Перейти до змісту

ну шо там в Минске ? ганьба или выдержит ?


Darkwalker

Recommended Posts

Да, что-то Порошенко виглядае растерянным, на брифинге. Что-то узнал неприятное.

 

 

я думаю, що донесли може реальну інформацію про справи на фронті. Порівняно із тим що відбувається в зоні АТО переговори фігня.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
 
Кучма їде до Мінська на зустріч контактної групиЧетвер, 18 вересня 2014, 16:27
 

У п'ятницю в Мінську відбудеться чергове засідання тристоронньої контактної групи Україна-ОБСЄ-Росія з врегулювання конфлікту на Донбасі.

Про це заявив представник України в цій групі екс-президент Леонід Кучма, передає УНІАН.

"Я в п'ятницю знову лечу до Мінська разом з групою ОБСЄ", - заявив він, зазначивши, що "чекають нелегкі переговори, намічається прийняти документ, що потрібно робити для забезпечення раніше прийнятого протоколу".

Кучма підкреслив, що на подальших переговорах з врегулювання ситуації "ми не повинні поступатися територіальною цілісністю України".

"Я знаю чітку позицію президента України з цього питання – це "священна корова". Ми не визнаємо федералізації і республік", - заявив він.

Кучма звернув увагу на те, що "в одному з пунктів документа ОБСЄ чітко записано - контроль над українсько-російським кордоном".

"Якщо не буде контролю, а це завдання ОБСЄ, ні про який мир не можна говорити. Якщо кордон відкритий для руху російської техніки і військової сили, то подальші перспективи можна собі тільки уявити", - пояснив Кучма

Як відомо, на останній зустрічі групи 5 вересня в Мінську був підписаний протокол про припинення вогню на Донбасі.

 

http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/18/7038211/

 

джентльмены, нас ждет вторая серия

Link to comment
Share on other sites

 

 


А тока вчера, кто-то из обезянок донбабве кричал, что никах встреч не планируется в ближайшее время...

 

ну так их пока и не анонсируют на встрече.

может так по сюжету надо - типа сами не можем, может миротворцы нужны...

Link to comment
Share on other sites

Посол России на Украине Михаил Зурабов прибыл в Минск на переговоры между представителями ЛНР, ДНР и Киева. По его словам, сегодня стороны постараются достичь большого прогресса в деэскалации конфликта на юго-востоке Украины. На переговоры, по его словам, уйдет не менее двух часов.  :shuffle:

Link to comment
Share on other sites

 

Кучма розповів про деталі документа, підписаного в Мінську вночіСубота, 20 вересня 2014, 02:03

доповнено

Учасники контактної групи з врегулювання ситуації на сході України підписали в Мінську меморандум про реалізацію протоколу від 5 вересня.

Про це російському "Інтерфаксу" повідомив глава так званої "​​Верховного ради" самопроголошеної "ЛНР" Олексій Карякін.

На запитання, чи підписаний меморандум з реалізації протоколу, Карякін відповів: "Так".

Водночас, за словами другого президента України Леоніда Кучми, меморандум складається з 9 пунктів.

"Перший з них - припинення застосування зброї обома сторонами, друге - зупинка підрозділів і формувань на позиціях станом на 19 вересня. Третє - заборона на застосування всіх видів зброї та наступальних дій", - повідомив він.

"Меморандум передбачає відвід великокаліберної зброї на відстань не менше 15 км з кожного боку. Таким чином, створюється зона безпеки завширшки не менше 30 км", - зазначив Кучма.

"Вводиться заборона на польоти бойової авіації, в тому числі безпілотних літальних апаратів, за винятком апаратів ОБСЄ. Також вводиться заборона на використання іноземних бойових літальних апаратів", - сказав Кучма.

"Останній пункт (меморандуму) - це виведення всіх іноземних збройних формувань з території України. Також передбачено виведення всіх так званих найманців", - додав він.

Крім того, документ передбачає заборону на установку нових мінних споруд поблизу населених пунктів, а також вимогу щодо розмінування вже існуючих пристроїв.

"Меморандум передбачає розгортання груп спостерігачів ОБСЄ уздовж всього російсько-українського кордону", - заявив Кучма.

Водночас посол Росії в Україні Михайло Зурабов повідомив, що узгоджені в рамках переговорів у ніч на суботу домовленості "почнуть виконуватися через добу".

 

http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/20/7038368/

 

"Ганьба" - украинское многосерийное реалити-шоу :66:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...