Перейти до змісту

Spencer H.

Кандидат
  • Posts

    2090
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by Spencer H.

  1. Для Канади це великі гроші, враховуючи, наскільки у нас мало населення. І потім, сюди не входить купа суто гуманітарної позаурядової допомоги від безплатної реабілітації до операцій до всіляких таборів до медобладнання за всі ці роки. Але вам, невдячним, на все це наплювати - все мало, мало, мало! Якої зброї? ми самі повністю залежим від США - роками навіть нові літаки закупити не можуть, флот розвалюється. Сам ти базарна хабалка! хай тобі зе допомагає своїм офшорним баблом, яке заникав і податки не сплатив.
  2. Я вам усім (і Спартаку) відкрию жахливу таємницю. Мої власні родичі (найближчі) за деякими винятками теж голосували за зебіла. Я їм виносила мізки майже щоденно по скайпу, благаючи не робити цього і не брати гріх на душу. Дехто, на щастя, послухався, а дехто, так само як дехто тут, сказав переживати за Канаду, займатися своїми справами і не лізти у їхні. І що? бравада дуже швиденько змінилася на офігіння, потім розчарування та депресняк, а тепер на ненависть і огиду. Посипають голову попелом і жаліють, що голоснули і не послухали мене. Тепер сидять і чекають якогось перевороту. Ось що канал 1+1 робить з людьми.
  3. Пишуть, що Богдан та Єрмак ненавиділи один одного. Тому Богдан був, наприклад, відсутній, коли привезли тіла загиблих з Ірану. Приревнував, коротше, Богдан до Єрмака
  4. Погоджуюсь. Кошулинський би до такої ницості не опустився.
  5. Думаю, що в кращому випадку він голосував за Кошулинського, що в чомусь пояснює його заточеність на "зубожіння". У Кошулинського була абсолютно дебільна комуняцько-лівацька програма. Тому і не дивно, що він так мало набрав. Ну і деякі нюанси минулого - робота в Росії, можлива співпраця з КДБ-ФСБ, як і в решти верхівки Свободи ... А в гіршому - Бойко?? Гриценко?? ЩО??
  6. Ось тут все сказано: Особливо важко миритися з цією клоунською реальністю в ретроспективних контрастах. Коли сенат і конгрес США, а перед тим Канади, оплесками вітає твого президента і твою країну. А зараз твого президента закордоном згадують хіба що в контексті насмішок над Україною, корупції і скандалів. Коли загиблих захисників України зустрічали на колінах, щиро оплакували всією країною і щиро обіцяли відомстити. А зараз влада відпускає їх вбивць і терористів, щоб вбивали знову і саджає в тюрму захисників за вигадані злочини. Коли ми мріяли про клаптик землі, двох рабів і щоб гусня від нас відїбалася. А зараз влада розказує нам про примирення, пєнсії бойовикам і іншу хйню. Коли ми робили підрахунок репарацій, які росія має виплатити нам за окупацію Криму і Донбасу. В зараз влада розказує нам про подачу води в окупований Крим і думає як розвозити пєнсії в окупований Донбас. Ми переможемо в цій визвольній війні за незалежність, за свободу, за Україну. І в пеклі будуть горіти ті, хто заради власних дрібних інтересів, перетворив визвольну війну, війну проти агресора у війну з вигаданим "внутрішнім ворогом", привівши до влади реальних. Please wait.. Loading
  7. Тому що зебілізм - це спектр, як аутизм чи діабет. Про що трохи іншими словами сказав кулзак. Є відверті укрохейтери, а є просто тупі, не здатні пов"язати А і Б. Як можна стояти на передовій, знаючи, що захищаєш свою країну і що це єдиний спосіб зберегти її, і в той же момент голосувати за когось, хто каже "сайдьомся пасєрєдінє" і "устал от вайни". Хто нну кількість разів втікав від повісток і хто дригав ногами перед агресором і КОЛАБОРУВАВ з ним, коли Україна заливалася кров"ю на Майдані та Донбасі? От я цього реально не розумію.
  8. Сітізен раденький, що дурненький по-перше, це прокурори вимагають, а скільки дадуть, невідомо. Може, і взагалі строк скостять. По друге, з нетерпінням чекаю посадок інших брехунів, починаючи з Бідона старшого і молодшого, а також ослиці, яка збрехала під присягою. Там їх ще купа набрехала. Свято починається! (С)
  9. А ви скільки хотіли? а знаєте, скільки мінімальна пенсія в Канаді?? на державні пенсії тут теж ледве виживають. Так, на Західній Україні живуть нормально і не бідують. А бідні люди є у будь-якій іншій країні світу. Зубожілий ви наш.
  10. Цитувати ташбайку брехунця з фейковою "яхтою" - себе не поважати. Ні один прогноз не справдився. Нагадую, саме він тут тулив за грузинського пройдисвіта Саакашвілі, якого підозрюють у організації розстрілів на Майдані (не моє, читала на фупі). А от твою цитатку треба-таки переслати послу Канади в Україні. Нехай почитає і замислиться, чи треба підтримувати таких, як ти. Модератору: у вас на форумі ведеться систематична антиканадська та антиамериканська пропаганда, метою якої є погіршення стосунків України із поки що союзниками, що в результаті залишить вас один на один з кацапстаном. ПС. От жеж мразота невдячна!
  11. Це у Спартака українці "перетворюються", я просто цитувала
  12. Ні, справа не у волевиявленні, а в результаті, якісності цього волевиявлення. Адже у списку було більше 30 кандидатів, а не лише Порох чи зе. Нагадую, що в результаті демократичних виборів були вибрані Хамас і Адольф Гітлер. Як це демократичне виявлення вилізло боком виборцям, нагадувати не потрібно. Так само і тут. Щодо атошників, то вони не інопланетяни, а такі ж люди, як і решта населення. Серед них навіть є криміналітет і злочинці, а не тільки виборці зеленого Так, частина проголосувала за зе з тих же міркувань, що і інші. Повірили кацапській пропаганді, що Порох крав (до речі, де ДОКАЗИ?) і що гнусавий щур-уклоніст їм пообіцяв. І до речі, що тепер думають ці ваші атошники - особливо про я не лох і тому подібне? А у вас антиукраїнська діяльність тільки до сепаратизму зводиться?? зебілу не треба робити сепаратизм - він пуйлу ВСЮ Україну віддає, убиваючи армію та закликаючи до миру (ака здачі держави). Докази у суді вимагайте - я наводжу аргументи, що відповідає місцю, де ми знаходимся, ака онлайн-форуму. Про антиукраїнську діяльність зебіла я навіть не бажаю говорити, бо це вже обсмоктано до найменших нюансів. Із сьогодняшнього - він не патріота керувати офісом поставив, а фсбешний шматок лайна. Баньте на здоров"я! якщо у вас скачуть такі, як томкет (запросіть до повного щастя ще її чорноротих подружок мирось, тігріків, коровок), а Ви самі невідомо хто і з якихось причин стидаєтесь сказати, ЗА КОГО голосували, то я і сама можу ефективно самозабанитись Будете сам з собою лівою рукою і ще парочкою-трійкою зебілів
  13. Cмішні копійки були мільярди доларів тільки від Канади. Ще раз - хоч один приклад відйому громадянства у звичайної людини. Якщо я приїду в Україну, то там у першу чергу буду громадянкою України. Гуд лак! Мова йде про тих, хто у нього фінансово вклався. Чомусь не побажав витрачати власні гроші, хоча є офшорним мільйонером.
  14. Мокша, це супер! :tu: За такий вияв доброти я Вам пробачаю те, що Ви агітували за зеленського Спартак, ось це і є приклад, як "перетворюються" українці на заході. Хоча, думаю, Мокша і на історичній батьківщині таким був. Тут досить поширений тренд робити ближньому приємні речі. Наприклад, приходиш купити кави, а за неї вже хтось заплатив із тих, що стояли попереду. Волонтерство взагалі тут вважається майже стилем життя.
  15. Я це читала декілька днів назад у журналіста Бойка у фейсбуці. За його заявою, Богдана міняють на Баканова, а Баканова на якогось його заступника. Кому треба, знайдете самі.
  16. А то ви, зебіли, дуже відчуваєте реалії Неньки Знаєте, хто стоїть за зе? не тільки Коломойський і 95 квартал, а ще і той самий Пінчук, який створив кишеньковий проект "Голос", а зараз створює ще один кишеньковий проект "Сєнцов" ... що в принципі пояснює сорососмоківську константу в сьогоднішньому уряді України. І цілком пояснює, як під крильцем демів (Йованович та її кодло) вибрали зе. Вас у черговий раз пізнали у особливо цинічний спосіб, бо ви ж голосували за "нові обличчя" ... і при цьому дехто, обтрусившись, робить вигляд, що то було по любові та взаємній згоді :weep: :weep:
  17. Перепрошую у авторів за продовження оффтопу, але зазначу у відповідь, що депутат не може мати подвійного громадянства, бо це слуга народу. Хоча зараз в Раді там купа народу із подвійними, а то і потрійними паспортами. А кого із простих людей (сотні тисяч, якщо не мільйонів) позбавили українського громадянства?? Га?? До того ж, Україна повинна дозволити подвійне громадянство для країн, які допомагають. Наприклад, для США та Канади, які влили дофіга баблища в неньку за 30 років незалежності. І відкрито заборонити кацапську курку.
  18. А що тут відповідати? будь-яку відповідь Ви перекрутите на свій лад і вона Вас не задовольнить. Просто прочитайте оце і подумайте, що ви наробили. Please wait.. Loading
  19. Я уважно перечитала ту тему, і там Ви якраз відмовилися відповідати, за кого голосували, сказавши, що це Ваша особиста справа. Так що ніякої інфи там нема. Я також надала розлогі відповіді на Ваші запитання, але Ви проігнорували їх і власне, зайнялися тим, що вибачте за нечемність, називається фарисейством (так само, як Ви називаєте "ділінням на сорти" calling a spade a spade). Та підіть і почитайте на той же фуп, як болотом обливають людей, що ризикували життям, захищаючи свою країну. Я ніколи не погоджуся визнавати всіляких мічіганів, олдбоїв, журб та іншу нечисть не просто українцями, а навіть рівними собі у загальнолюдському плані. Та що там - будь-який бродячий пес чи черв"як у навозі має більше моральності та чистоти. А саме вони захищають зелених гнид, і екстраполювавшись від них, можна припустити, що значна кількість 73-відсоткових (УМОВНО) думають так само, як і вони (деяка частина вже розкаялась). А якщо Ви та інші таку відверто антиукраїнську нечисть вважаєте братами-українцями, то це суто Ваші проблеми. То я і знову запитую - з ким ви, майстри культури володарі цього форуму??
  20. Ще раз - про подвійне громадянство брехня. Пан Маковій на пальцях це розписував на фупі - підіть, знайдіть та почитайте.
  21. То нащо Ви взагалі замутили цей форум, якщо тут можна лише одна точка зору - ваша? Дайте визначення "підтримка сепаратистів". Відведення військ - це що? заяви Сивохи (урядовця зе) - це що? сам факт, що Портнов та Лукаш не тільки не сидять, а патякають по телеканалах, що майдан розстріляли самі майданівці - це що??? На моє питання про Ваші погляди Ви скромно не відповіли. Значить, мої підозри вірні. Знаєте що? Можете мене банити чи не банити, але я тут не збираюся більше перебувати.
  22. Хоакін заслужив Оскара за роль у Джокері. Я фільм дивилася лише наполовину, але він молодчина. Так зіграти може не кожен. Мені було дуже шкода Джокера і я пораділа, коли він за себе заступився після булінгу у сабвеї.
  23. Так, у нас є свої проблеми. Трудо - зебіл лайт, просто з кращими манерами. Але поки Канада дає Україні хоч копійку допомоги, маємо повне право перейматися.
  24. Ну і що? я ж не в Україні, а по українських законах продовжую його мати. І це брехня, що воно заборонене. Нема ніяких механізмів його відбору. У твого кумира коломоя аж три, а у зебіла теж подвійне (Ізраїлю), за деякими даними. Хехе!
×
×
  • Створити...