Перейти до змісту

Blokh

Клуб
  • Posts

    96
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Blokh

  1. Ага, теж про цей персонаж думав- в мене таке враження, що Поклонська теж закінчить як та фанатичка з фільму- доп.ститься!
  2. Скоріш за все з Сашком, так, але чого "сімейний бізнес" ?? Сашко з Юлею вже давно не живуть разом,а Шон з Женею, то про яку сімю натяк?
  3. http://f23.ifotki.info/org/185251986a512a3900d9c6a36868986dd1de32298158083.jpg Дочка Шона- Чарлі Герберт Девіс на відпочинку в Іспанії в 2010 році, тобто сім років тому Дочка- посередині, ота білявка, якщо хто не знав.
  4. Ну, колишню дружину (першу) мутузив теж дуже позитивно!
  5. Хєрня якась- тобто він спав, а дочка сиділа поряд і читала йому казочку на ніч? Чи як зрозуміти цю фразу? Зазвичай так пишуть, коли людина лежить тяжко та невиліковно хвора , а родичі сидять біля неї, щоб бути з нею до останнього. Чи я щось плутаю?
  6. У Нуланд ездть! Но я её телефона не знаю! А печеньков к чаю ох как хоцца! Викаааа! Вышли печеньков мне! Уверен Мальчиш-Плохиш обожал бы Викторию Нуланд, есси бы дожил, а Кибальчиш давно у неё там пасёцца!
  7. Далі - для тих хто не вміє користуватися мізками- якщо подумати таки, то виявицця така дивна річ- саме комуняки, яких ви так шпетите, повернули Україну до такого омріюваного вами (гии) капіталізму- пригадайте хто були лідери перебудови та реформ 90-х! Пригадали? Так що ж воно виходить, люди добрі? Замість того, щоб їх розвішувати, вам треба їх у дупу цілувати, от що виходить! Комуняки, виявляєцця, хотіли щоб ви жили краще, тому і почали будувати для нас і вас капіталізм! (мбугага!)
  8. =============== От цікаво за такими як ти спостерігати, чесне слово- на словах такі собі борці з комуняками, борці з совком- а копни глибше- і методи і навіть ідеологія- такі ж комуняцькі! Аааа! Олігархи, сцуко! Це вони у всьому винуваті! Розвішаємо їх на гілках/стовпах, спалимо будинки та віддамо їх майно народу! І пофуй що якраз олігархи- це і є капіталізм по суті. Тобто ви виступаєте за що, за повернення до соціалізму, який розвалився, товариші борці? "До основанья а затем" (ц) Тільки всі ж знають, що ніякого "затем" ніколи не буде і розумні люди навіть знають, чому. Для цього треба знання хоча б калькулятора, щоб це зрозуміти. Показую на пальцях для декого, хто так полюбляє персонажа Шарикова. Цитатко: "Дещо про мільярдерів Втім, нікуди за останні роки не поділися українські мільярдери. За даними рейтингу американського видання Forbes найбагатший в Україні — бізнесмен Ринат Ахметов. Його статки оцінюють в 15,4 млрд доларів, що на 600 млн менше, ніж у минулому році. Відстають за кількістю мільярдів від лідера: Віктор Пінчук зі статками у 3,8 млрд доларів, Ігор Коломойський, який володіє 2,4 млрд доларів, власник "Смарт-Холдингу" Вадим Новинський з 1,9 млрд доларів, Геннадій Боголюбов з 1,7 млрд. Входять у "клуб мільярдерів" Юрій Косюк та Петро Порошенко – у них по 1,6 млрд доларів, Костянтин Жеваго має 1,5 млрд, Сергій Тігіпко— 1,2 млрд, Андрій Веревський — 1 млрд доларів. Загальні статки українських мільярдерів Forbes оцінює в 32,1 мільярда доларів." https://24tv.ua/ukrayina_tag1119 Приплюсуємо сюди ще цих, експропріювати так експропріювати: "За минулий рік в Україні нарахували менше тисячі мільйонерів. Журналісти сайту "24" дослідили, як змінювалися статки найбагатших українців за останні 4 роки. Станом на березень 2016 року 903 громадянина України задекларували дохід, розмір якого перевищує один мільйон гривень. Щоправда, деклараційна кампанія ще триває, а тому мільйонерів може бути і більше. Але поки що цифра мільйонерів в рази менша, ніж за минулі роки." Так, що маємо у підсумку? Так, щоб широкими мазками: Округлимо цифру всіх статків мільярдерів+ мільйонерів, додамо ще кілька мільярдів на приховані доходи... Що отримуємо- 40 мільярдів доларів! Ну, це ми до даних Форбс приплюсували та додали від себе! Ну ми такі офуєнні революціонери, які хочуть навести порядок типу в країні- і тому допускаємо, що нам вдалося все це КОМУСЬ продати і в нас на руках є 40 мільярдів доларів! Прийшов час справедливості! В країні десь трохи більше 42 мільйонів населення.Округлимо до 40, для рівної цифри! Ділимо 40 мільярдів доларів на 40 мільйонів населення! Далі продовжувати, чи вже все зрозуміло і так? Кого спроможні "врятувати" ці гроші, якщо чесно? За них можна відкрити підприємство, щось побудувати при теперішніх цінах? А що можна зробити? Проїсти та пробухати за два місяці, А ДЕХТО І ЗА 10 ДНІВ СПРАВИЦЦЯ!
  9. Фундамент корупції виникає не тоді, коли з нею боряцця, а якраз навпаки- коли забивають фуй і коли існує система яка за хабарництво не карає, розумієш до чого я веду?
  10. Я то якраз не тільки чув, а й читав про це все. Так що там було не так? Не треба було боротися з приписками та хабарництвом, чи що ти хочеш сказати? "Волга"- ахахаха! А іномарку- ні? А яхти в неї не було? А мільярдів? Ні? Ну ти ж розумієш, чого,по якій причині? Яж там вище написав. Якби якомусь теперішньому затрапезному судді показали дачу Юрія Чурбанова- він би довго реготав над "ніщебродом".
  11. Чё сразу- жадина? Он защищает частную собственность! Нечиво разбазаривать! Экономный такой котег!
  12. Особенно папуля- ему шампунское в голову вон как ударило!
  13. Не охота, а шо? Рыбалка? Я чёт не понял! Оправданий можыд быть только два- либо деньги закончелись, либо лень в магазин бежать! Всё!
  14. Ага, она типа с секундОметром засекала, да! У нас жыж равноправие полов типа, да? Предлагаю мужыкам тоже проявлять претензии к деффкам- Ах, у тебя не получилось??? Я так старался, а тебе всё пофигу? Ты миня не любишь!" Ну и всё такое в том жы духе! Не, ну а шо! Пора положить на это этому конец ! Нет дискриминации полов! ( И потолков!)
  15. Шо тут? Порох жере елітне яблучко за 300 єврів? Обїдає українців та патріотів? Чи мільйонер Порошенко не може собі дозволити зїсти яблуко, доки "патріот"-юльконавт Ruza не може на нього заробити своїми картинками?
  16. Цікаво, на що конкретно вона її міняє? І який курс обміну- 1 рулончик плівки= 1 куриця? Але, судячи з задоволеного виразу лиця- курс вигідний!
  17. Есси честно, то фото того "элитного ресторана" напоминает кокойто совковый рестарант. Кстати, там и компот в стаканАх стоит да и еды с гулькин нос! Шо там элитнаво, ума не приложу? А, уловил! Переднички вот те, можыд? Да?
  18. Смешно, четать диванных борцов с режимом! А ведь любой режим может быть спокоен- когда такие "борцы" просиживают диваны и негодують,режиму ничего не угрожает!
  19. Так их и расстреливали в совке, никто там заводы не пилил. Но тут пришел капетализм, которого все так желали! С олигархами, захватами земли, безнаказанными невыплатами зарплат. Шож вы теперь хотите то, я не пойму? Вы- супротив капитализму, али как?
  20. Эт врятли! Будут терпеть и выбирать таких же новых! Почему? А вы задайтесь вопросом и ответьте на него чесно. Вот вы пошли в правительство или в судьи или в депутаны. И тут приходить чилаечек- а он по совместительству ваш друг или кум, например и говорит, слушай, ездть дело-озолотицца можно- лимон баксов поднимем! Ты токо вот туд подпиши разрешению, шо я оту земельку могу себе захапать и там настроить торговых центров. Вы откажетесь? Точно?
  21. І олігархи були, правда ж? І заводів в них було- он Брєжнєв той 15 заводів мав, Хрущов- 10 штук. Питаєцця, нафуя писати єрунду, до того ж неправдиву? Тих, хто з партноменклатури намагався "закрисити" щось зверх міри,чекала така собі фігня, як ВМП- чув про таку? Ну та, яку потім відмінили, і за якою такі як ти зараз плачуть аж вмиваюцця горючими сльозами, та все з дивану нахваляюцця когось там "розвісити на стовпах, підняти на вила"(ц) . Така от вона,правда життя! Просто нашій партноменклатурі порадили як можна стати олігархами, як можна "забити" на соціальні гарантії та не перейматися більше народом та всілякою фуйнею. І вони все правильно зрозуміли! А українці та інші народи тепер це розхльобують і будуть ще зі століття це розхльобувати.
  22. Схоже, що не тільки він, як виявилося, раз ви сурйозно цю фігню обговорюєте!
  23. Та який там фейк, тишо! То ця дама винайшла таку вотку, яка діє тільки на сєпарів та рашавоєнів! Тут повинна бути цитата з Сумної Конячки:
×
×
  • Створити...