Перейти до змісту

FAT

Форумчанин
  • Posts

    432
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by FAT

  1. Тонка алегорія, а що то за вужик? Я взагалі нуль по плазунах. p.s. вибачте за офтоп, зара домалюю картинку. Це з ленти вчора коментар, в статті ішлося про те що рокета влучила в ціль. http://i.piccy.info/i9/e208712ee0f6cf0a97863b320f25df25/1606471951/49257/1407306/yzobrazhenye_viber_2020_11_26_17_47_49.jpg
  2. Уривок з інтерв'ю: "Стосовно Карла Маркса. Ми всі вивчали про боротьбу класів. А що таке класи у світі - це бідні й багаті. Бідні не люблять багатих - звідси боротьба. Але тут це накрилося мідним тазом. Тому що жлоби, насправді, - це клас, де багаті й бідні не мають жодного значення, бо бідний жлоб і багатий жлоб - все одно жлоби. Тому класова близькість бідного жлоба ближча багатому жлобу, а не бідному інтелігенту. Тому бідний жлоб завжди голосуватиме за багатого жлоба, а не за бідного інтелігента. Тобто бідний жлоб і багатий жлоб - це один клас, і Маркс пролітає." (ц) Митець
  3. Погоджусь, ці "таланти" зможуть. І я не про Уляну, але там як у Митця: "Пробзділось шось все у Дацькому князівстві..." p.s. стидоба, цитату з інторнета шукав т.я. не зміг пригадати дослівно та шріфт поплив p.p.s. там як і буде гірше, то манюпасу лише швидше відкриє очі. і останній post scriptum: низкий уклін усім хто ще працює у медицині та не плюнув на людей остаточно. Я б звільнився ще навесні і жував попкорн спостерігаючи за конвульсіями хворого суспільства.
  4. воно і зараз "працює" так як і "працювало". p.s. медицину не зможуть реформувати окремо від усього іншого. Вона існує не у вакуумі.
  5. Якраз вчора, зі старовинним друзякою, міряли кроками бетонні хащі "Варшавського кварталу" та теревенили про те се, та зокрема про життя, під жахливим тиском тисяч кубів бетону. Поділився з ним думкою, що найбільше досягнення людства: це є те, що людина майже в будь якому цивілізованому куточку світу може почуватися захищеною та не втратити здоров'я (не приймаючи до уваги генделі та усілякі гетто/фавели). І саме це заслуга соціуму, який привчив мавп не бити одне одного дрючками по мармизам. На жаль не завжди працює, що доводить назва гілки, педорашка та інш. А так то мій друг дитинства, син архітектора, сам будучи дитиною, ще наприкінці 80х казав на будинки презирливо: "спичечные коробки для тараканов". Я це усвідомив набагато, набагато пізніше. Гарно мати замка у долині Луари, але... p.s. Я читав досвід виживання у місті (Косово?), наче навіть тут, пан Мокша здається надавав посилання у 2014 році. Так ось, моє IMHO що без електрики, а це дорівнює відсутності води на верхніх поверхах, в свою чергу означає непрацюючу канал'ю, що за дві доби у мегаполісі призведе до гаплику, потім на додачу до холери. Ще літні люди і ліфти, ліки і холодильники і т.п. p.p.s. "дом стоит, свет горит, из окна видна даааль..."
  6. Важко, в мене по мовах завжди були "госоценкі". Ще ті кляті коми треба тулити де треба, а я не певен де.
  7. Нажаль, я певен, є багацько гідних та непоганих людей які мусять юрбитися у таких кам'яних хащах. Як і я. Хоча залюбки би втік за 20-40км від Київа у власний будиночок. Але маємо те, що маємо (ц) лм p.s. как я ловко, в своих лингвистических упражнениях и словесной эквилибристике на співочий себя включил в подмножество, ну ладно, пусть так и будет )
  8. https://www.youtube.com/watch?v=hNKyVwWBQLA https://www.youtube.com/watch?v=sA0afWE6yHI
  9. http://i.piccy.info/i9/faf6779f8db5c787f4941b9252d72c64/1597476865/151907/1392180/bychok.gif
  10. гг, пинжаки с карманами там версачЁ и т.д., он в передаче отвечал на подкол и озвучил бренд. Я хз, не критик и о вкусах не спорят, но получше чем дизайнер супруги нашего чинного очільника держави. btw мне ток платок шейный нравится (как сказал один индус у каждого свой вкус...). Не удивлюсь, если эта попугайская одежка выбрана специально, для повышения накала страстей и градуса неприязни (симпатии). p.s. Представлять и визуализировать не буду, и так "нервы не в дугу" (ц) p.p.s. Мне его речи импонируют, пока совпадают с моими мыслями, иллюзий не питаю. Было бы интересно с ним пообщаться.
  11. Справедливости ради, он ими барыжил, в своем инет магазине. В каком то видео, до начала передачи, он их из кармана достал и совсем непалевно и торопливо надевал... Скорее всего жена этим занимается, типа бизнес диверсифицирут. Онли бизнес.
  12. ТП p.s. але все одно дранкгрув+фокусонми офігенні)
  13. Я не займаюсь юриспруденцією та не зважив на це, але всім про це вчасно нагадали. Причому я б цю статтю інкримінував тим хто оце наробив з транспортом, де сьогодні всі обмінялися ОРЗ. p.s. доречі, окрім новітніх за неоф.робітників ще десь є такі суми штрафів?
  14. Ну ось, зараз у зв"язку з нестачею конче потрібних масок введуть надзвичайний стан, плюс оце враховуючи кишенькову ГП та суди... p.s. тим більше ці всі "заходи" у такому виконанні абсолютно недолугі та нікчемні, та нічого крім шкоди не несуть.
  15. Ще не перекрили все міжміське сполучення, паніку не розігнали. имхо. p.s. буду дуже радий помилятися.
  16. Местами категорически против: сотни лет язык вытравливали дустом, а сейчас во время войны, когда каждый день погибают НАШИ и десятки получают ранения, от которых потом умирают или остаются инвалидами... будем переводить научные труды и не торопясь и идти в левацкую Европу. Ага, ага. Конечно кацапам неудобно: бывало приедет бывший работодатель в столицу и живет месяцами в центре, все хорошо, все понятно, и хуторских с непонятным "наречием" нет. Так що слухаємо, а висновки робимо власні. imho
  17. Землю майже всю спаскудили хевииндастриз та відходами, а тепер за Марс візьмуться... шо за дурні істоти.
  18. если я правильно перевел, то: такой хоккей нам не нужен (ц)
  19. Сумно що діти вже не побачать місто таким яке воно було, хоч я понаєх і до 95 бачив Київ 6-8 разів на рік транзитом. Я ще полюбляв годинами сидіти з подругою на дерев'яних сходах, їх там було кілька, до вул. Кожум'яцької з парой розвалюх. У якийсь з них казали мешкав Мастер, а зараз там мертва, за моїми відчуттями, ваздвиженка і пару непоганих хатинок якраз ближче до пейзажкі... p.s. то all пробачте за офтоп, щось нахлинуло, тре ховати подалі клавіатуру.
  20. Я там заробив перший нокаут кастетом по пиці, у тих кафешках у парку, досі трохи недолюблюю Хоча багатенно до того гуляли і навіть декілька разів експонувалися там у виставковому центрі... p.s. його теж спаплюжили курниками навпроти бані (банк)
  21. Це почалось до Кличка, він підхопив "знамя". НМД p.s. раніше і дерева були вище, і горілка пилася легше... Колись у 96 з тодішнім дружбаном ходили пішки вночі з Янгеля до Хрещатика гуляти...
  22. Ремарка. Після листування, під час розмови. Чорна скринька від навушників бездротових, у вухах видно самі навушники.
×
×
  • Створити...