Перейти до змісту

partout

Форумчанин
  • Posts

    199
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by partout

  1. Дуже сподіваюся що це так і є, але дивлячись на інші художества Шоколадного сильно сумніваюся!
  2. Тут на форумі є шоколадники? Як це можна пояснити? Зі сторінки цього ватніка... Юрий Аллеров participated in the poll УКРАИНА СМОЖЕТ ПОБОРОТЬ ФАШИЗМ ? АНТИМАЙДАН! Против киевской хунты! Сильные слова украинца заставили аплодировать студию (про Коллю Левченка на передачі Соловйова).
  3. Аллеров став командувачем Національної гвардії http://www.pravda.com.ua/news/2015/12/30/7094181/ а ось сторінка Аллерова в однокласніках http://ok.ru/profile/150301723019
  4. З 1.46 хв https://www.youtube.com/watch?v=nwrUvogurXM
  5. Написано що "according to the experts" кількість гополченців складає 10 000 і посилання на якусь статейку де 2 журналісти пишуть про 10 000 гополченців і 30 000 -ну українську армію, в той же час в статті сили АТО оцінюються в 50 000. Коротше моє резюме: статтю писала вата із групи інформаційних військ. Прихований посил: сили АТО набагато більші порівняно з ополчєнієм (роль Росії мінімальна), але ополчєніє розбиває в пух і прах українську армію, половина якої розбіглася нах. Завіса. Моя проблема в тому що це не російськомовна версія а англійська, джерело №1 інформації про війну в Україні
  6. +100 а де наші інформаційні війська? Захоче Джо Сміт дізнатися що це за кіпіш навколо України і куди він піде? У вікіпедію звичайно, а там ватні фекалії а не інформація.
  7. Далі. Написано що відповідно до даних українського уряду втрати сепаратистів - 2000 чол. Йдемо по посиланню і бачимо що мова йде про вбитих російських вояк а не гополченців. Вікіпедія це енциклопедія чи ватний унітаз?
  8. Я бачу вата там зовсім прихуїла. Пишуть що втрати України 2000 вбитими і дають посилання на статтю де вказано про 1000 вбитих.
  9. Ватна маніпуляція? З англомовної статті про війну на Донбасі http://en.wikipedia.org/wiki/War_in_Donbass#cite_note-80 випливає що відповідно до офіційних урядових джерел, на боці України воювало 50 000 силовиків і з них дезертирувало 20 000 (в прямокутнику праворуч, який читає переважна більшість відвідувачів щоб не читати багато буков у тексті статті). Якщо ж піти по посиланню щодо 20 000 дезертирів то виявляється що мова йде про 20 000 домбаських ментів а не учасників АТО. Як запропонувати зміни до статті у вікіпедії, хто знає?
  10. А я згідний з Кохом. А яка альтернатива? Почути Дамбас? Нах.
  11. Знайомої син служить в президентському полку і брав участь в інагурації. Каже що там було складно не знепритомніти - жара 40 градусів і вони безперервно тренувалися з 8 години, так що деколи банан це просто банан.
  12. компенсацію за своїх 200-х і 300-х ще не вимагали? Ну і відшкодувати за всю зброю та техніку, які вони постачали терористам від березня.
  13. Я все інтерв'ю не подужав. Який там головний посил? Почути Дамбас?
  14. треба до тебе прислухатися. Тільки ти дійшов до геніального висновку що у війні на Донбасі і анексії Криму винен Парасюк.
  15. задача була локалізувати Донбабвійську гангрену. Якби Україна весною на почала воювати то сепаратисти поповзли б на весь юго-восток а потім на Київ 100%. Зараз ця імовірність суттєво знизилася.
  16. йому забракло енергії мертвого Леніна і він прибув на могилу Чингісхана щоб ще і від нього підзарядитися, але голос Чингісхана сказав що енергії йому не дасть бо він хуйло, тому Хуйло і розплакався.
  17. Тривожно... а якщо цей контингент назад повернеться і буде далі обирати нам комуністів і ригів? Росія, створи класні умови для біженців!
×
×
  • Створити...