Перейти до змісту

mc5

Клуб
  • Posts

    9432
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    9

Everything posted by mc5

  1. Прошу модерів та Спартака видалити мій аккаунт назавжди(!) з цього форуму. Від слова нах., тобто повністю. Зи. мені шкода МГ42, Фому, Донецьких комашок, ЦеДзіпа, Надін, Ділберт, Бобра, Янки, Акваріуса, Шефа, Параску, Хозю, Вуйко( не мокшу!), та інших. Людей, котрі витратили свій час та натхнення(С). Зи. Лєсу окремо шкода. . коли проходить алергія, то антитіла залишаються. Це не складно. На все добре, з повагою МС5.
  2. Панство, я маю питання. сприйняття російської окупації притупилося чи ні? Бо за вашим онанізмом - пєця-вава, війна виявилася куйнею. Я бачу "шльопанці" хз.як зовуть зеленської. Я бачу ломів пеціних. Я не бачу українців. Ареал бачу, потвор усіляких теж. Люди де?
  3. Сцуки, які ви дрібні ©! якесь чмо. Як можна пройобувати шанс в разборках канадія чи ліпєцк? Бляді©
  4. Йожин, ну ось чому ти йузверів рахуєш за непотріб? Под его песни влюбляются и женятся! Его голос пленил не одно женское сердце! В субботу, 17 февраля, – романтический и драйвовый концерт Павла Табакова на центральной сцене ТК «Буковель». «Только ты моя», «Любовь Живая», «Я для тебя», «Ты была морем», «Спасибо небесам» ... 17 февраля на концерте в ТК «Буковель» обладатель титула «Голос страны» – Павел Табаков согреет не одно сердце, расскажет не одну любовную историю. И сделает это на разных языках: украинском, английском, французском ... Гвоздь программы – непревзойденные дуэты! Этот музыкальный вечер запомнится вам надолго! Отдыхайте под настоящие эмоции! Суббота, 17 февраля, 18:30, «Буковельская ярмарка». Вход свободный.
  5. Нє.Але тре розуміти, що Україна не однакова. Й коли ви усі падли, йульки-педріли-зелєбобіки, зрозумієте що є один ворог зовнішній - коцаб, та один внутрішній - рагуль, то може тоді й дійдемо до злагоди.
  6. Пам'ятаю. А скільки було іншого? Нащо згадувати минуле? Є тіко сьогодення.
  7. Нащо таке писати? Що за йухня?Ти приходишь сюди, ти тут живеш. Періодично. Я зовсім тут не жию. То нащо? Воно того варте?
  8. Висновок - немає сенсу ховати шмайсера в торбинці.
  9. Я запитав - от як? Чудова модерація. Та й все. До чого лєса, чи бобер? Хз.
  10. Іпуча маніпуляція, ще докуя до виборів, ще не було інавґурації. Не пройшло 100-150 днів. Шо рахуєм, бевзні?
  11. Ситезен, мені соромно за Ситезена. Він був йульком, чесним.
  12. Ведко ґєноціда? От як? Чудова модерація, немає опонентів. Фома, ну як так чудернесенько та окуєненько? Зи. Дабудєтдрайфф™
  13. Й саме тому, я також тицну сюди віршик Л.Костенко Петро – не Юда. Він любив Учителя. І вуст він зроду був би не отверз. …Коли вели Ісуса до мучителя, була сльота. Петро апостол змерз. А тут раби і слуги архирейські Такий вогонь великий розвели! Петро подумав: – Я лише погріюсь, Бо хтозна, чи ще прийдеться коли. Він підійшов до ницих і бундючних, І руки грів при їхньому вогні. Слуга спитав: – Ти також його учень? – Була сльота. Сказав апостол: – Ні. Він так сказав, і той його облишив. Раби і слуги підкидали хмиз. Месію били. В груди. І в обличчя. Вогонь горів. Петро дивився вниз. Коли ж Ісуса повели, одмучили і розп’яли в такій височині, слуга спитав: – Ти був між його учнями? – Горів вогонь. Петро промовив: – Ні. Він руки грів і зневажав Пілата. В своєму серці плакав і скорбів. Але вогонь продовжував палати. І він сидів, як раб серед рабів. Бо ж розіпнуть. І хто ж тоді нестиме святе учення у майбутні дні? Слуга сказав: – Я ж бачив тебе з тими! – І втрете він тоді відрікся: – Ні. Ну, Петре, як? Зігрів свої долоні? Урятувався? Догоряє хмиз… Тебе розіпнуть десь аж при Нероні. Зате інакше: головою вниз.©
  14. Нє, ну єто нє тоб што бі, но всьо такі!!! Фух. Какие глупости
  15. Завжди - нічого ніхто не означає.
×
×
  • Створити...