Перейти до змісту

tom_cat

Форумчанин
  • Posts

    4112
  • Зареєстрований

  • Days Won

    12

Everything posted by tom_cat

  1. Ірод надалі бомбить без упину Назарет і Вифлеєм Ще й каже: “По мирних жителях ми взагалі не б’єм...” А пастушки-еменесники все розгрібають завали. Чого вже тільки не бачили, кого тільки не діставали. У Вифлеємі із-під руїни розбомленого хліва Немовля дістають живісіньке! Мати також жива! Вони у пелюшку піксельну загортають Людське Дитя. Бачиш, в яких умовах мусиш починати своє життя. Зверху бушлатом вкрили, на ньому шеврон МНС. І дихає парою на немовля кошлатий службовий пес. Віслюки і верблюди розбіглися, зоопарки їхні розбомблені. Коні, що мали зігріти диханням, згоріли на стайні в Гостомелі... Аж ось, обличчя втопивши у бородах — чи то молоді, чи старі, У камуфляжі й масивних брониках приходять Тріє Царі. Вони говорять у рацію голосами своїми захриплими: “Потрібна евакуація! Потрібна група підкріплення!” Клубочиться над Палестиною волога груднева ніч. І дуже хочеться вірити, що їхній почують клич. Гряде небеснеє воїнство!? Хор ангелів гряне з небес? Немовля посміхається, дивлячись на яскравий шеврон МНС... Олександр Ірванець
  2. Дякую. Тему напевно можна знести в архів.
  3. Чахлик невмирущий - це новий нік фупчика Лисогорець.
  4. Хтось може написати на ФУП Бяці у приват або в темі https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1129676.msg26935842#msg26935842 хай напише мені на [email protected] - я дам контакт, який може бути корисним для неї. Людина постійно возить тварин через кордон в Польщу. Не хочу контакти на загал вивалювати. Ну або хай сюди зайде, я в приват напишу. [email protected] [email protected]
  5. Пан цілеспрямовано хоче мене позбутися з форуму? Ну, ок. Я зрозуміла.
  6. Та да.. Війни не буде, готуємося до шашликів. Пан на зарплаті у ОП чи просто телемарафон так вплинув?
  7. Ну так вони по генерації мало били. Що до АЕС - скільки вже обстрілюють Запорізьку? Які реакції? Стеля цін на нафту 65-70$ при тому, що вона зараз торгується по 60$ і нижче? Ви реально досі надієтеся, що "Захід зараз як жжжжахне"?!!! На мою думку найбільш критичний розподіл. По чому вони і бьють.
  8. Ну от і все. Цікаво, за що сторгувалися? Петріоти? https://t.me/lachentyt/23224 Лачен пише У польському Пшеводуві не виявили решток другої ракети, — президент Польщі Анджей Дуда. Він додав, що вибухнули дві ракети - одна в Польщі, друга - на території України, та наголосив, що "це був трагічний випадок, який стався з вини росії".
  9. То Світан вже не зрадойоб? По перше - в темі в кінці стоїть знак запитання, не помітили? По друге, я навела Вам пости українських журналістів, зокрема розслідувача Бондаренко. Там є посилання на документи. При чому тут "зрада"? Чи "зраду" можна писати тільки Спартаку і Сілентіо? По третє - Ви самі колись мене шпиняли за відкриття тем. По четверте - я пишу в гілці, де відписався Спартак. Фактично я на цьому форумі ще покищо - через його дописи і дописи Сілентіо.
  10. А шо промовчали, що він ще весною розписав, які будуть удари по інфраструктурі? Хоча згідна, таке враження, що більшість текстів він аише сильно під градусом.
  11. Ну і на закуску. (картинки репостити не буду. є за посиланням) https://www.facebook.com/leglss/posts/pfbid0LfkjCvTWTFAozPcai9JGTqinyX94woQ9zV7xFAHUKs9NZxnL96Lofs9cubQ9K3Sml?__cft__[0]=AZUobX8Q2CV2Q3_9zTz-uyMN2uxEbuGT3QDFTo-8NoU_JwW9CNDlYqteRYaxMyMAfMhfKy7ogsTdKkCp8ZIZ-Sz6-BeENUKS9w0GdjI_LfAXOmRvT8ScBqrR4GcERaOlPt9FiF-XwyIO9-s0CKfv0JG0&__tn__=%2CO%2CP-R Ярослав Гарагуц 7 червень · Незважаючи на те, що ЄДР і ДРРП перестали публікуватись у формі відкритих даних, «з метою захисту інформації», ДП Національні інформаційні системи продає доступ до них. https://drive.google.com/.../1H6t9NIVS0w9Ydu9hug... Цікавий факт: серед тих, у кого є цей доступ, є р-ня. От так, для вас доступ закрито «з метою захисту інформації», але якщо ви заплатите гроші - то доступ буде. Навіть якщо ви - компанія, пов'язана з росією. Доступ до даних ЄДР і ДРРП, наприклад, є у Альфа-банку - банку з російськими бенефіціарами. Або (тільки до ЄДР) - у АТ «Міжнародний Резервний Банк», единим власником якого є сбєрбанк росії, і АТ «БАНК ФОРВАРД», єдиним власником якого є банк рускій стандарт. А якщо договори з ними розірвати - підписати новий на бомжа - це справа пари днів, і потім знову можна адреси військових частин і об'єктів криичної інфраструктури дивитись. ¯\_(ツ)_/¯ Власне питання до НАІС, до Малюські і мого улюбленого керівника експертної групи директорату чогось там Михайло Корнєєв — нафіга закривати реєстри для українців і продовжувати продавати інфу росіянам? Це спланована акція чи просто ще один доказ рукожопості?
  12. Незручних журналістів будуть саджати під приводом боротьби з джинсою. Точно як в кацапів зачищали медіаринок. https://www.facebook.com/yuurii.nikolov/posts/pfbid0HjPRTziC384BKzJwc5dEaDvFe5NvdVbwDjK9e4rUB7hbSK1tbXPJXMcvcAFkGoubl?__cft__[0]=AZVDaf6HduVY3rkogrJoBD_D_-g-RgyMw8cAOkk8cn9-3LkSGuWplsUu-p_wP5izrSnvAO0H_erBaMAOzcPrkIImj2hb4Bz72ajDO2FvNjSO1zo4zY-VkpXFsxVkoc1X5CA&__tn__=%2CO%2CP-R Юрій Ніколов 17 год · #ремесло Сьогодні вперше побачив міністра юстиції Малюську вживу. Він саме такий як я думав - інопланетянин. В присутності Дмитра Горюнова, Гліба Вишлинського і десятка медійників він на повному серйозі говорив про такий інструмент боротьби з олігархами як кримінальні покарання журналістів за «джинсу». Мовляв, гроші за заказухи - це як хабар чиновнику, тому «мордою в пол, буде багато крику, але шо поробиш - треба». Це шоб ви панімали логіку боротьби з олігархатом від її ідеолога. Журналістів в тюрму саджать))) Нє, я канеш може шось не так поняв, мають вивалити відео дискусії при ̶с̶в̶і̶ч̶к̶а̶х̶ генераторах, то я ще переслухаю цей потік свідомості. А поки так. безпосередньо про олігархів - завтра на свіжу голову. Сподіваюсь, Ахметова до того часу не посадять))) Георгій Могильний При цьому, саме його відомство повністю контролює судових експертів-повій, що будуть клепати висновки джинса-не джинса... Yaryna Klyuchkovska Ну, заради справедливості, джинса - це псевдожурналісти, а не журналісти. Не виправдовую «мордою в пол», звичайно. Юрій Ніколов то понятно. але заради цієї справедливості малюська тепер почне розробляти критерії джинси, порядок визначення статті/сюжету джинсою, закріпить департамент експертів для визначення, які і влаштують карально-кассовий апарат для журналістів. і все це буде заради справедливості, да. юстиція - це ж справедливість, ізн'т іт? Yaryna Klyuchkovska Юрій Ніколов Із цим на 150% згодна. Юрій Ніколов тому мені і не сподобався ваш захід в тему - про "заради справедливості". я медійник ще з минулого сторіччя і чудово знаю причини джинси та розумію що лікування цієї проблеми абсолютно не у каральній психіатрії. це частина всього соціуму. а відтак малюська є просто ідіот. чи сволота. цього я не знаю, бо вчора його бачив вперше у житті. Yaryna Klyuchkovska Юрій Ніколов Джинса - це частина всього соціуму тільки в тому ж сенсі, що й корупція - частина всього соціуму. Це нечесна транзакція з метою купити засоби впливу на громадську думку - засоби, які не мали би продаватися. Юрій Ніколов Yaryna Klyuchkovska визначення вірне. Александр Кузнецов Владимир Бондаренко, чекаємо, чи вдасться групі Єрмака подолати групу Тимошенка. Мені просто із суто спортивного інтересу цікаво Vladimir Bondarenko Александр Кузнецов Зеленскому выгодно поддерживать соревновательность в коллективе. конкуренция двигатель прогресса, тем более что КТимошенко несёт эффективность в парткассу. а насчет Ермака я не уверен
  13. Ждете, що після війни щось зміниться? https://www.facebook.com/vladimir.bondarenko.754918/posts/pfbid022kBaFjsmiGqhD8GDafy5KTrUETxJERtiRNaxL82iU8GzxDxrsaNvbCwLXDUnUUwil?__cft__[0]=AZVPd0M4RDG1uIvKNFUbdI_Im_gPAHq3uU6TdbFE90nAhKFD0DHXPeTDDboFObGuBJZ8HlvIhNO7bRwqnxOTOb1RgI5a_39kmDkAO43Jm8X4o24ycySjR7Ahwb6kc3wu1yI&__tn__=%2CO%2CP-R Vladimir Bondarenko 8 год · Юрій Ніколов обескуражен, что министр юстиции Малюська настаивает на арестах журналистов в рамках борьбы с олигархами я не удивлён, учитывая что журналисты-расследователи Нашихгрошей, СХЕМ (Valeriya Egoshyna), Денис Бигус и Укрправды (Mykhailo Tkach) подсвечивают воровство В.Резниченко на Великом будівництве Резниченко - кузен и партнер Ложкина, губернатор Днепропетровской области, раднык Резниченки - Юрий Голик - куратор Великого будівництва (автодор картель). На Банковой этот клан представляет Кирилл Тимошенко. Конфликтуют с Ермаком Резниченко по факту основной выгодоприобретатель отстранения Корбана от Днепра напомню, Малюська - тоже представитель группы Ложкина. вот мой старый пост: Владимир Бондаренко 30 август 2019 г. · Это видят: Доступно всем вчера написал: «минюст Денис Малюська – креатура общины Лаудера-Ротшильда-Ложкина» откуда спрашивается такие умодомыслы? в 2017 году Малюська получил 959 тыс грн от ГС "Фонд підтримки реформ в Україні", который учредила фирма ТОВ ЕКВО (Aequo), которую контролирует Алексей Филатов с 2014 года Филатов – зам главы АП Бориса Ложкина в 2013 г Филатов вел сделку по продаже Украинского медиа холдинга (УМХ) Ложкина, за что должен ходить на допросы. К слову, Резниченко партнер Ложкина в УМХ (через фирму Integrity international holding ltd) Ложкин вице-през Всемирного еврейского конгресса, где Рональд Лаудер президент, а Давид Ротшильд - предправления. Также Ложкин – през Еврейской конфедерации Украины, где почетный през – Борис Фуксман, который фронтировал Лаудера в 1+1 P.S. как вы думаете, могут ли резниченко-голик-ктимошенко-кубраков без крыши в Штатах безнаказанно воровать десятками миллиардов на автодорожном строительстве? НАБУ с 2015 года не открыло ни одного дела по этим персонажам (хотя картель открыто работает минимум с 2017 года). Могут только журналистам ябедничать, импотенты
  14. Щоб два рази не вставати. Інгтрудер пророкує, що останніми будуть удари по заходу країни, щоб відрізати поставки. Ну і на півночі загострення. Побачимо.
  15. Ну, чаплига про удари по інфраструктурі писав ще чи не весною. Спочатку - по розподільчих вузлах. Зараз - по вузлах коло АЕС, щоб вирубити генерацію. Останніми будуть бити по самій генерації. Но для Сітізена те, що пише Чаплига - то кака. ЗІ: погляди Інтрудера не підтримую, але аналітика в нього буває досить точна. ЗІІ: резидент-легітимні теж писали про удари по інфраструктурі. Я навить сюди не приносила, бо для тутешніх то все - то "ІПСО"....
  16. Та шо вже там... Можуть делегації дружби один до одного посилати на кораблі. На чашечку кави. Партньори, хулє.
  17. Переговоры стран ЕС о потолке цен на российскую нефть зашли в тупик. Конкретное значение должно было быть названо сегодня. Часть стран (Польша, Латвия, Литва, Эстония) сочли, что $65 за баррель слишком щедро для Москвы, а перевозчики нефти, в том числе Греция и Мальта, не захотели опускаться ниже $70.Переговоры продолжатся сегодня вечером, а если соглашение не будет достигнуто, то и в четверг, пишет Bloomberg.https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-11-23/eu-talks-stall-over-price-level-for-proposed-russian-oil-cap
  18. Начальник Генерального штаба Вооруженных сил РФ генерал армии Валерий Герасимов и председатель военного комитета Североатлантического альянса адмирал Роб Бауэр договорились "соблюдать осторожность" в Черном море во избежание инцидентов Простіше кажучи, НАТО вчергове всралося. При чому мова йде саме про "старі демократії". некоторые государства Восточной Европы стали возражать против обменов данными с Российской Федерацией, но им дали понять, что Бауэр уполномочен пользоваться данным каналом связи.
  19. Начальник Генерального штаба Вооруженных сил РФ генерал армии Валерий Герасимов и председатель военного комитета Североатлантического альянса адмирал Роб Бауэр договорились "соблюдать осторожность" в Черном море во избежание инцидентов, пишет Euractiv со ссылкой на источник в западном военно-политическом блоке."Два военных чиновника недавно договорились "проявлять осторожность", особенно не позволять кораблям плавать в непосредственной близости друг с другом в Черном море во избежание "несчастных случаев", - поделились подробностями журналисты портала.По информации издания, некоторые государства Восточной Европы стали возражать против обменов данными с Российской Федерацией, но им дали понять, что Бауэр уполномочен пользоваться данным каналом связи.
  20. Нефтяной "потолок" цен для России, вероятно, будет установлен примерно на нынешнем рыночном уровне. Об этом пишет Bloomberg со ссылкой на источники.ЕС и "Большая семерка" обсуждают гранично допустимую цену в районе 65-70$ за баррель - это значительно выше себестоимости производства в России и выше, чем требовали некоторые страны."Поскольку Россия уже продает свою нефть со скидками, высокая планка может оказать минимальное влияние на торговлю (нефтью)"... Диапазон в 65-70 долларов за баррель соответствует среднему историческому значению до вторжения. И ожидается, что страны Большой семерки согласятся на такую цифру.Сейчас российская нефть Urals торгуется по 70-76 долларов за баррель.
  21. Потужні санкції від союзників. https://www.facebook.com/evgeny.istrebin/posts/pfbid0V3dUS7zd6Brc1npnfaosxQuZ7LqzgCfDFfSc7qNpDS3X3bKs9gdcan73NGxoLjBAl?__cft__[0]=AZVEd1fBmyak15-hfVeE7rULnuRSmwmM3fGEPCEIhnMVnWKNUolsiKis5klItfjL4mgtGPsFkEf3IBHXkEdOv2qyIxrtxIb6d98KCmR4YRJ8xdbZbCvAuLM8BvN6HuwoqlUqsl-mQEDygVUsRk2J4vJKF7DEjMcbxzN2gEfaOQxiew&__tn__=%2CO%2CP-R Evgeny Istrebin 10 год · Оооо...потужна підтримка не подкачала.....все как и ожидалось... В конечной версии скоро вообще никаких ограничений не останется.. EUROINTEGRATION.COM.UA ЕС смягчил план ограничения цен на российскую нефть в преддверии одобрения - СМИ
  22. Якщо ближчим часом ЗАЕС передадуть під контроль МАГАТЕ і кацапи з'їбуться звідти - можливо наших таки дожали на формулу Саллівана. Про Енергодар чутки ходять не тільки в резиденто-легітимних каналах, але і в підОПешних....
  23. Захід продовжує срати цеглинами.... Associated Press звільнили журналіста, який написав про те, що Російська ракета впала у Польщі https://www.washingtonpost.com/media/2022/11/21/james-laporta-associated-press-poland-russia-missile/
×
×
  • Створити...