Перейти до змісту

Dr.Amber

Модератор
  • Posts

    260
  • Зареєстрований

  • Last visited

About Dr.Amber

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

Recent Profile Visitors

324 profile views

Dr.Amber's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

134

Reputation

  1. А я в свою чергу маю надію на те, що у двох українців стане розуму не продовжувати з’ясування стосунків у важливій гілці й без допомоги модератора. Чистота цього форуму - на п’ять відсотків моя заслуга, на п’ятнадцать - адміністрації, й на вісімдесят - ваша. З надією на розуміння. Слава Україні. P.S. Гілку все ж буде відмодеровано у випадку засмічення.
  2. Автор має десять хвилин на зміну назви теми на прийнятну. В іншому разі я зарахую це як розповсюдження дезінформації.
  3. Будь-ласка, авторе, змініть назву гілки на нормальну. В протилежному випадку гілка буде перенесена на смітник через вісім годин. Дякую.
  4. Припиніть будь-ласка. Гілку відмодеровано. Слава Україні.
  5. Прошу шановне панство взяти до уваги те, що у випадку продовження взаємобомбардування образами та доповідями, мені доведеться відправити в бан усіх без виключення учасників. У випадку, якщо ви насолоджуєтеся відчуттям глибокої антипатії один до одного - докладіть будь-ласка певних інтелектуальних зусиль до того, щоб робити це не порушуючи полемічної естетики та загальноприйнятих правил поведінки. Це стосується також оформлення тегів до теми. Дякую. Слава Україні.
  6. Доброго дня. Якщо на оффтоп в цій гілці будуть надходити скарги, фігурантів буде забанено щонайменш на добу. Майте це на увазі будь-ласка. Дякую. Слава Україні.
  7. Гілку відмодеровано, прошу пробачення за низький рівень оперативності. Слава Україні.
  8. Гілку знову відмодеровано від оффтопу за останні двадцять чотири години. Я останній раз прошу поважати мій час та свій комфорт; в протилежному випадку мушу застосувати бани до тих, хто починає та підтримує оффтоп в цій гілці. Дякую за увагу та розуміння. Слава Україні.
  9. Гілку відмодеровано. Я ще раз прошу шановне панство теревеніти на вільні теми у інших гілках, й не засмічувати інформаційні агрегатори з тегом "АТО". Дякую за розуміння, й слава Україні.
  10. Доброго дня вам. Я маю попередити присутнє панство про те, що гумористично-зневажливе використання теми Голодомору під час політичних баталій є небажаним. Якщо нестача колорадів на конференції змушує вас лаятися один з одним, то маєте на те невід'ємне право - але я прошу при цьому використовувати фразеологізми та гостроти що вражають тільки ваших полемічних супротивників, а не пам'ять та душу значної частини дописувачів незалежно від політичного забарвлення. Дякую всім за увагу та розуміння. Слава Україні.
  11. Я маю попередити присутніх. Це важлива гілка. Коли знову почнете її засмічувати, я випишу бан геть кожному, хто тут оффтопить, а не тільки тим на кого надійшла доповідь.
×
×
  • Створити...