Перейти до змісту

BigOpenData

Форумчанин
  • Posts

    65
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

BigOpenData's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

57

Reputation

  1. Вочевидь Порошенко за п'ять років при владі не спромігся зробити нічого, щоб виконати свої передвиборні обіцянки й дійсно змінити країну. Рівень корупції й відвертого грабунку зріс до рівня, що вже загрожує існуванню України як держави. Переважна більшість її народу, тих, хто голосував проти чинного президента, бачать це на власні очі, а не крізь призму провладних змі. Тому висновок для Порошенка невтішний - чесно й прозоро виграти ці перегони в нього жодних шансів. Якщо немає можливості залишитися при владі демократичним шляхом і ризики врешті відповісти за скоєне зростають кожного дня, потрібний план, як уникнути відповідальності й зберегти роками вибудовану машину зі власного збагачення. Яскравішим свідченням існування такого плану є та ненависть, що завдяки старанням штабу Порошенка вже панує поки що в медійному середовищі, соціальних мережах та на політичних форумах. Наступний крок - перенести атмосферу страху на приватній рівень, змусити людей повірити тому, що в країні насправді існують інші вороги крім справжніх, що очолюють злочинну владу на всіх рівнях - від Свинарчуків-Порошенків до нижчих штабелів, які мають свій зиск з корупції й методичного пограбування країни та людей. Ціла армія проплачених ботів, цинічних негідників і просто наївних ідіотів цілоспрямовано підіймає градус суспільної ненависті, штучно переводить більшість незгодних до розряду ворогів і уявних зрадників. Щоб змусити всіх пересваритися, застосовується все, що завгодно, включно з особистими образами, зневажливими зверненнями й називанням головного опонента клоуном, чимось проектом чи останнім досягненням колективної думки авторів плану - "ЗЕбілом" - тощо. Будь яка притомна людина добре знає, до чого приводять агресивні численні образи - до справжньої сварки й подекуди до бійки. В намаганні привести людей до стану найвищої збудженості нервової системи ймовірно й полягає план влади. Саме коли роздратовані й підготовлені безпосередньо до фізичної реакції люди стануть свідками чергових вивертів провладної банди (буде достатньо найменшої іскри), все просто вибухне. І лише в цьому випадку у Порошенка є шанс зламати 85% незгідних - ввести надзвичайний стан і остаточно поставити хрест на демократичних традиціях. Шановні, якщо у вас є розум, не приймайте близько образи й вигадки, що мають на меті лише вивести вас з себе, не приймайте участі в керованому хаосі, який створюють гебісти й чорні піарники зі штабу владного кандидата. Якщо у вас гарно розвинене почуття гумору, смійтеся з цих жалюгідних спроб, а якщо не вдається у відповідь на намагання зіпсувати вам настрій відповісти влучно, просто шліть їх всіх подалі. І приходьте на вибори, щоб вказати владі на її справжнє місце.
  2. Невеличка ремарка: завод Порошенка в Липецьку закрив не він, а його партнери з рашки, які професійно перевели конфлікт на єдину мову, що вони всі розуміють - мову бабла: знайшли порушення (вони є у всіх, так влаштоване "законодавство") та виписали купу штрафів. Якби на те була воля Петра, він в жодному разі власноруч не відмовився від бізнесу, як не відмовився й в Україні. Подивляюсь, як шановний власник цього форуму старанно заплющує очі на очевидне: Порошенко - це звичайний барига, що скористався можливістю дірватися до влади і ні за що не бажає її віддавати. І цим він на порядок небезпечніший за попередника, тому що здатний на ВСЕ заради збереження можливості й надалі безкарно грабувати країну. Буде йому потрібно почати справжню війну проти незгодної більшості, він це зробить без жодних сумнівів, і яскраве свідчення тому - атмосфера ненависті, яка ВЖЕ панує завдяки його старанням. Порошенко навмисно накручує суспільство, безлад і численні "вороги" - це єдиний його шанс залишитися при владі. Якщо вам так важливо мати на чолі держави цю потвору, приходьте на вибори й голосуйте, бо те, що відбувається, нагадує лише одне - спробу всіх пересварити, щоб силою залишитися при владі. Ви впевнені, що саме це потрібно зараз країні?
  3. Насправді буде десь 80/20, але ж адепти Педра крадуть, як дихають, як і вчив власним прикладом недофуйло Педро Перший. Отже на виході 65/35 - цілком реально.
  4. Петра - на нари! Можна з педротами
  5. Мейк йор америка грейт егейн та не переймайтеся, панове. Та годі вже мріяти про другий строк шоколадного, все на що він заслуговує за результатами свого керування країною - місце в кабінеті неупередженого слідчого для початку.
  6. Зеленський Володимир Олександрович 1978 року народження, освіта вища, проживає в місті Києві,... 28.2% 27,686 Тимошенко Юлія Володимирівна 1960 року народження, освіта вища, проживає в смт Козин... 15.9% 15,616 Порошенко Петро Олексійович 1965 року народження, освіта вища, проживає в місті Києві,... 15.5% 15,171 за протоколами від спостерігачів https://e-vybory.org/live а у ЦВК інші цифри... Кандидат % голосів Кількість голосів виборців, поданих за кандидата Зеленський В. О. 26.99 17 642 Порошенко П. О. 17.57 11 486 Тимошенко Ю. В. 16.40 10 719
  7. Шановний алі(уа), через півроку Україна обиратиме парламент. А відповідальність за "коррупцию, за армию, за отношения с парашей и западом, за цену на газ" нестимуть ти, хто на цьмоу "заробляв", якщо Ваш кандидат не заважатиме (сподіваюся, він буде зайнятий вирішенням інших проблем)
  8. Якби на місці Тимошенко був, наприклад, Гриценко, можна було би віддати свій голос йому, це насправді не має значення. Для мене особисто перший тур - це елементарний бінарний вибір. Можна обирати людину, що за п'ять років своєї каденції перетворила країну на власний бізнес проект, майже знищила незалежні змі та впевнено крокує до встановлення тоталітарної влади. А можна завадити їй це зробити, віддавши свій голос іншому прохідному кандидату. Коли в хаті пожежа, не має значення, чим її згасити - піском чи водою, важливо лише зробити це якнайшвидше.
  9. Як на мене, за будь кого з першої трійки, крім Порошенка. Голос відданий іншому кандидату крім Зеленського та Тимошенко - це фактично голос на користь провладного кандидата (опозиція не фальшує з виборами, а стосовно нинішньої влади є великі сумніви в тому, що вони просто так віддадуть владу і добровільно позбудуться своїх джерел доходу з яких вони "заробляють"). Порошенку натягнули рейтінг масовим скуповуванням голосів, в тому числі за державний кошт, а все інше домалювали соціологи (які "не продаються"), щоб виправдати майбутні фальсифікації. На щастя, багато додати кандидату в президенти від правлячого ОЗГ його подільниками не вдасться - наскільки я знаю, буде запроваджено щонайменше два альтернативних всеукраїнських підрахунка голосів - і якщо розрив буде дуже значним, люди точно вийдуть на вулицю, що значно ускладнює завдання по збереженню влади. Якщо стосовно виходу Зеленського власне у мене сумнівів немає (навіть 60-70% явка його прихільників виводить кандидата у другий тур), Тимошенко не має такого запасу. Невихід Порошенка у другий тур значно знижує ризики його фінальної гри ва-банк, тому є сенс проголосувати за Тимошенко в першому турі, щоб одразу розставити крапки над і. Суто стратегічне голосування проти владної банди, без огляду на власні політичні вподобання. p.s. Жоден з кандидатів не ідеальний, але є просто огидні - буде прикро, якщо один з них залишиться при владі.
  10. https://www.facebook.com/UA.National.Police/posts/2239625526292249 У Черкасах поліція «на гарячому» зафіксувала підкуп виборців представниками одного з кандидатів у президенти Сьогодні до поліції м. Черкас надійшло повідомлення про те, що в одному з офісних приміщень у центрі міста відбувається підкуп виборців на користь одного з кандидатів в президенти Порошенко скуповує виборців.
  11. 1. За рівнем корупції серед всіх українських можновладців - беззаперечно. 2. Мабуть тому, що військовий геній Порошенко вже закінчив війну, як обіцяв? Чи тому, що без нього нагорі винним доведеться відповідати за Іловайськ і між іншим - на питання, хто в країні мав повноваження гнати військових вперед, незважаючи на тактичні ризики, лише щоб до параду 24 серпня виконати свою брехливу обіцянку? 3. Безвіз заслужили українці починаючи з тих, хто на вийшов на майдан - у штабі вже не пам'ятають, як все починалося? І міністром в якому уряді на той час перебував пан Порошенко? А томос - так собі досягнення, втручатися в релігійні справи - не обов'язок президента світської країни, не для того його обирали. 4. І саме тому, що скавчать різного пошибу порошенкоботи, будь яка чесна людина, що не на зарплатні у головного корупціонера і не є складовою вибудованої ним машини зі знищення України, не мають жодного права голосувати за недорощене українське міні-хуйло, бо якщо воно виросте, кацапи дійсно замовкнуть від подиву, що хтось переплюнув й їхнього царя-батюшку. В Україні, що вибудовує Порошенко, немає місця чесним людям. Краще нехай в ній не буде Порошенка (принаймні на свободі).
  12. Цікаво, не знав, що Мураєв - власник того лайна. До речі, звідки в нього гроші на телеканал? Друзі позичили кілька мільйонів? П.с. Не очікував від Вересня роботи на антиукраїнському каналі. Проте, цілком ймовірний розвиток подій після роботи на Вєсті. Що буде наступним? НТВ?
  13. Нічого дивного - світ з 80-х минулого сторіччя живе в борг, хтось з часом має заплатити за банкет. Якщо, звісно, світ кардинально не зміниться, платити сучасній молоді.
×
×
  • Створити...