Перейти до змісту

Klaus

Кандидат
  • Posts

    94
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Klaus

  1. SpaceX F9 запустила на орбіту супутник Iridium NEXT Flight 8 також зроблена вдала посадка першого ступеня.
  2. Спочатку зерна було з Північної Африки ще до завоювання Єгипту Після третьої пунічної 149–146 рр. з Африки хлинули зерно і раби. Далі розорення фермерів. Розділ Риму на ворогуючі табори. Громадянська війна. Консули Гракхи з реформами які потім (частково) були впроваджені без них. Смерть останного Гракха 121р Це було якраз напередодні реформ Марія. Що я не так описав?
  3. Ага щаз розігнався. Хто ти такий щоб я тратив на тебе свій час?
  4. Це довготривала розмова в мене нема часу. Якщо коротко: Рим став жертвою власного успіху. З завойованих територій в Рим хлинув потік дешевої пшениці і дешевої рабсили -рабів , яка розорила місцевих фермерів. А треба сказати фермери були на той час більшістю вільного населення республіки. Збіднілі фермери хлинули в місто. В той же час багаті люди міста скупили задешево всі землі фермерів, породивши такий собі тогочасний клас олігархів. Саме з цього моменту Рим розколюється на два ворожих табори - бідноту і олігархів. Брати Гракхи спробували провести реформу, по новому розподілу землі і наданні безплатної пайки хліба бідноті, але були вбиті багатіями. Але своєрідний соціальній ліфт для бідних придумає полководець Гай Марій, якій почне брати їх на службу в армію, обіцяючи по вислузі земельні наділи. З цього моменту, легіонери будуть віддані особисто своїм полководцям, а не Сенату або римському народу. Таким чином скочування до єдиновладної диктатури було тільки питанням часу.....
  5. Інтерв'ю Філарета, чув своїми вухами по ТБ. Зараз не буду витрачати час на пошуки. У всякому разі надання томосу в наш час завжди погоджується з світською владою. Порошенка запросив Варфоломій. Петро повинен був відмовитись? Чи ти гадаєш він туди приїхав без запрошення?
  6. Хоча твердження що Рим розвалили понаїхавші теж має частковий сенс. З роками еліта деградувала як розбавленими чужинцями так і винищенням еліти імператорами.
  7. Я перечитав практично всю давньоримську історичну класику. Злет Риму розпочався коли римляни вигнали царів і перейшли на республіканську форму правління. САМЕ СЕНАТ ФАКТИЧНО СТВОРИВ РИМ І ЗАКОНИ ПО ЯКИМ ВІН ІСНУВАВ ТИСЯЧОЛІТТЯ. Занепад Риму почався коли почали захоплювати одноосібну владу. Рухнуло все не зразу, дуже велику витривалість було закладено республікою. Але то був незворотній процес деградації. Спочатку владу захоплювали талановиті Юлій Цезарь, Авгус, то все йшло ніби то добре але далі неминуче траплялися нікчемні правителі і все покотилося через 150 років почали відвалюватися цілі шматки імперії. І далі тільки гірше.
  8. Якщо чогось не знаєш то вчись! На тому заході повинна бути присутня обов'язково і світська влада, такі традиції ортодоксальної церкви.
  9. Головна причина - це перехід від республіканської форми правління до диктатури. Одна людина не може керувати такою великою державою, обов'язково знайдеться слабкий ланцюг.
  10. 9 студзеня ў Мінску ў Палацы Рэспублікі з удзелам Аляксандра Лукашэнкі прашла цырымонія ўручэння нацыянальнай прэміі «За духоўнае адраджэнне», і спецпрэмій прэзідэнта Беларусі. лукашэнка загаварыў па беларуску https://youtu.be/a_hNat1gvNg
  11. TESLARATI @ Teslarati Звіт про безпеку транспортного засобу Tesla Q4 2018: 1 аварія на 2.91M миль з автопілотом, 1 аварія на кожні 1.58M милі без автопілота
  12. ЦЕ ЦЕРКОВНИЙ ЗАХІД У НАС ЦЕРКВА ВІДДІЛЕНА ВІД ВЛАДИ. Запрошував Філарет і Церква. У президента не було підстав не довіряти їх вибору. Чи не так?
  13. деякі подробиці біографія Ранні роки Маск народився і виріс в Преторії ( ПАР ) в сім'ї інженера Ерола Маска і його дружини, моделі Мей Маск (уродженої Халдеман). Батьки дали йому ім'я прадіда Джона Ілона Халдемана, який народився в 1872 році [7] . Халдемани - предки його по материнській лінії - з швейцарських німців. Хлопчик ріс замкнутим, любив читання і, маючи фотографічну пам'ять і прочитавши два комплекти енциклопедій , став всезнайкою, що не додало йому популярності. У школі Ілон зазнавав насильства з боку однолітків ; після одного з побиття йому довелося відновлювати зламаний ніс . Батьки розлучилися, мати поїхала з дітьми в Дурбан , але через пару років Ілон вирішив жити з батьком, до якого згодом перебрався і Кімбал. Еррол - важка, вимоглива людина, і жити з ним було нелегко, але хлопчики багато чому навчилися у батька. Вони приходили до батька на роботу класти цегляну кладку, встановлювати сантехніку, підганяти віконні рами і прокладати електропроводку. У віці десяти років Ілон отримав в подарунок свій перший комп'ютер Commodore VIC-20 і навчився на ньому програмувати . (!!!) У дванадцятирічному віці він продав за 500 доларів свою першу програму - відеогру в стилі Space Invaders під назвою Blastar, (!!!) в якій гравець обстрілював ряди інопланетян з лазерної гармати .
  14. При чому тут Петро? Не він Наріка запрошував. Можливо він його і не знав.
  15. Разгул антифошизма в московии ТНТ глумятся над генералом Карбышевым, замученным фашистами. Comedy Woman https://www.youtube.com/watch?v=waxkoHnOHs8
  16. За 9 місяців 2018 у Тесли 19% світових продажів електромобілів.
  17. "Страшний автаритет" який ніколи в тюрмі не сидів. При тому що двічі вибирали зека тричі не судимого. Що за люди. На фото ви бачите листопад 2017 року. Святійший Патріарх Київськиій і всея Руси-України Філарет освятив щойно побудований за гроші мецената “Український дім” з недільною школою та храмом ікони Божої Матері “Нечаяна радість”. Це перший храм в центрі Дніпра УПЦ КП за останні 100 років. https://myrotvorets.news/khto-takyi-biznesmen-oleksandr-petrov/?fbclid=IwAR172WT3oNDE-g5s9MR_UuCkAVFVuC73Ywycl0Nn52VvXZ24rKdExvEY0wo
  18. Маск на відкритті мегафабрикі Тесла в Шанхаї. Фабрика буде працювати на китайській ринок.
  19. Із пресухи Everyday Astronaut: - Це була хороша замітка. Виходячи з інформації останніх декількох днів, я не зовсім розумію, але думаю, що на Starship НЕ буде абляціонного покриття. Все буде сяяти! | Elon Musk: - підвітряного (не взаємодіє з потоком, що набігає) стороні нічого не потрібно, навітряна (звернена по потоку повітря, що набігає) сторона буде охолоджуватися за допомогою що залишився скрапленого метану кріогенної температури, тому оголені сталеві ділянки без термозахисту будуть навіть на нагрівній стороні | Андрій Самойлич: - Будуються чи сопла двигунів Raptor з урахуванням необхідності входу в атмосферу вперед двигунами з першої або другої космічною швидкістю? Тобто, чи будуть двигуни Raptor свого роду теплозахисних екраном? | Elon Musk: - Ні, двигуни Raptor повинні бути захищені при вході в атмосферу. Хоча, може й ні ... Подробиць покі не розкривають, мабуть комерційна таємниця.
  20. Так, контрольоване приземлення +охолодження азотом.
  21. Охолодження буде рідким азотом, зовсім інший принцип.
×
×
  • Створити...