Перейти до змісту

boojum

Форумчанин
  • Posts

    3937
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by boojum

  1. Штірліц теж допомагав німецькій армії. Звідси пішли кілька цікавих - сказав би, центральних - персонажів з ФУП-у. Причина? MG42 (це вони казали на ФУП-і). Знищення українських політичних інформ-ресурсів одне з головних завдань ФСБ/ГРУ. Sapienti sat.
  2. Кацапе - ти мені цікавий, як шматок собачого лайна на тртуарі. Мені сумно, що й так невеликі українські інформаційні ресурси знищуються ГБ-нею за допомогою таких, як ти.
  3. "У Держдумі вважають, що Лукашенко зрадив Росію" http://www.pravda.com.ua/news/2014/12/22/7052948/
  4. Оце український форум? Якась кацапоязика мразь тикає людині і обзиває її "колхозный интеллектуал" через її мову спілкування? Добрий урок дурневі, що "москалеві на квитка повірив".
  5. Панове форумці - це, як розумію, взірець форумного спілкування? А якщо я у відповідь назву цього блазня підором - то мене ж він і забанить? Чому модерські повноваженя надаються неврівноваженим неадекватам, що чіпляються до людей?
  6. Ви мене не зрозуміли: Не мають жодних проблем в економіці майже виключно протестантські країни - і брити серед них. (Говоримо лише про християнський світ.) А всі інші - мають величезні економічні проблеми впродовж століть. І лише французам вдалося переламати католицьку спадщину самотужки.
  7. Елементарно, Ватсоне! Коли хтось каже, що при близькому контакті відрізнить справжню Кабаєву від фальшивої - чим можна пояснити таку упевненсть, окрім близького знайомства? От я, наприклад, певен, що мені і Пуйла і його (буцімто) подругу можна легко впарити хоч і в сотні екземплярів - я їх від справжніх не відрізню.
  8. Нам би їхні проблеми... Франція - ЄДИНА справді благополучна (на сьогодні) католицька країна. Подивіться на Колумбію, Гондурас - на всю Латинську Америку. Скажете, Іспанія, Португалія, Іспанія? Так, ЄС їм дуже допоміг вилюдніти. Але все таки в Європі їх називають (жартівливо, звичайно) PIGS (Португалія,Італія,Греція,Іспанія). Як французи цього досягли? _Жорстоким_ відділенням держави і школи від (католицької) церкви. Тому-то в них і немає такого культу різдва, як в країнах - як у тих же бритів - де голова держави є головою церкви. Пишу так детально, бо вважаю, що лише наслідуючи у цьому французів зможемо вийти в люди. А з нашими "християннішими" президентами (Кучмо,Ющ,Янукович,Порох) лише поповнимо ту групу країн, де релігія має тоталітарний характер (православні й католики): вищеназвані плюс Болгарія, Румунія, Сербія,... - всі УГ.
  9. А у вас що, були близькі конткти з Кабаєвою? Чи з Пуйлом?
  10. http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?knyazhitskiy_hoche_stati_kuratorom_derzhavnih_loterey_u_radi&objectId=524034 "Комітет з питань культури та духовності, який очолює депутат "Народного фронту" Микола Княжицький, ініціює передачу до сфери його повноважень питання "оподаткування державних лотерей та грального бізнесу"." Оце справді крута реформа! Очко/Блек Джек як духовні скріпи українського народу. Москалі показяться від заздрощів.
  11. Досить двозначне твердження. Почитайте ось це: http://uapolitics.com/topic/17581-kak-v-lugandonii-zhit-khorosho/?do=findComment&comment=464879
  12. Гадаю, в них є "план Д". Коли наступатиме повний звіздець - просто напасти на Долбас і забрати в них ті кілька мільйонів тон, які в них всеодно зайві.
  13. Я так розумію, сподіваються експортувати. А український прапор на військовій уніформі зменшить кількість покупців.
  14. http://life.img.pravda.com/images/doc/5/c/5c57ba2-animal-photobomb13.jpg
  15. "У Білорусі немає постійних друзів. Лише постійні інтереси." Аляксандр Черчіль
  16. От візи для "Канады, США, Польши, даже Австралии" отримувати треба, а в Ізраіль - ні.
  17. Ні. Але і я можу "девочко" підтримати в тім, що військова нашивка не має виглядати як реклама чупа-чупс.
  18. Що ж поробиш, коли на "мем" "злочинна влада" виборець клює найкраще?
  19. Довершення ансамблю "пони, радугу и котиков". А шо?
  20. Тему пророка, якого б мали читати/слухати/пам'ятати не розкрито! Ім'я пророка в студію!
  21. Це ж знаменитий "comic sans", якому пів-інтернету війну об'явило? : http://bancomicsans.com/main/
  22. То може ті автоматники її від інших спортсменів, молодших за Пуйла оберігають?
  23. Правлячу коаліцію, нє? Крім того, у нас (як і в США) партійнна дисципліна не на висоті . Тобто і свій може проголосувати проти (чи забити на голосування - нас це частіше) і "чужий" може підтримати. Тому вважаю заклик Кролика доречним і розумним. Паяльником? Чи хабарями?
  24. Ось такі найнебезпечніші, бо не знають, про що можна розповідати, а про що ні.
×
×
  • Створити...