Перейти до змісту

Wert

Форумчанин
  • Posts

    73
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Wert

  1. Що саме? Сказати йому правду? Це вже його проблема, якщо не послухає. Хай впаде РФ, так i буде. Ми нiчого не втрачаємо, якщо замiсть обговорення новин вiдправимо йому листа.
  2. Десантник Ага. Або комуняка, або раб олiгархiв, так? Iнших варiантiв нема.
  3. Флеш-моб: надсилати скан вiзитки Яроша на електронну пошту kremlin. Чорна мiтка
  4. Котигорошко Згоден. Просто мова не про це, а про висвiтлення дiяльностi кандидатiв на телеканалах. Зрозумiло, що ТВ контролюють олiгархи, тому показують тих, хто вигiдний для олiгархiв.
  5. 5-й канал - завжди було бiльше всього про Порошенка, незалежно вiд його посади.
  6. Дитинство - це коли люди вiдмовляються робити власний вибiр i дозволяють манiпулювати своєю свiдомiстю олiгархам з сумнiвним минулим, за допомогою куплених полiттехнологiв i купленого ТВ. Так, це полiтичне дитинство. А пiти на вибори i проголосувати по совiстi, за того з кандидатiв, кого сам бажаєш бачити президентом - це позицiя дорослої людини, яка звикла сама приймати рiшення i нести за них вiдповiдальнiсть. I навiть коли перемога цього кандидата для когось виглядає фантастикою, в тебе залишиться головна винагорода - чиста совiсть.
  7. asmodey А тобi що до того? Двiрника краще мати в штатi, нiж тебе. Твоя манера спiлкування - це навiть для вулицi занадто. Отже, якщо пишеш по темi i пристойно - я з тобою спiлкуюсь, якщо нi - вибачай, друже, на дурницi в мене часу нема.
  8. asmodey Тобто з тебе приклад не брати? Не буду, звичайно. Але ти робиш ведмежу послугу... знаєш кому. Я б тебе, мабуть, не тримав у штатi. Воно того не варте.
  9. Життєвий шлях http://malomuzh.com.ua/index.php?id=4 На фонi iнших кандидатiв зовciм непогано. Краще, нiж обирати у владу бариг, щоб вони таких самих бариг призначали на керiвнi посадi.
  10. asmodey Маломуж - генерал армiї, а ви хто, щоб iронiзувати? Цi випади лише характеризують вас самого не з кращого боку.
  11. Сорока Так Турч - лише спiкер i в.о. Залишити його - буде ще гiрше. А мiняти всю систему зараз - це дуже складно. Часу до виборiв дуже мало. Треба обирати нового президента.
  12. А до Ростова на Дону АТО скоро дiйде? Яник там чи де?
  13. Сорока Я ж написав, що мабуть буду за Маломужа, а не за Гриценка. А за кого? Бiльше не бачу. В тому справа, що такi вже в нас кандидати, iнших нема. Можливо, в мирнi часи проголосував би за Ольгу Богомолець, перш за все тому, що вона за розвиток громадянского суспiльства. Але зараз вже не до цього, бо вiйна.
  14. LAR Мабуть Путiн хоче не залишити нам iншого вибору. Але питання НАТО дуже складне - частина населення не хоче, iнша частина хоче, тобто "розкол" (мабуть це погано). Але що робити? Ось, знайшов точку зору Гриценка: http://www.grytsenko.com.ua/news/view-z-tochky-zoru-bojezdatnosti-profesiyna-armija-krashcha-za-strokovu-sluzhbu-hrytsenko.html Так що, не треба казати, що це я тут щось вигадую Я розумiю, що так просто не зробиш проф.армiю, але не треба одразу перекреслювати цю iдею. Врештi-решт, може бути гiбридна армiя - частина призов, частина контракт...
  15. Сорока Люди дуже рiзнi, треба з цього виходити. Хабарi, будь за що - я категорично проти цього. Хай краще платять у спецфонд для пiдтримки армiї.
  16. LAR Дякую, почитаю. Головне, що це по сутi. Але у кожної країни свiй шлях, не треба просто мавпувати... (це так, думки вголос)
  17. Попереду президентськi вибори, хоча зараз, на перший погляд, не до них, бо країна атакована агресором. Але значення цих виборiв саме для захисту України надважливе. А взагалi значення цих виборiв не менше, а навiть бiльше, нiж значення попереднiх. Тодi грошей на рекламу спонсори-олiгархи не пошкодували, i люди отримали президента Януковича. Але чи вiн "почув кожного" i "покращив життя"? Питання риторичне. Тому зараз головне - не повторювати помилок попереднiх виборiв. Обирати не "рейтингових", а тих, хто здатен вирiшувати проблеми, якi стоять перед державою. Важливо зробити усвiдомлений вибiр, керуючись логiкою. Вiдповiдно до дiючої Конституцiї, Президент є Верховним головнокомандувачем Збройними Силами, призначає керiвникiв силових структур. Зараз питання безпеки важливе як нiколи, бо країна пiд загрозою знищення. Хiба зараз є щось важливше, за що потрiбно голосувати? Наприклад, кучеряве волосся або карi очi? Помилки, яких припускається нинiшня влада, вже коштували багатьох людських життiв, втрати Криму, катастрофи на Донбасi. Може досить? Зараз ситуацiя така, що на посадi президента потрiбна людина, яка має досвiд у вiйськовiй справi. Серед кандидатiв це генерал Микола Маломуж i полковник Анатолiй Гриценко. Обидва мають знання i досвiд роботи на посадах, пов'язаних з нацiональною безпекою i обороною, користуються авторитетом серед вiйськових. Микола Маломуж - генерал армiї, старший за вiком i званням. Таке враження, що вiн добре вiдчуває ситуацiю. Тому мабуть краще за нього. Але, звичайно, це форум i будь-яке питання тут дискусiйне. Тому цiкаво почути думки ФУПiвцiв. Чи згоднi ви з тим, що зараз питання нацiональної безпеки - найважливiше? Хто з кандидатiв зможе вирiшити проблеми безпеки найкраще?
  18. cynic Я ж кажу - запропонуйте щось краще.
  19. Десантник А звiдки на всi iншi "свята"? А через корупцiйнi схеми скiльки виводять?Ви сказали про 20 рокiв - я спитав звiдки ця цифра, бо якщо вона без обгрунтування, то можна ставити будь яку цифру, з тим же успiхом.Скiльки разiв менi ще повторити про вiйcьковий податок?Суму податку можна вирахувати, виходячи з потреб армiї. Це робиться не на форумi, звичайно. Але яка б не була сума податку, в призовника буде вибiр - платити податок або йти. Зараз вибору нема. Тому платять хабарi. Так краще, по-вашому?
  20. LAR Не хотiв, а сказав. Навiщо провокувати? Хто не хоче обговорювати тему - не заходьте, от i все. Навiщо реплiки з трьох слiв? Я на них далi реагувати не буду, часу не це нема.
  21. На Iнтерi сьогоднi: показали Тимошенко, потiм Порошенко, бiльше нi про кого. Вони ж не посадовi особи зараз. Тодi вже треба або про всiх кандидатiв, або взагалi нi про кого з них.
  22. Десантник А де була критика? Було поки що лише "навозом". Конструктиву не було.
×
×
  • Створити...