Перейти до змісту

"МММ" возглавило восточных недовольных


лєса

Recommended Posts

 

 

"Народний губернатор" Денис Пушилін, проголошений прихильниками федералізації України Донецької народної республіки, заявив, що керівництво обороною Слов'янська переходить до керівництва ДНР

 

В п'ятницю, 25 квітня, силовики, що підкоряються Києву заявили про початок проведення другої фази спецоперації на сході країни. Її метою є повне блокування Слов'янська, контрольованого прихильниками федералізації.

 

У свою чергу, "народний губернатор" Денис Пушилін пообіцяв прислати підкріплення "активістам" в місті Слов'янську.

 

"Нами досягнута угода про повну координацію дій між Слов'янськом і Донецькою народною республікою. Все керівництво обороною Слов'янська переходить до керівництва республіки", - обнародував Пушилін на брифінгу в Слов'янську.

 

Він також пообіцяв сформувати і прислати до Слов'янська загін самооборони. Із слів лідера народного ополчення Слов'янська Вячеслава Пономарева, на даний час Слов'янськ обороняють 2,5 тисячі ополченців.

 

 

 

У своїй автобіографії Денис Пушилін, 32-річний уродженець Макіївки (Донецька область), вказує комерційну компанію "Солодке життя".

 

Однак у мережі залишилося достатньо згадок про його активну діяльність як функціонера МММ. Так, саме він як один з керівників відділення МММ в Україні якось давав прес-конференцію в прес-центрі агентства УНІАН, а також був учасником кількох семінарів цієї організації.

 

Крім того, коли МММ зареєструвалася як політична партія, Пушилін був названий з-поміж тих, хто балотуватиметься в депутати від цієї сили.

 

 

он поведет в светлое будущее, я так понимаю. :D

Link to comment
Share on other sites

Хм, а как они договорились о разделе власти? Вобще, вероятно будет как на Таврии в гражданскую, или в Сибири парой лет позже. Самостийни села и хутора, со своей валютой, и гривней для межгосударственных рассчетов.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...