Перейти до змісту

Solowhoff

Кандидат
  • Posts

    256
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Solowhoff

  1. просто донецькі при овочі могли мудачуку запропонувати лише роль шістки. Деякі мудачукові однопартійці типу шухрича погодилися шестерити у донецьких, а мудачук - ні. Тому відродження мудачука за часів овоча не відбулося. А от за часів петі відродився у великій політиці. Як тут не згадати де починав свої перші політичні кроки сам петя - сдпуо
  2. Ех, лєксєїч, що ж ти не слухав порад головного радикала, що задній отвір має бути недоторканим
  3. Більша частина СБУ сама мріє про кремлівську службу з відповідною зарплатнею
  4. Грося, звичайно ж. Він же практикуючий юдей, чого ні від кого не приховує.
  5. Хіба українцям? Закарпатські угорці завжди називали себе угорцями , а не шифрувалися під "угромовних тежукраїнців"
  6. особливо корисним виявився міністр економіки з уряду азіріва чи не так? азіріва вже нема , а екс-міністр продовжує героїчну боротьбу свого наставника та колеги проти йулькисуки
  7. МЕркель досі будує північний поток 2. ОТ що можна ще говорити про нев"їпеного дипломата петю.
  8. Якими,плять, фактами? Про американські ЧВК в Маріуполі? Ця хуцпа - це факти по-вашому? А про це мурайка говорив прямим текстом неодноразово
  9. Ви хочете щоби з ними зробили те, що і з Сашком Білим?
  10. Коли влада овоча показала себе відверто антиукраїнською, він відхрестився від неї. Аби не відхрестився, то може б і в розшук не подавав би відвертий сепар аброськін
  11. Підкацапник мураєв вже кілька років волає про те, що маріуполь зачистили від сепарів американські чвк ( дивно що про голих негрів на танках не казав, ну і сепарів та кацапів він називав не сепарами, а обдроченцями) , і йому за це нічого за влади петрушки.
  12. Угу, зате зарплатню з українського бюджету отримувати цих генералів навчили добре. А в усьому винні командири добробатів, які до квітня 2014 взагалі не мали справи з військовою тактикою та стратегією. Типу того ж насіння чи білецького чи яроша. Єдиного професійного військового, який почав організовуати свої добробати, Кульчицького, вбили ще у травні 2014. І не здивуюся, якщо кацапам в цьому допомогли підкацапники зі штабів.
  13. МУженко, Муженко...Це не той, що був ригом до аж лютого 2014? Не той, що був заступником начальника Генштабу ЗСУ при міністрі оборони Павлові Лебедєві та начачальнику Генштабу Юрію Ільїну, обоє кацапо-громадяни та мешкають нині в окупованому Криму?
  14. Це теж калька. З Третього Райху. Зарубіжна Організація НСДАП, Фольксдойче Міттельштелле і ще купа подібних структур
  15. Ви хочете так виправдати юлю, бо гадаєте, що співпраця з бенею заплямує юлю? А я от боюсь. як би співпраця з юлею не заплямувала самого беню.
  16. На момент розпаду СРСР Карабах входив до складу Азербайджанської РСР. Всі погодилися, що нові держави мають кордони союзних республік. Навіть Естонія погодилася на ці кордони і не вимагає повернення Івангорода та інших земель, що належали Естонії до 1939. Вся міжнародна спільнота, і Україна в тому числі, визнає Карабах азербайджанською територією.
  17. Мабуть, пробував схилити Беню зіграти ту роль у Дніпрі, яку в Донецьку зіграли тарутка з ахметкою. Погудіти в гудок та таємно спонсорувати сепарів, здавши їм ОДА.
  18. НА момент розпаду СРСР Карабах був частиною Азербайджану. А вірмени на кацапо-багнетах туди вдерлися.
  19. ВІн саме цього президента і створив, як батько-наставник. Згадайте, в якій партії починав свої перші кроки у великій політиці педро в 1998, і хто ту партію тоді очолював.
×
×
  • Створити...