Перейти до змісту

Spencer H.

Кандидат
  • Posts

    2090
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    5

Spencer H. last won the day on 11 січня 2020

Spencer H. had the most liked content!

Информация

  • Стать
    Жінка
  • Canada

Spencer H.'s Achievements

Юзер

Юзер (2/9)

559

Reputation

  1. Для Канади це великі гроші, враховуючи, наскільки у нас мало населення. І потім, сюди не входить купа суто гуманітарної позаурядової допомоги від безплатної реабілітації до операцій до всіляких таборів до медобладнання за всі ці роки. Але вам, невдячним, на все це наплювати - все мало, мало, мало! Якої зброї? ми самі повністю залежим від США - роками навіть нові літаки закупити не можуть, флот розвалюється. Сам ти базарна хабалка! хай тобі зе допомагає своїм офшорним баблом, яке заникав і податки не сплатив.
  2. Я вам усім (і Спартаку) відкрию жахливу таємницю. Мої власні родичі (найближчі) за деякими винятками теж голосували за зебіла. Я їм виносила мізки майже щоденно по скайпу, благаючи не робити цього і не брати гріх на душу. Дехто, на щастя, послухався, а дехто, так само як дехто тут, сказав переживати за Канаду, займатися своїми справами і не лізти у їхні. І що? бравада дуже швиденько змінилася на офігіння, потім розчарування та депресняк, а тепер на ненависть і огиду. Посипають голову попелом і жаліють, що голоснули і не послухали мене. Тепер сидять і чекають якогось перевороту. Ось що канал 1+1 робить з людьми.
  3. Пишуть, що Богдан та Єрмак ненавиділи один одного. Тому Богдан був, наприклад, відсутній, коли привезли тіла загиблих з Ірану. Приревнував, коротше, Богдан до Єрмака
  4. Погоджуюсь. Кошулинський би до такої ницості не опустився.
  5. Думаю, що в кращому випадку він голосував за Кошулинського, що в чомусь пояснює його заточеність на "зубожіння". У Кошулинського була абсолютно дебільна комуняцько-лівацька програма. Тому і не дивно, що він так мало набрав. Ну і деякі нюанси минулого - робота в Росії, можлива співпраця з КДБ-ФСБ, як і в решти верхівки Свободи ... А в гіршому - Бойко?? Гриценко?? ЩО??
  6. Ось тут все сказано: Особливо важко миритися з цією клоунською реальністю в ретроспективних контрастах. Коли сенат і конгрес США, а перед тим Канади, оплесками вітає твого президента і твою країну. А зараз твого президента закордоном згадують хіба що в контексті насмішок над Україною, корупції і скандалів. Коли загиблих захисників України зустрічали на колінах, щиро оплакували всією країною і щиро обіцяли відомстити. А зараз влада відпускає їх вбивць і терористів, щоб вбивали знову і саджає в тюрму захисників за вигадані злочини. Коли ми мріяли про клаптик землі, двох рабів і щоб гусня від нас відїбалася. А зараз влада розказує нам про примирення, пєнсії бойовикам і іншу хйню. Коли ми робили підрахунок репарацій, які росія має виплатити нам за окупацію Криму і Донбасу. В зараз влада розказує нам про подачу води в окупований Крим і думає як розвозити пєнсії в окупований Донбас. Ми переможемо в цій визвольній війні за незалежність, за свободу, за Україну. І в пеклі будуть горіти ті, хто заради власних дрібних інтересів, перетворив визвольну війну, війну проти агресора у війну з вигаданим "внутрішнім ворогом", привівши до влади реальних. Please wait.. Loading
  7. Тому що зебілізм - це спектр, як аутизм чи діабет. Про що трохи іншими словами сказав кулзак. Є відверті укрохейтери, а є просто тупі, не здатні пов"язати А і Б. Як можна стояти на передовій, знаючи, що захищаєш свою країну і що це єдиний спосіб зберегти її, і в той же момент голосувати за когось, хто каже "сайдьомся пасєрєдінє" і "устал от вайни". Хто нну кількість разів втікав від повісток і хто дригав ногами перед агресором і КОЛАБОРУВАВ з ним, коли Україна заливалася кров"ю на Майдані та Донбасі? От я цього реально не розумію.
  8. Сітізен раденький, що дурненький по-перше, це прокурори вимагають, а скільки дадуть, невідомо. Може, і взагалі строк скостять. По друге, з нетерпінням чекаю посадок інших брехунів, починаючи з Бідона старшого і молодшого, а також ослиці, яка збрехала під присягою. Там їх ще купа набрехала. Свято починається! (С)
  9. А ви скільки хотіли? а знаєте, скільки мінімальна пенсія в Канаді?? на державні пенсії тут теж ледве виживають. Так, на Західній Україні живуть нормально і не бідують. А бідні люди є у будь-якій іншій країні світу. Зубожілий ви наш.
  10. Цитувати ташбайку брехунця з фейковою "яхтою" - себе не поважати. Ні один прогноз не справдився. Нагадую, саме він тут тулив за грузинського пройдисвіта Саакашвілі, якого підозрюють у організації розстрілів на Майдані (не моє, читала на фупі). А от твою цитатку треба-таки переслати послу Канади в Україні. Нехай почитає і замислиться, чи треба підтримувати таких, як ти. Модератору: у вас на форумі ведеться систематична антиканадська та антиамериканська пропаганда, метою якої є погіршення стосунків України із поки що союзниками, що в результаті залишить вас один на один з кацапстаном. ПС. От жеж мразота невдячна!
  11. Це у Спартака українці "перетворюються", я просто цитувала
  12. Ні, справа не у волевиявленні, а в результаті, якісності цього волевиявлення. Адже у списку було більше 30 кандидатів, а не лише Порох чи зе. Нагадую, що в результаті демократичних виборів були вибрані Хамас і Адольф Гітлер. Як це демократичне виявлення вилізло боком виборцям, нагадувати не потрібно. Так само і тут. Щодо атошників, то вони не інопланетяни, а такі ж люди, як і решта населення. Серед них навіть є криміналітет і злочинці, а не тільки виборці зеленого Так, частина проголосувала за зе з тих же міркувань, що і інші. Повірили кацапській пропаганді, що Порох крав (до речі, де ДОКАЗИ?) і що гнусавий щур-уклоніст їм пообіцяв. І до речі, що тепер думають ці ваші атошники - особливо про я не лох і тому подібне? А у вас антиукраїнська діяльність тільки до сепаратизму зводиться?? зебілу не треба робити сепаратизм - він пуйлу ВСЮ Україну віддає, убиваючи армію та закликаючи до миру (ака здачі держави). Докази у суді вимагайте - я наводжу аргументи, що відповідає місцю, де ми знаходимся, ака онлайн-форуму. Про антиукраїнську діяльність зебіла я навіть не бажаю говорити, бо це вже обсмоктано до найменших нюансів. Із сьогодняшнього - він не патріота керувати офісом поставив, а фсбешний шматок лайна. Баньте на здоров"я! якщо у вас скачуть такі, як томкет (запросіть до повного щастя ще її чорноротих подружок мирось, тігріків, коровок), а Ви самі невідомо хто і з якихось причин стидаєтесь сказати, ЗА КОГО голосували, то я і сама можу ефективно самозабанитись Будете сам з собою лівою рукою і ще парочкою-трійкою зебілів
  13. Cмішні копійки були мільярди доларів тільки від Канади. Ще раз - хоч один приклад відйому громадянства у звичайної людини. Якщо я приїду в Україну, то там у першу чергу буду громадянкою України. Гуд лак! Мова йде про тих, хто у нього фінансово вклався. Чомусь не побажав витрачати власні гроші, хоча є офшорним мільйонером.
  14. Мокша, це супер! :tu: За такий вияв доброти я Вам пробачаю те, що Ви агітували за зеленського Спартак, ось це і є приклад, як "перетворюються" українці на заході. Хоча, думаю, Мокша і на історичній батьківщині таким був. Тут досить поширений тренд робити ближньому приємні речі. Наприклад, приходиш купити кави, а за неї вже хтось заплатив із тих, що стояли попереду. Волонтерство взагалі тут вважається майже стилем життя.
×
×
  • Створити...