,як то відношення СРСР до покалічених воїнів, до військовополонених, до мирних жителів і особливо жінок на "визволених" від "фашизму" територіях, до діяльності репресивного апарату (смерш,нквд,розстрільні команди,"заградотряди") діяльність останніх це приблизно 1 млн.військовослужбовців радянської армії,вважай один фронт розстріляний. І в ту методичку варто внести багато досліджень, які фсбшно-путінські цербери історичної цноти внесли в розряд "ревізіоністів-фальсифікаторів". Мене наприклад вразила тема інвалідів : http://mrduke.ru/ivov/ ,"ВОСПОМИНАНИЯ О ВОЙНЕ" Миколи Миколайовича Нікуліна http://www.belousenko.com/books/nikulin/nikulin_vojna.htm, праця "Обреченные на подвиг" Кирила Михайловича Алєксандрова http://gulag.ipvnews.org/new/article20100506.php . ;"Пусть женщины станут вашей добычей" http://inosmi.ru/world/20050222/217403.html.
  16. "списки украинских активистов" Цікаво було би ознайомитися - кого іржаво-чорні (аквафрешні) внесли у списки українських активістів Миколаєва .
  17. Вірогідно, що Донецька і Луганська область потрапивши під контроль Путіна стануть людською ресурсною базою для розпалювання громадянської війни в Україні.Цинічно і надійно майже 6,5 міліонів людей двох східних областей під організаційним проводом грушників і фсбшників - достатня сила для громадянської війни. Не припустимо дозволити путінським спецслужбам реалізувати сценарій, коли громадяни України Донецької і Луганської областей стануть рушійною силою - "гарматним мясом" Путіна у братовбивчій громадянській війні. І війська Росії не знадобляться - самі українці себе ж і звоюють.
  18. Хочаб для того, щоб зберегти віру в цілеспрямовані і координовані з союзниками дії тимчасового уряду України.
  19. Я не тішу себе. Просто намагаюся знайти раціональне пояснення.
  20. Дають можливість путінським "сепаратистам" сповна проявити себе , щоб Європа одностайно підтримала зусилля США на знищення і демонтаж чекістської,неосовкової Імперії Зла,Брехні і Ненависті - Російської Федерації. І оскільки держава Україна самотужки не в силах протистояти путінській Імперії Зла, то мусить дослуховуватися до порад гаранта территоріальної цілостності - США. А заодно дати шанс на збереження життя тим громадянам України, які в силу обставин піддалися деструктивній, антиукраїнській путінській пропаганді. Почати стріляти легше за все. Важливо, щоб постріли прозвучали у найсприятливіший час і вцілили у непримиренних ворогів України.Десь так.
×
×
  • Створити...