Перейти до змісту

Вата головного мозга


Recommended Posts

Влада Росії заявляє,, що її протичовновий корабель "Адмірал Виноградов" зупинив порушення держкордону РФ есмінцем ВМС США "Джон Маккейн" у затоці Петра Великого, пригрозивши американському кораблю тараном. :fp1: 
За твердженням Міноборони РФ, у вівторок о 6:17 (за Москвою) есмінець "Джон Маккейн", який уже кілька днів перебуває в Японському морі, порушив територіальні води РФ у затоці Петра Великого, "заглибившись за лінію морського кордону на 2 кілометри".
Великий протичовновий корабель ТОФ "Адмірал Виноградов", який здійснював безпосереднє стеження за американським есмінцем, попередив міжнародним каналом зв'язку іноземний корабель про неприпустимість таких дій та можливість застосування таранного маневру для витіснення порушника з територіальних вод.
Після отриманого застереження і зміни курсу великим протичовновим кораблем ТОФ "Адмірал Виноградов" на есмінець "Джон Маккейн" американський корабель відразу вийшов у нейтральні води.

Link to comment
Share on other sites

Седьмой флот опроверг сообщение министерства обороны России о том, что USS John S. McCain был вытеснен из залива Петра Великого российским кораблем. "USS John S. McCain не был выдворен с территории какой-либо страны. McCain проводил операцию в рамках FONOP в соответствии с нормами международного права и будет продолжать проведение нормальных операций в международных водах. США никогда не склонятся перед запугиванием, их не принудят к признанию незаконных морских притязаний, таких как со стороны Российской Федерации", - подчеркивается в заявлении.

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

ну вот. сейчас говна друг на друга накидают, щеки понадувают и успокоятся до следующего приступа имперского величия. А стребяли бы - пришлось бы ответ держать.

Гранд Политик...йопть

Link to comment
Share on other sites

В РОСІЇ ПОЧАЛИ ВИПУСКАТИ ГРОШІ З ЧЕБУРАШКОЮ
Срібні монети випускаються номіналом 3 рублі, монети з недорогоцінних металів - 25 рублів.
На них зображені кольорові крокодил Гена і Чебурашка, які сидять на лавочці обнявшись.

1606233056_890_450_5fbd07f2f3d1d.jpg

Link to comment
Share on other sites

раньше такое на Островах Кука по заказу кацапов печатали. У меня такая монета с Ежиком в Тумане есть

Видимо освоили печать у себя дома.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Конфискация Ютуба :fp1:

Reload Page to see tweet..Link..

 

Принадлежащий компании Google американский видеохостинг YouTube может быть заблокирован в Российской Федерации.
Об этом на «Инфоруме» заявил гендиректор Национальной ассоциации телерадиовещателей (НАТ) Александр Широких, пишет РИА «Новости».

https://www.mk.ru/politics/2020/12/23/dni-youtube-sochteny-videokhosting-v-rossii-mogut-zakryt.html

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...