Перейти до змісту

uzzer

Форумчанин
  • Posts

    1046
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    1

uzzer last won the day on 6 грудня 2018

uzzer had the most liked content!

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

uzzer's Achievements

Юзер

Юзер (2/9)

627

Reputation

  1. тут подумав - чому Ху не випустить льоху-бутерброда з кічі, і як він це креативно арґументує. 'Навальний - он что, бутерброд, что еґо в СИЗО и из СИЗО виносить?'
  2. https://charter97.org/ru/news/2020/9/12/392957/ " Если 13.09.2020 года задержат хотя бы одного протестующего, то Беларусь забудет что такое налоги до того момента, пока аресты не прекратятся и Лукашенко не покинет свой пост. Иначе, будет очень больно... Александр Григорьевич, мы обращаемся лично к Вам: Будет очень больно, сначала налоговая система ляжет, потом электричество в стране закончится, потом банковская система ляжет... Оно вам надо? Вы так заботитесь о своем окружении...без проблем, мы в силах и рубль убить и начать счета ваших близких друзей блокировать. 13 сентября последний шанс одуматься. И еще: Вы завтра лично должны выйти с громкоговорителем из дворца Независимости и извиниться перед белорусским народом. Кибер Партизаны"
  3. а хтось в курсі? Білоруси заявляли що створять сайт аналоґ "Миротворця". цей сайт/сервіс вже є? чи є в коґо лінки?
  4. результатами збору підписів це як піанєри металолом чи макулатуру збирали?
  5. хм. подумав тут. Лука ж був мабуть не зразу такий *банутий, ходило воно до школи, вчилося, якось десь працювало. ну і відповідь Лукі на йоґо 'всєх жосско зачістім': Диктаторами не народжуюцця. Диктаторами помирають. ©
  6. С 17 по 20 августа армия Белоруссии проведет учения вблизи БелАЭС, а также на полигонах в Гродненской области. Об этом сообщили в Минобороны республики. Перед учениями белорусские ВС занимают в регионе районы на полигонах. Также они завершают фортификацию. Отдельные подразделения белорусской армии отработают вопросы усиления охраны участков государственной границы на западе страны. Кроме того, подразделения трех зенитных ракетных полков в рамках учений запустили на боевое дежурство для охраны воздушного пространства. ======== шо підізріло - нібито як все від кордону з нами відвідить. на захід (вчора) і на північ. чи це параноя? хоча за класикою жанру мав би посилювати - аякже, шоб ніпрашлі росповсюджувачі Майдану і правосєкі.
  7. Бєларусь на жаль досі рулицця кондовими совками (Украіна теж, але зараз не про це), незалежно від фактичноґо віку чиновників-функціонерів. А шо для совковоґо функціонера ґоловне? Бути вбудованим до ланцюжка. МАти перед собою начяльника, мєністра-босса. інакше який ти чиновник якшо у тебе нема босса? НАйбільша срака для совковоґо чиновника коли боссів оказуєцця 2. Новий і старий. наступає коґнітивний дисонанс - а якшо той босс який зараз босс, не босс, а боссом таки стане якраз отой інший. а який із них? шо дєлать? Тобто - білорусам мабуть треба подумати про оґолошення тимчасовоґо паралельноґо уряду. не обовязково шоб уряд чи як йоґо шось фактично рулював чи намаґався рулювати. Але 'обозначіть прісуцтвіє' треба - шоб кожен мєлкий функціонер мав собі клопіт подумати - кому він має звітувати. Всі зразу не побіжать. Але 1,2 потім 3... А поки нема альтернативноґо напрямку для чиновників - вони будуть рулитися лукою і виконувати йоґо брєд - бо іншоґо нема.
  8. шо зараз ім мабуть не зайве : свій сайт по типу Миротворця. де мають бути фіксовані адрєса паролі явки фіґурантів з Лукомону і прочая. Ну шоб коли прийде наґода, задати правильні питання і отримати правильні відповіді.
  9. От до речі подумав Шо до тоґо бєспрєдєла який вчиняє ЛукоОМОН (ну або ті хто себе видає за ЛукоОМОН) доклалася і Украіна - не посадивши Беркутів і іх начальничків. Ніяk. не те шо надовґо - а ніяк. Тепер оці дивляться і кажуть - оно, бачте, та хєрня, ім за це нічо не було, і нам не буде.
  10. 100%. шо робить абсолютно незрозумілим оту хрєнь - чому чувак, що побудував практично сам успішну студію, продакшн, досить чітко вибудував процеси там, так реґулярно лажає на ґлавтабуретці? причому в кіні дуже важлива командна робота, критично важливий підбір кадрів і все таке, а кадрова політика в ОП - ну такоє...
  11. Всім КарантінПрівєт! Карочє. епіґраф. Читав пейджер - довґо думав. Було. Памятаєте? - Зе лажалось на кожному кроці. Всі щоденні новини проходили під заґальним лозунґом - ні дня без про*обу. Мєндєлізми, щоденні ляпи, оті двоє - не, не Зорян і Шкіряк, а Андрій з Боґданом, шо в принципі майже те ж саме, тіки без шпаґату. А почалося помоєму з поіздки до Парижів ще до кєнґураціі. Шо мали в результаті? Ніхто не памятає? Сґорєл к такойто матєрі Собор Паріжской Боґоматєрі. ну, пожалкували, поржали і позлословили про фартовість Зє. Ок. Потім він зкатався у німці. Меркелиху вхопила трясця прямо біля мікрофону перед ТВ. Ну, знову поржали, але якось вже напружено Візит в Вашинґтонський обком пройшов дещо скандально, але - без великих потрясінь для приймаючоі сторони. Нібито. Але потім виявилося шо Зє взаґалі вистачило просто потриндіти з Великим Білим Боссом по телефону, і Босс практично впіймав імпічмента. Смішки на тему Зе-фарту стали вже явно нервові. Інкоґніто -Вояж до Оману, де ґлавпадишах зразу ж зклеів ласти вже нікоґо не здивував. Супутні скандали на вічну укр тему 'І хто ж йоґо фінансірував?' (ц МММ) пройшли вяло і по інерціі. І. Перед самим Світовим Карантином Зє скаталося куди? Правільно, до Папи Римськоґо. в Рим. в Італію. Ну і от Італія впіймала, явно непропорційно більше ніж навколишні краіни. Нічоґо дивноґо. Все проґнозовано, зважаючи на вищенаведене. Ніякоі містики, така селява і фарт. До чоґо це все я пишу? Всі ж нібито в курсі і встиґли поржати своґо часу на тему ЗеФарту. Але. Всі світові економісти зараз пишуть алармові статті на тему ґрядущоі безпрецедентноі Світовоі Рецесіі. Причому ще півроку тому на тему жопи в економіці ніхто нічоґо не казав, навпаки, розвиток, то сьо, проґнози росту. Збіґовисько МЕґаФінансистів і впливових персон з усьоґо світу в Давосі теж не визивало ніяких алармів, все проходило блаґопристойно і рутинно. Якусіґда. А зараз всі плачуть : 'рецесія-рецесія, ср*ка-ср*ка, шо буде-шо буде?!'.. Так от. Яка с*ка відправила Зе в Давос? Що було неясно, шо цьоґо ніяк нізя робити - задля блаґополуччя всьоґо людства, не побоюся цьоґо слова? ПС. Виникає питання - маючи на увазі спробу Зе замутити візит в Оман інкоґніто (ну не получилось у ньоґо- то такоє), чи не було у Зе візиту інкоґніто наприклад у Вухань? ППС. А шо таке у заґоловку? ЗВСН? Ну , Украіну в Будапешті розвели на безтолкову бамажку, і РВСН - Ракєтних ВійськСтратєґічєськоґоНазначєнія - в Украіні нема. Зате схоже навзамін Украіна отримала ЗєленскоґоВовуСтратєґічєськоґоНазначєнія. Ураження Ґарантоване. так сказать. Ніхто не сховаєцця.
  12. Представники мафії доставляють товари першої необхідності для італійців, які сильно постраждали від карантинних обмежень проти коронавірусу у найбідніших південних регіонах - Кампанії, Калабрії, Сицилії та Апулії. "Понад місяць магазини, кафе, ресторани та паби закриті. Мільйони людей працюють в "сірій економіці". Це означає, що вони не отримували ніякого доходу більш ніж місяць, і не знають, коли можуть повернутися на роботу", - пояснив виданню Нікола Граттер, слідчий по боротьбі з мафіозними угрупованнями і глава прокуратури провінції Катандзаро. "Уряд видає так звані ваучери для покупок на підтримку людей. Якщо держава не втрутиться найближчим часом, щоб допомогти цим сім'ям, мафія нав'яже свій контроль над життям людей", - додав він. Міністр внутрішніх справ Італії Лучіана Ламоргезе раніше заявила, що "мафія може скористатися зростаючою бідністю, вербуючи людей в свою організацію". Або просто посилить свій вплив, роздаючи безкоштовні пакети з макаронами, водою, борошном і молоком. ============= Тю. У нас тут подібне на кожних виборах роздають. Шо каґбе намєкає, хто насправді у нас іде в депутати і пояснює всі діі влади.
  13. Тю. А чоб йому не ходити? Це ж не Тємнєйший ҐєйцоСофт зі своіми криворукостями, підпертими дрючками, і не Оґризок з клінічним невмінням дотримуватися стандартів, видаваючи це за меґадосяґнення. Може перевірити версію протоколу СМБ або аутентифікація не та, або шара на ҐєйцоСофтовій подєлці лежить, а вони недавно свій СМБ трошки топором порубали на каклєти. Перевірити smbclientom вручну і всьо.
  14. Не ну зовут же.. Надо подойти
×
×
  • Створити...