Перейти до змісту

peniata

Клуб
  • Posts

    2020
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by peniata

  1. Голова Чечні Рамзан Кадиров звинуватив владу Франції в тому, що чеченець Хамзат Асінов став злочинцем і скоїв напад у Парижі. Про це він написав у Telegram-каналі. Він підтвердив, що нападник у 14 років отримав паспорт громадянина Росії і мав чеченське походження. Однак його паспорт недійсний, бо в 20 років Хамзат не отримав новий. "У зв'язку з цим вважаю за необхідне заявити, що вся відповідальність за те, що Хасан Азімов встав на шлях злочинності, повністю лягає на владу Франції. У Чечні він тільки народився, а дорослішання, формування його особистості, його поглядів і переконань відбувалося у французькому суспільстві", - написав Кадиров. Він додав, що країни Заходу начебто створили "тепличні умови" для всіх, хто вороже ставиться до Росії. Також Кадиров вважає, що якби нападник Асінов прожив дитинство та юність у Чечні, його "доля склалася б інакше". Нагадаємо, у Парижі озброєний ножем чоловік напав на перехожих. Внаслідок нападу одна людина загинула, п'ятеро отримали поранення. Відповідальність за напад взяла на себе терористична організація "Ісламська держава". Нападника згодом ідентифікували – це 20-річний Хамзат Асінов, який народився в Чечні, але переїхав з родиною до Франції як політичний біженець Більше читайте тут: https://tsn.ua/svit/rizanina-u-parizhi-kadirov-pidtverdiv-nacionalnist-napadnika-i-zvinuvativ-vladu-franciyi-1154352.html
  2. Палєво в чому? в тому що я знаю URL порнхаба, туди ходив і мені не соромно в цьому зізнатися? Ну ходив. Колорадські в них там кольори
  3. А є люди, які на порнхаб (gay) ходять частіше, ніж на YouTube
  4. Взагалі-то якщо людина, побачивши українське лого, одразу його проасоціювала з PornHub-Gay, то це як Доппкін, який скаржився, що на УП він бачить рекламу прутнів Бо я в новинах прочитав що лого за мотивами порнхабу, поліз туди і нічого не знайшов Але і ОлдБой пішли на відповідний розділ і побачили там блакитний кружечок...
  5. 1) http://www.3in1.com.au/wp-content/uploads/2013/12/poster-music-is-great-britain.jpg А взагалі-то пішло звідси: 2)
  6. Мимо. Я просто констатирую факт, что человек своим поведением (по словам кнопа) напрашивался и вполне мог напроситься. Я же не написал, что за такое надо было ему морду набить?
  7. http://tayga.info/140350 Сибирский художник нашел путь России в «ватном медведе» 08 Май 2018, 12:45 Красноярский художник Василий Слонов представил художественный проект, посвященный Великой Отечественной войне. Игрушки-инвалиды призваны сформировать «реалистическое» отношение к вооруженным конфликтам. Слонов представил проект «Сверх Русская Идентика», над которым работал пять лет. «Проект направлен на определение и санацию социально-культурной проблемы. На поиск субъектной идентичности. Поиск пути выхода из цивилизационного тупика, в котором оказалась современная народная культура России. Итогом художественных исследований и методологического анализа стало рождение нового русского символа „Ватного медведя“. Именно в „Ватном медведе“ находит своё отражение наш, непростой исторический путь, по которому шёл русский народ последние сто лет», — написал Слонов в фейсбуке. Он показал часть проекта, которая посвящена войне 1941−1945 годов. На презентации выставили игрушки-инвалиды, которые призваны «формировать реалистическое отношение к войне и вызывать сопереживание у современников, их детей, и последующих поколений». Образ посвящен произведению Виктора Астафьева «Прокляты и убиты», ветеранам и инвалидам всех войн и победе над фашизмом. http://tayga.info/media/images/news/140/140350/thumb.jpg http://tayga.info/media/images/news/140/140350/1.jpg http://tayga.info/media/images/news/140/140350/3.jpg http://tayga.info/media/images/news/140/140350/2.jpg
  8. В такому випадку нечесно купувати імпортний товар при наявності вітчизняного. Чули про конкуренцію? Хто запропонує кращі умови, того і вибирають. І якщо чесним є купувати мерседес замість лайноса, то так само чесним є обирати кращі умови життя/праці від закордонного роботодавця замість вітчизняного. І так, виробник лайноса винний, що клієнт обрав більш якісний товар, бо хто ще?
  9. Я не люблю маніпулятивних аналогій. Це не звинувачення, просто ототожнюються речі, які на перший погляд ніби однакові, але це тільки на перший погляд. Людина має спадковість і ознаки обох своїх батьків, несе ці ознаки все життя і передає своїм дітям. Це про батьків. Про батьківщину: Народитися людина могла взагалі в літаку над атлантикою. Прожити могла все життя в одному домі, а могла її доля кидати з Києва на далекий схід "за розподіленням". Та хоч на Марс, бо "Родіна сказала надо!". І от шо цікаво: військові, які все життя за СРСР переїжджали фактично з одних окупованих територій на інші - це було престижно. В соцтабір у складі військових формувань - взагалі супер. Рулили з Одеси на Камчатку, і батьки спостерігали за успіхами дітей. А ковбасниками були тільки ті, хто в маськву за ковбасою і одразу назад Ну що ж Ви ту сову на той глобус так тягнете Не налазить вона. Якщо Ви про те, що поїхавші хоча б з етичних міркувать не повинні собі дозволяти поливати лайном те, звідки вони поїхали - згоден. Моя думка про це є у відповіді кнопу. Але ж я помітив якраз навпаки: деякі "ковбасники" тут вас записані в порохоботи і що вони в рожевих окулярах: "ви давно тут не були, звідки вам знати, яка тут дупа"
  10. Собсно, если бы получил в табло, то вполне заслуженно. Уехал - молодец, а оставшиеся могут иметь свои мотивы остаться. Если бы чувак был более широкого кругозора и общался с разными экспатами из других стран, возможно попридержал бы язык.
  11. Чия цитата в контексті несумісності? "не той народ попався. Іноді навіть своїх батьків зрікаються." Тобто вчинок переїзду з країни (Батьківщини) в негативній конотації і в одному асоціативному ряді з відмовою від батьків. Ви не перший, і ви не останній, хто проводить саме такі паралелі. Є ще ознаки в дописах, які розкривають Ваше відношення, хоча напряму Ви не писвли Ну тому і була віповідь
  12. А а играет какая-то "фантазия, отдаленно напоминающая похоронный марш" (с)
  13. Уявіть собі, буває різне. Про батьків взагалі мимо каси і маніпуляція, хоча статус "батьки" ніяк не робить їх сакральними: деякі так ламають життя дітям, що треба зрікатись якнайшвидше. Совок було мною згадано не дарма: бо саме там навішували ярлики зрадників на емігрантів. В цивілізованому світі цього немає: люди вчаться, працюють, створюють сім'ї там, де вважають за потрібне. Потім повертаються, обмінюються досвідом. Ні в фільмах (навіть старих) ні в розмовах, ні в державній пропаганді такого немає, тому що є повага до вільного вибору людини Ну от якби вони зібрали валізи і туди звалили (що, усі? ) - вся Україна їм би допомогла в зборах і проводжала під аплодисменти Отже і це мимо каси.
  14. Я не знаю, яка ситуація в Сепенсер, можу сказати за себе. Виділене мною для мене і для багатьох ключове. Припустимо, не кидаємось лайном: всі погані, а я в білом. Але ж може таке бути, що людина себе відчуває несумісною з оточенням? Не тому що всі погані навколо, а тому що це не її цінності, не її принципи і середовище? Є родина, родичі, близькі і знайомі - це одне. Але в житті серед людей: в магазинах, в транспорті, на дорогах, в колективах твоїх дітей і їхніх батьків - ну от не твоє і все. В принципі, буває в точності навпаки: ніби поїхав за кращим життям, а люди там ну не ті - і повернувся. І власне я не бачу, як на подібні мотиви впливає зміна влади. Взагалі, попрікати тих, хто поїхав - це совок. Мав можливість, бажання - поїхав. Захотів - повернувся, люди ж не кріпаки. Вся Європа так мігрує і ніхто нікому не дорікає.
  15. Крроме всего, там не обошлось без веществ. А если начали в раннем возрасте...
  16. У моей старшей подруга замахнулась на Торонто на что-то экономическое в местном универе - прям мячта! Ее очень даже приняли, но она захотела грант, ибо учиться там "за власний кошт" - ну слишком дорого. Да и вообще, ее много где приняли, но нигде scholarship так и не дали. Шара не прокатила.
  17. Вот! и именно эти логова сепаров в Киеве безнаказанно проповедуют где? Ну, впрочем, это не секрет и вопрос риторический А вато-фекалии меня интересуют ровно в той части, чтобы их не стало. Я знаю, что они есть, но не исследую и не интересуюсь. Логично?
  18. Та шо ж такое, в который раз уже. Как говорил ваш шеф: "Если бы у бабушки..." Только не надо снова о том, как все возбудились и испугались нового власныка. Будем проще, смех продлевает жизнь. Единственное исключение, по классике: грешно смеяться над больными людьми.
  19. Эй там, на хшуне! (с) Не палимся так. Угроза вато-фекалиям уж слишком беспокоит? А с чего бы так? Реально, ведь на всю эту движуху идет не так много ресурсов и усилий именно государства в официале. Инициативная группа, общины, церкви - это допустим. При поддержке официальных процедур. Но это как бы не вместо чего-то, а такая себе война на важном параллельном фронте, которая идет уже 20+ лет, и вот наконец-то первые обнадеживающие намеки.
  20. Есть такое, "хєровасто" по разным причинам, общее - человеческий фактор. Человеческий фактор обидок на лесу, и ее перегибы, человеческий фактор молниеносных решений администрации, человеческий фактор пинания лесы аж до сих пор, когда она уже никому ничем не мешает. Администрация попробовала реформы - это риск, потому что реформы не всегда делаются идеально и уж точно не всеми будут восприняты положительно. Поймите одно, есть юзеры: которые не в теме старых разборок, для них негатив не в конкретных никах, а в том, что достали скелеты из шкафов, вместо того, чтобы начать с чистого листа. Не зря говорят: "кто старое помянет, тому глаз вон".
  21. Дякую, буду узнавать. Если у кого будут подробности - пишите. Желательно не в эту ветку
×
×
  • Створити...