Перейти до змісту

Клиёнка


Recommended Posts

Нє, пиво солью.

А насчет черного завтра гости скажут прав я или нет?

Всегда в вине сухом делал-, а тут решил попробівать пиво.

ошеек я шпигую чесноком, сала совсем немного, там жира достаточно. 

В чорном пиве -- зачетный вариант, гости не разочаркуются.

Смачного!

 

ps: фотки давай! :)

Змінено користувачем Кость
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

:weep:  :weep:  :weep:  :weep:  гадыыыыыыыыы!!!!!!!!!!!! шож вы дразнитися????? предлагаю ету ведку не тоша не прикреплять, а пользовать как наказание для юзверефф. ну ведь спкоино жеж читать невозможно, сразу всего хочитса  :zrada:

Link to comment
Share on other sites

а ты не заходи в ето ведко не ножратойе.  :nose3:

не могу я быть всьовремя ножратое, а есси ведко прикреплено то оно всегда есть, такшо ж теперь в нее всегда не заходить?

Link to comment
Share on other sites

целую карову?  ;o


не могу я быть всьовремя ножратое, а есси ведко прикреплено то оно всегда есть, такшо ж теперь в нее всегда не заходить?

 

 

не, не фсегда, а только когда не ножратое.

 

*леса очень терпеливойе*

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

http://ic.pics.livejournal.com/ibigdan/8161099/8022783/8022783_original.jpg
 

 

 

Північ України

Ці краї славляться урожаєм картоплі, що значною мірою впливає на раціон місцевої кухні. Коронна страва Полісся – деруни, або драники. У Чернігівській області майстерно готують печеню в горщиках із картоплі, квашеної капусти та м’яса. А на десерт – пиріжки з калиною, адже регіон багатий на ягоди. На Сумщині також полюбляють печеню, але тут з картоплею закладається і м’ясо, і печінка. А борщ тут готують зі свининою і на буряковому квасі. Київ вже багато років славиться своїми котлетами по-київські.

Південь України

Південь, де Дніпро впадає в Чорне море, – це край рибалок, а отже і різноманітних рибних страв. Так от бички не лише подають в’яленими до пива, в Одесі з них готують биточки: тісто змішується з подрібненою рибою і смажиться на олії. Набагато складніше приготувати рибу-фіш: потрібно акуратно зняти шкірку, почистити від кісток, подрібнити, нафарширувати та запекти. На Миколаївщині рибу консервують додаючи томат або варять юшку з томатним соком. Херсон славиться своїми овочами, а особливо баклажанами. Тут їх і смажать, і консервують та навіть роблять ікру. Крим славиться лагманом і долмою: локшиною зі шматочками м’яса та маленькими голубцями у виноградному листі. Наваристий капусняк готують на Запоріжжі. Приазов’я славиться млинами – це тонке дріжджове тісто із маслом та сирною начинкою, що згортається в рулет.

 

 

Центральна Україна

Борщ в Україні скрізь варять по-різному. У Черкаській області до нього обов’язково подають ароматні пампушки з часником. Кіровоградщина зможе здивувати різноманітністю вареників та начинок до них: з картоплею, грибами, м’ясом, печінкою, капустою. Також варто скуштувати крученики – невеликі м’ясні рулетики з начинкою з фаршу, паштету, чорносливу з горіхами. Полтавщина славиться галушками та пундиками. У Дніпропетровську, як і в Одесі, дуже полюбляють готувати форшмак, а зі свіжої риби з Дніпра готують юшку по-дніпровськи з леком. На Вінниччині готують бігос – страва з тушкованої кислої капусти з м’ясом і грибами. Також дуже популярні фляки – суп з яловичого рубця, який приправляють коренями, сиром і спеціями.

Східна Україна

На Донбасі знають близько 50 рецептів окрошки, кожен знайде рецепт на власний смак. А до окрошки можна спробувати рульку – задню частину свинячої ноги, яку натирають сіллю і спеціями, а потім запікають в тісті. Фарш зі свинини і яловичини, який розкладають на шматку полотна, а зверху додають омлет і велику варену моркву – такою стравою вас почастують на Луганщині. У справжній слобожанський борщ, який готують на Харківщині, кладуть квасолю і м’ясні фрикадельки. А на друге – гречаники: м’ясні тефтелі з гречкою.

Західна Україна

На Прикарпатті до столу подають бануш – густа каша з кукурудзяної крупи, приправлена сметаною, подають гарячим з обсмаженим беконом і бринзою. Карпати – це край білих грибів і тут майстерно вміють варити смачну грибну юшку зі сметаною. Чинахи – страва на зразок печені, якою вас пригостять на Буковині. Також у Чернівецькій області варто спробувати домашню бринзу та традиційну кукурудзяну кашу – мамалигу. На Закарпатті дуже популярна страва бограч, яка прийшла до нас з угорської кухні. Береться гуляш, приправляється коренями та карпатськими травами і все це вариться у казанку. А завиванцями на Закарпатті називають м’ясні рулети з яловичини із сумішшю варених яєць, солоного огірка, шпика і сирої тертої картоплі. Також Західна Україна славиться різноманіттям домашніх ковбас. Мазурики по-волинськи – це домашні ковбаски з індички, вершкового масла та сиру. В цьому регіоні варто спробувати і поліські вергуни – делікатні вироби з тіста, які смажать в олії. Чудові віденські рулети – струдлі добре готують у Львові. На Рівненщині популярні картопляники (або зрази) та мацики – в’ялене м’ясо в кендюсі, вичиненому свинячому шлунку. Мачанка – це густий суп з м’ясом, засмажкою з борошна, цибулі, меленого солодкого перцю і готують його на Тернопільщині. Картопляну ковбасу полюбляють у Хмельницькій області: начиняють свинячі кишки тертою сирою картоплею та запікають у печі.

Змінено користувачем Аквариус
Link to comment
Share on other sites

Есть желающие? :D

 

В Лапландии рекордный дефицит на поваров – «За полгода ни одного заявления на место»

 

В Лапландии на данный момент открыто примерно 50 поварских вакансий. Нехватку профессионалов вынуждены восполнять приглашением иностранных поваров. Шеф-повар крупнейшей лапландской гостиничной сети Laрland Hotels Теро Мянтюкангас отлично знает, в каком дефиците нынче профессионалы поварского дела: - Бывает, что по полгода ни одного заявления на место шеф-повара в какой-нибудь из местных ресторанов. Просто не идут. Используем все способы: от биржи труда до Фейсбука.Приходится приглашать специалистов из Эстонии, Венгрии и Польши. Рекрутинг существенно затрудняется из-за сезонности работы. Туристическая отрасль всячески старается растянуть туристический сезон – сделать его круглогодичным, чтобы предложить постоянные рабочие места. Учебные заведения Рованиеми в этом году успешно завершили 94 повара, что на 30 больше, чем в прошлом году. Директор Лапландского профучилища Лейла Хуртиг говорит, что этого числа должно хватить, однако, проблема в том, что 25 процентов выпускников куда-то исчезает – не начинают работать по специальности и не продолжают учебы.

 

:nose3:

Змінено користувачем takinetak
Link to comment
Share on other sites

наверное, в лесорубы идут

 

сомневаюсь. там уже все автоматизировано, на ЮГ прут, в центры. масса возможностей, на любой вкус, а вот в повара ... ну нет желания скорее всего, а нишу заполнят иностранцами, желающих более чем достаточно :)

Link to comment
Share on other sites

скукотищя, плин.  :sad:

итти никуда не хочетсо, дома сидеть не хочетсо,

в снежки бы поигратсо, так снега нед... 

чем занять лесу?

 

и што готовить на НГ?  :fp1:

может, хто знает кокойты рецебд  рыпа, запечёного, например,

в баранине с розмарином? 

расказывайте задумки на год петуха. 

петуха не предлогать.  :nose3:

Змінено користувачем лесица
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...