Перейти до змісту

GSkovoroda

Форумчанин
  • Posts

    1475
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    4

GSkovoroda last won the day on 8 серпня 2014

GSkovoroda had the most liked content!

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

GSkovoroda's Achievements

Юзер

Юзер (2/9)

2.2 тис

Reputation

  1. Не вигадуйте. Є такий тип характеру - невиліковний брехун. Людина малоосвічена та необізнана, а хочеться потусуватися з розумними людьми. От і лізе у розмови зі своїми феєричними нісенітницями. А коли починаєш поправляти - пижиться. Розуму нема - починає брехати, і у власній павутині брехні негайно заплутується. А дурня за руку легко спіймати - коли брехня про Айдар накладається на брехню про дозволи МО. Погано не те, що не хоче вчитися (розуму не вистачає) чи не вміє визнавати помилки (гідності не вистачає). Погано, що бреше в обличчя. Це вже дуже важливого не вистачає - честі.
  2. Людина не розуміє, як Олександр відновлював БРДМ Через півтори години брехунець вже все знає про те, як Олександр відновлював БРДМ Я вже давно побачив, що вас немає гідності, ще коли пояснював про різницю між ПР і Литвином. Але те, що ви будете просто брехати в лице - не очікував. Гидке явище - людина, що бреше і навіть не червоніє.
  3. Людиа, яка опікувалась допомогою Айдару - не могла не знати про те, як Олександр домовлявся про відновлення БРДМ для Айдару. Слова базікала-брехунця не важать навіть пікселів.
  4. Істерик, якого носом ткнули у власний висер, завжди шукає виправдання. І дійсно, якщо недоумок заявляє, що домовитись з ремонту БТР неможливо, то як пояснити, що волонтер може домовитися? Якщо дитятко ткнули носом, пояснюючи різниці між металобрухтом і танком, то що відповісти дурненькому? Правило недоумків - не звертати увагу, що їх тільки що носом ткнули у власний висер, а далі робити вигляд, що постійно бути мордою у власних висерах - то є норма, то звично.
  5. Волонтер Wings Phoenix може прийти на Миколаївський БТРЗ з пачкою бабла та домовитись про відновлення БТР. А хлопчики, які бачили танки лише в компутерних іграшках, істерять в інтернетах про металобрухт, який виглядає схожим на танк "у нас купа техніки, не дають техніку, #всепропало. Хочеш допомогти? А самого ні розуму, і руки з сраки? То відклади на хвилинку клавіатуру та тай 50 грн Wings Phoenix- той вміє не базікати, а робити.
  6. Ось як працюють чесні патріоти, що відновлюють бронетехніку без істерик в інтернетах Wings Phoenix опубликовали статус от Юрия Бирюкова. Получили мы в 79ю бригаду БТР-70, 8 штук. Нет, ну "получили" это громко сказано, ведь платформы из Артемовска в Николаев оплачивали мы, волонтеры. Но это такое, технические детали. 2я категория, то есть как бы "чуть подшаманил и вперед". Эээ... Да вот беда в том, что за 30 (!!!) лет якобы консервации - все сгнило. Все шланги и провода, все разъемы и кнопки. А еще мыши. Кто-то бы опустил руки, кто-то бы устроил пикет или срач. Но мы не ищем легких путей, засучив рукова мы будем технику поднимать! Если с самолетом справились, то и БТР-70 осилим. С понедельника начнем. Часть работа выполнит Николаевский БТРЗ (а нам платить, да). Что-то сможем сделать сами. Как будет перечень работ - напишу. Так мы и победим - ремонтируя, восстанавливая, строя. Хочешь поныть - ной, но тихо. Хочешь победить? Тогда помогай! Воюя, переводя деньги, ремонтируя. Было бы желание!
  7. Російські війська вибили батальйон "Айдар" з Хрящувате і Новосвітлівки. Коментар комбату. https://www.youtube.com/watch?v=z8FEgrKeoBc&feature=youtu.be
  8. Зрозуміти Семенченка неважко. Це хитрожопість. Він відмовися брати стару техніку, бо багато клопоту. Він вимагає нову, в бездоганному стані. Не треба за рахунок істерик бути хитрішім за інших. І воротити носа від БТР-70 30-річних, які видають, і вимагати собі особливого ставлення. Треба створювати власні ремонтні роти, треба йти на танкоремонтний завод і домовлятися. Як це зараз роблять сотні реальних патріотів. А не хитро зроблені "дайте готове, дайте найкраще, бо буду істерити в інтернетах".
  9. Складно пояснити недалекій людині різницю між металобрухтом та бойовою машиною. Зовні металобрухт виглядає схожим на танк, а простаку зовнішньої схожості вже достатньо. Як такому пояснювати, що трапляється з яким гумовим патрубком за 30 років недбалого зберігання. Як такому пояснювати, чому без цього патрубку танк не їде.
  10. Прорив батальйону Донбас з оточення в Іловайську Семен Семенченко До меня дозвонился командир одной ее групп которая прорывалась из города. Их атаковали семь русских танков и до батальона пехоты. Атаковал вовремя движения. Отбились, взяли 12 пленных.
  11. Пробачне, тепер на висери про #недаютьтехніку буду флудити, повторючи сотні разів для школярів та диванних вояків. Ось як ЗСУ відновлює власні війська, пошарпані в боях на кордоні Не треба за рахунок істерик бути хитрішім за інших. І воротити носа від БТР-70 30-річних, які видають, і вимагати собі особливого ставлення. Треба створювати власні ремонтні роти, треба йти на танкоремонтний завод і домовлятися. Як це зараз роблять сотні реальних патріотів. А не хитро зроблені "дайте готове, дайте найкраще, бо буду істерити в інтернетах".
  12. Так, лише 3 танки, 8 іншої броні, рота піхоти та дві батареї підтримки для одного батальйону - то не серйозне посилення від ЗСУ. От якщо б надали бойового людиноподібного робота, тоді б серйозна була.
  13. Колонна с Иловайска пошла на прорыв в направлении Старобешево, ее по пути обстреливали также из гранатометов и стрелкового оружия. Корреспондент LB.ua видел, что один из танков подбили, но 4-5 военных машин и два танка прорвались в направлении Амвросиевки.
  14. http://s22.postimg.org/g3prg2zqp/tmp561604036957044737.png
  15. Бойцы добровольческих батальонов, которые сегодня утром вышли из Иловайска, попали в засаду и ведут бои в окружении. "Наши бойцы взяли в плен семь российских десантников, сожгли два танка и ведут сейчас бои в окружении. По информации от командования АТО, оно послало навстречу нашим бойцам ударные силы. Ожидаем в ближайшее время хороших новостей", - заявил Семенченко. Напомним, бойцы АТО, попавшие в окружение в Иловайске, утром в пятницу пошли на прорыв блокады. Перед этим они получили информацию, что боевики создадут коридор, чтобы их выпустить, в обмен на то, что Украина отдаст пленных российских солдат. Однако военную колонну, которая выстроилась для выезда из Иловайска, около 8:30 начали обстреливать из минометов. Колонна пошла на прорыв в направлении Старобешево, ее по пути обстреливали также из гранатометов и стрелкового оружия. Удалось вырваться из Иловайска кореспонденту LB.ua Максу Левину вместе с еще тремя журналистами. "Попав под первый обстрел, мы немного вырвались вперед. Попали еще в две засады, перед нами подбили наш танк - словом, мы сегодня второй раз родились. Чудом в нас не попали ракеты и гранатометы. Отделались незначительным ранением водителя и разбитым окном, в которое попало три пули", - рассказывает Макс.
×
×
  • Створити...