Перейти до змісту

Святослав_

Форумчанин
  • Posts

    2930
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    9

Everything posted by Святослав_

  1. Реванш цілком прогнозований. Продавлюється гундяйство, під зеленим "дахом".
  2. Ще й як можуть, і то не буде расизмом, а буде боротьбою за права чорних.
  3. Мені пєця що твій фірташ, якщо заслужив нари - най сидить. Якщо ні - то буде на волі. "Судити по ділам їх." Що може бути простіше і зрозуміліше?
  4. А що за ботовеселощі, пєцю теж екстрадують в США на 50 років відсидки? Було б добре, аби всі олігархи здриснули з Неньки на нари до дядька Сема.
  5. Зебіляткам таки доведеться робити кааліцыю з жопоблоківцями-мертвечуками.
  6. От і добре. що гаряче, і що брудна білизна політиків полощеться привселюдно, привсеглядно..
  7. Прибіжать кремлеботики-мокшозапоребрики і скажуть, що порох теж був у витоках народження партії ригів. Та ригівська партійна програма - хоч на стінку в рамочку під образА. Та всім добре відомий постійно діючий факт українофобства зебіла. Як би він не прикривав це фіговими листками, зляпаними його "камандою", а все одно вовча шкура видна через синтетичну овечу накидку.
  8. Зебіл як був україноненависником, так ним і лишився. Боїться нового майдану, бо знає. що просто так втекти вже не вдасться. "Люструють" прямо на площі. .
  9. Популізм зелайна на крові дітей. Далі буде.
  10. Копіювати поведінку пуйла/трампа оце і є "рванням шаблонів".
  11. Приблизно так, як зараз нав`язливо намагаються замінити концепцію "чоловік" та "жінка" недогугими "гєндєрами", штучно розмиваючи, спотворюючи природне. Нав`язують гомосексуалізм, одностатеві шлюби, пропихають у владу піблично оголошених гомосексуалістів і т.д. Потрібно повернути національність у документ підтвердження особи. (паспорти. свідоцтва про народження, тощо). Коли це станеться. можна буде константувати симптом оздоровлення людства. Нині тяжко хворого. . Стосовно мов - чеська нація практично втратила свою мову, носіїв майже не залишилось, послуговувались німецькою Та відновили ж? І мову. і націю. Іврит повною мірою знав лише один старенький вчений. Юдеї світу користувались різними варіантами штучної мови - ідішу. При створенні Ізраїлю відновили і мову. Та за відсутності спільноти носіїв не вдалось відновити вимову. Яка скоріш за все, була схожа на арабську. З горловими звуками та іншими особливостями. Та й то добре.
  12. "Так званий телеміст, який повинен був пройти на телеканалах NewsOne і «Росія 24», після хвилі громадської критики в Україні перетворився на спеціальний проект іншого російського державного каналу – «Росія 1». Цей проект повинен був продемонструвати, як росіяни і українці прагнуть розмовляти один з одним – тільки ось їм заважають «київська влада» і «націоналісти». Але в результаті гора народила мишу. Радянську мишу. Виявилося, що з сучасною Україною, яка з’явилася в результаті Майдану, російської агресії і подій, що відбулися внаслідок цього, кремлівські пропагандисти розмовляти не хочуть і не вміють. Я б навіть сказав – вони не підозрюють про її існування. У Москві хочуть вести діалог із тією Україною, якої вже давно немає – з радянською Україною. І тому відчайдушно шукають в сусідній країні її прикмети. Тому намагаються не згадувати про проблеми, які неминуче виникають у відносинах навіть дружніх країн, не те що у держав, одна з яких окуповує частину території іншої. Війна? «Війна олігархів». Конфлікт? «Чисте політиканство». Ніби й не було нападу російських військ на Крим і Донбас, загибелі українських військовослужбовців і мирних жителів, тортур у підвалах «народних республік». Ніби не в російській в’язниці – українські моряки. Ніби не в Росії пишаються «ввічливими зеленими чоловічками» і не захоплюються «Моторолою» та іншими найманцями, які прийшли на українську землю для участі у війні проти України. Ніхто про все це під час «телемосту» навіть і не думав говорити. Україна – як пояснив гостям у студії радянський кіноактор Володимир Конкін – це «пісня». Ось ніяка не держава, а просто пісня, якою можна розважати присутніх. А перед піснею які зобов’язання? Адже пісня об’єднує, як пояснив російський телеведучий Олексій Остудін, який розмовляв зі студією з Вітебська. Всі на «Слов’янському базарі» співають і радіють життю, Таїсія Повалій отримує нагороду з рук самого Олександра Лукашенка. Які у нас проблеми? Саме так вони уявляли собі Україну всі радянські роки – пісні, танці, вареники, борщ. Фольклорний народ для російських веселощів. Не такий, звичайно, колоритний, як грузини з їхніми хачапурі і Кіндзмараулі. Але для концерту і обіду – якраз. Саме тому такі ж радянські люди в Кремлі були переконані, що ані українці, ані грузини до опору не здатні. Що їхня функція – бути декорацією і кухнею в імперському інтер’єрі..." https://www.radiosvoboda.org/a/30053319.html
  13. Саме так. Рафіновано однорідних націй-країн ще пошукати. І не знайти. ))) До речі, таке розмаїття тільки збагачує народ, роблячи його більш самодостатнім. Опонєнти це самі добре знають, та їм кортить погрімочервословити з "вумним" виглядом, кортить до сверблячки в дупі.
  14. Зразу похоронимо її, а тоді вже поставимо хрест. Треба робити все по порядку.
  15. Ви більшем їх схухайте, цих "науковців" з луб`янки. ))) Толька рассея исконная, пасконная и нядялимая.
  16. Більшу частину часу провожу не тут, а на стіхірє. Де половина моїх робіт на мові. І не у відстійнику "стіхі на другіх языках", а по жанровим рубрикам. Доволі часто зустрічаю тих. хто вперше має нагоду читати на мові. Покльовую тамошню вату. Є про що "пагаваріть".
  17. Навіть в дуругій світовій не було впроваджено сталінський лозунк "убєй нємца". Після перемоги не знищували ті 95% населення Німеччини, котрі підтримували фюрера. Не буде потреби спопеляти ворожі пропутінські 87%. Бо то звичайне бидло. Куди направили. туди і йде. Так що кров, піт, жертви, вдвага.
  18. Зебіли всього світу - гоп до купи. )))
  19. Абсолютно не уявляю, щоби зебілятко кричало на путлєра під час політичних перемовин. А от шо жовта рідина з нього потече, то це точно. )))
  20. Пряма лінія поведінки визначається двома крапками вчинків. А він вже стільки тих крампок-клякс понаставляв. І всі ті прямі нестимно ведуть в одному напрямку. "на васток"
×
×
  • Створити...