Перейти до змісту

Blokh

Клуб
  • Posts

    96
  • Зареєстрований

  • Last visited

About Blokh

  • День народження 27 липня

Информация

  • Стать
    Чоловік
  • Canada

Blokh's Achievements

Постійний

Постійний (4/9)

38

Reputation

  1. Ага, теж про цей персонаж думав- в мене таке враження, що Поклонська теж закінчить як та фанатичка з фільму- доп.ститься!
  2. Скоріш за все з Сашком, так, але чого "сімейний бізнес" ?? Сашко з Юлею вже давно не живуть разом,а Шон з Женею, то про яку сімю натяк?
  3. http://f23.ifotki.info/org/185251986a512a3900d9c6a36868986dd1de32298158083.jpg Дочка Шона- Чарлі Герберт Девіс на відпочинку в Іспанії в 2010 році, тобто сім років тому Дочка- посередині, ота білявка, якщо хто не знав.
  4. Ну, колишню дружину (першу) мутузив теж дуже позитивно!
  5. Хєрня якась- тобто він спав, а дочка сиділа поряд і читала йому казочку на ніч? Чи як зрозуміти цю фразу? Зазвичай так пишуть, коли людина лежить тяжко та невиліковно хвора , а родичі сидять біля неї, щоб бути з нею до останнього. Чи я щось плутаю?
  6. У Нуланд ездть! Но я её телефона не знаю! А печеньков к чаю ох как хоцца! Викаааа! Вышли печеньков мне! Уверен Мальчиш-Плохиш обожал бы Викторию Нуланд, есси бы дожил, а Кибальчиш давно у неё там пасёцца!
  7. Далі - для тих хто не вміє користуватися мізками- якщо подумати таки, то виявицця така дивна річ- саме комуняки, яких ви так шпетите, повернули Україну до такого омріюваного вами (гии) капіталізму- пригадайте хто були лідери перебудови та реформ 90-х! Пригадали? Так що ж воно виходить, люди добрі? Замість того, щоб їх розвішувати, вам треба їх у дупу цілувати, от що виходить! Комуняки, виявляєцця, хотіли щоб ви жили краще, тому і почали будувати для нас і вас капіталізм! (мбугага!)
  8. =============== От цікаво за такими як ти спостерігати, чесне слово- на словах такі собі борці з комуняками, борці з совком- а копни глибше- і методи і навіть ідеологія- такі ж комуняцькі! Аааа! Олігархи, сцуко! Це вони у всьому винуваті! Розвішаємо їх на гілках/стовпах, спалимо будинки та віддамо їх майно народу! І пофуй що якраз олігархи- це і є капіталізм по суті. Тобто ви виступаєте за що, за повернення до соціалізму, який розвалився, товариші борці? "До основанья а затем" (ц) Тільки всі ж знають, що ніякого "затем" ніколи не буде і розумні люди навіть знають, чому. Для цього треба знання хоча б калькулятора, щоб це зрозуміти. Показую на пальцях для декого, хто так полюбляє персонажа Шарикова. Цитатко: "Дещо про мільярдерів Втім, нікуди за останні роки не поділися українські мільярдери. За даними рейтингу американського видання Forbes найбагатший в Україні — бізнесмен Ринат Ахметов. Його статки оцінюють в 15,4 млрд доларів, що на 600 млн менше, ніж у минулому році. Відстають за кількістю мільярдів від лідера: Віктор Пінчук зі статками у 3,8 млрд доларів, Ігор Коломойський, який володіє 2,4 млрд доларів, власник "Смарт-Холдингу" Вадим Новинський з 1,9 млрд доларів, Геннадій Боголюбов з 1,7 млрд. Входять у "клуб мільярдерів" Юрій Косюк та Петро Порошенко – у них по 1,6 млрд доларів, Костянтин Жеваго має 1,5 млрд, Сергій Тігіпко— 1,2 млрд, Андрій Веревський — 1 млрд доларів. Загальні статки українських мільярдерів Forbes оцінює в 32,1 мільярда доларів." https://24tv.ua/ukrayina_tag1119 Приплюсуємо сюди ще цих, експропріювати так експропріювати: "За минулий рік в Україні нарахували менше тисячі мільйонерів. Журналісти сайту "24" дослідили, як змінювалися статки найбагатших українців за останні 4 роки. Станом на березень 2016 року 903 громадянина України задекларували дохід, розмір якого перевищує один мільйон гривень. Щоправда, деклараційна кампанія ще триває, а тому мільйонерів може бути і більше. Але поки що цифра мільйонерів в рази менша, ніж за минулі роки." Так, що маємо у підсумку? Так, щоб широкими мазками: Округлимо цифру всіх статків мільярдерів+ мільйонерів, додамо ще кілька мільярдів на приховані доходи... Що отримуємо- 40 мільярдів доларів! Ну, це ми до даних Форбс приплюсували та додали від себе! Ну ми такі офуєнні революціонери, які хочуть навести порядок типу в країні- і тому допускаємо, що нам вдалося все це КОМУСЬ продати і в нас на руках є 40 мільярдів доларів! Прийшов час справедливості! В країні десь трохи більше 42 мільйонів населення.Округлимо до 40, для рівної цифри! Ділимо 40 мільярдів доларів на 40 мільйонів населення! Далі продовжувати, чи вже все зрозуміло і так? Кого спроможні "врятувати" ці гроші, якщо чесно? За них можна відкрити підприємство, щось побудувати при теперішніх цінах? А що можна зробити? Проїсти та пробухати за два місяці, А ДЕХТО І ЗА 10 ДНІВ СПРАВИЦЦЯ!
  9. Фундамент корупції виникає не тоді, коли з нею боряцця, а якраз навпаки- коли забивають фуй і коли існує система яка за хабарництво не карає, розумієш до чого я веду?
  10. Я то якраз не тільки чув, а й читав про це все. Так що там було не так? Не треба було боротися з приписками та хабарництвом, чи що ти хочеш сказати? "Волга"- ахахаха! А іномарку- ні? А яхти в неї не було? А мільярдів? Ні? Ну ти ж розумієш, чого,по якій причині? Яж там вище написав. Якби якомусь теперішньому затрапезному судді показали дачу Юрія Чурбанова- він би довго реготав над "ніщебродом".
  11. Чё сразу- жадина? Он защищает частную собственность! Нечиво разбазаривать! Экономный такой котег!
  12. Особенно папуля- ему шампунское в голову вон как ударило!
  13. Не охота, а шо? Рыбалка? Я чёт не понял! Оправданий можыд быть только два- либо деньги закончелись, либо лень в магазин бежать! Всё!
×
×
  • Створити...