Перейти до змісту

kleynod

Клуб
  • Posts

    2909
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Чоловік
  • Ukraine

kleynod's Achievements

Юзер

Юзер (2/9)

657

Reputation

  1. Я бачу вам аби тільки сратися. Навіть що на рівному місці, шо на горбатому. Пояснюю: По першій сцилі вісить і потім пише що сайт довго не відповідає - мабуть зза блокування По другій - само пише що напряму не пустить, заходьте через ТОР Про западло то попутно. Бо зараз таких сцилок мільон і немає там нічого, я сам можу такого на гуглити міліон. Які шанси що це то робоче? Ви самі качали? На ваше "ну то чого гілку створювати" відповідаю - читайте уважно пост, перед тим як метати своє лайно, бя я питав : Хтось вже подивився Смєрть Сталіна - нє жадніться! Якщо дивилися самі - пишіть, ні - ідіть далі.
  2. "А мене за шо??" Машинобудівний концерн Силові машини російського мільярдера Олексія Мордашова заявив, що не мав відношення до укладення контракту поставки турбін німецького Siemens, які опинилися у Криму, і сподівається на зняття з нього накладених на минулому тижні санкцій США. Про це йдеться у заяві російської компанії, передає Reuters. У компанії заявляють, що не мали ніякого відношення до укладення цього контракту і не знали про маршрут переадресації поставок цих турбін. Силмаш стверджує, що все керівництво спільного підприємства номіновано німецьким Siemens, всі рішення, в тому числі і про укладення контрактів, приймаються представниками Siemens. "У зв'язку з цим сподіваємося, що державні відомства США все-таки займуть конструктивну позицію, об'єктивно розберуться у ситуації і знімуть необгрунтовані санкції з концерну Силові машини, - сказано у повідомленні. Нагадаємо, що у п'ятницю управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США доповнило санкційні списки компаніями і чиновниками, пов'язаними з постачанням німецьких турбін у Крим. Ряд осіб і компаній вже знаходяться під санкціями Євросоюзу через турбіни. Відносно Силових машин ЄС не вводив санкції. Гииии.... А ти на госдеп у суд подай!! ))
  3. так шо там - 21 персональна та десь 9 проти фірм? Мєлковато... Чи це ще не весь список?
  4. Називайте як хочіте - бульбашко чи пірамідко, але відбувається власне саме це: "Забудовники починають об'єкти, а залучені під їх будівництво гроші перекидають на ті будівництва, які перебувають на більш пізніх стадіях. У разі виникнення несприятливих факторів перші будівництва можуть бути заморожені. Також треба відзначити, що зараз 100% об'єктів, що здаються, вводяться в експлуатацію з великими затримками ". Цю думку підтримують і інші експерти. Деяких з них вважають, вже в 2018 році довгобудів може виявитися так багато, що будівництво в Києві припиниться через масову недовіру споживача. Так, голова ради Експертної Міжгалузевої Асоціації України Анатолій Топал наголошує, що у Києві в 2017 році на 30% збільшилась кількість новобудов, які мають ознаки фінансових пірамід. Повно пропозицій з "акціями" саме під квартири зі здачею десь у " 2-3-4" квартал 18-го або взагалі у 19-у.
  5. чого це нема? https://www.amazon.co.uk/Death-Stalin-DVD-Jason-Isaacs/dp/B0763XMVZ2 і в Україну відсилають.
  6. рахувала якась програма - людина не може так
  7. шо там? За 10 фунтів з Амазону? Здіваєтесь?
  8. От чому я не люблю, коли несуть таку хєрню? З головою видає штабних шоколадників - про шоб не писали, треба обов"язково висратися на юлю. Ну хоча б раз (для маскєровки ) на ригів. Бо таке тупе палєво виходить ... ПС. А взагалі - чим більше людина верещить на кожному розі про свою любов до України, то точно можна сказати - бреше падлюка, бо провокатор.
  9. - дайте сцилку де подивитися. Чи торент. Хтось вже подивився Смєрть Сталіна - нє жадніться! А то стільки балачок... Почуваю себе не "контексті". А? Є тут фільмомани?
  10. патамуша єто пока получил билет, пока внес в касу вступітельній взнос і вже півроку пройшло і почав домовлятися куди переходити далі. Нє члєн єто, получлен, четвєртинка.
×
×
  • Створити...