Перейти до змісту

Попередні умови припинення вогню на Сході: створення Придністров'я-2, - ЗМІ


Recommended Posts

Євросоюз, Україна і Росія готові створити 50-кілометрову демілітаризовану зону.

Де-факто, відповідно до умов мінських домовленостей, на території, яку зараз контролює "ДНР" і "ЛНР" буде створено Придністров'я-2. Головні торги, які зараз ведуться - це торги за межі цього самого Придністров'я. При цьому формально "ДНР" і "ЛНР" залишаться у складі України і фінансуватимуться українським бюджетом. Невирішеним (поки виноситься за дужки) залишається питання перебування російських військ на території України, пише «ДС».

Крім цього ЄС обіцяє поки не вводити нові санкції і мовчазно погодитися з анексією Криму. Головне невирішене питання - доступ РФ до півострова по суші. Судячи з усього, буде досягнута домовленість, що Україна перестане блокувати кордон з Кримом. Правда, поки неясно, як довго ці умови будуть задовольняти Путіна.

 

http://p-p.com.ua/articles/54682/

 

Якщо це правда і такий "мир" ми підпишемо, то це повна капітуляція. До того ж, економічно ми просто здохнемо. Це буде "чорна діра". Це буде постійна напруга. Це буде постійне стояння перед Х*йлом у позі "чого бажаєте", бо будемо боятися розхвилювати Х*йла. Будь-яка наша дія по захисту самих себе ЄС буде розцінювати, як порушення домовленостей. Ну, і ще багато няшек.

Якщо це так (а я же маю надію, що цього не буде), то це ганьба. Повна ганьба з наступним скачуванням у економічну прірву і політичне болото. ІМХО

Link to comment
Share on other sites

Реально написан бред. Бюджет Молдовы не имеет затрат на содержание ПМР. А только получает бабло - весь экспорт (хоть его и немного) оформляется через таможню Молдовы.

Так что "эксперту" сначала нужно закончить школу, перед написанием опусов.

Link to comment
Share on other sites

 

Євросоюз, Україна і Росія готові створити 50-кілометрову демілітаризовану зону.

Де-факто, відповідно до умов мінських домовленостей, на території, яку зараз контролює "ДНР" і "ЛНР" буде створено Придністров'я-2.

 

придністров"я не вважає себе у складі молдови та не фінансується з молдавського бюджету, що протирічить наступному:

 

 

Головні торги, які зараз ведуться - це торги за межі цього самого Придністров'я. При цьому формально "ДНР" і "ЛНР" залишаться у складі України і фінансуватимуться українським бюджетом.

 

 

Невирішеним (поки виноситься за дужки) залишається питання перебування російських військ на території України, пише «ДС».

 

Це - ганьба і такого не буде.

 

 

 

 

 

Крім цього ЄС обіцяє поки не вводити нові санкції і мовчазно погодитися з анексією Криму. Головне невирішене питання - доступ РФ до півострова по суші. Судячи з усього, буде досягнута домовленість, що Україна перестане блокувати кордон з Кримом.

 

А що, україна блокує кордон з Кримом?

Не помітив

 

 

Link to comment
Share on other sites

"Говорите и вы" (с)

к реальности этот бред отношения не имеет.

Хочет паРаша Лугандонию ? пусть забирает.

Всё равно они там зимой все вымрут.

 

Дровишки откуда?

Из лесу, вестимо!

Отец, слышь, ворует,

А я отвожу!...

 

Ты чё тут царскими землями разбрасываешься?!

 

Link to comment
Share on other sites

В Минске началась встреча контактной группы Украина-ОБСЕ-РФ
В заседании принимают участие представители ЛНР Игорь Плотницкий и ДНР Александр Захарченко. Представители организаций, признанных в Украине террористическими

Link to comment
Share on other sites

То не Украина-Россия. То Новороссия-Украина.. Кажется, что-то видел сегодня в инете. Там или о 20 км речь шла...

 

ты о чем, юзер?

новорОсия - это мираж, выдуманный на Москвачькале.

Link to comment
Share on other sites

 

 


В Минске началась

Mark Feygin @mark_feygin  ·  10 хв

Итогов работы трёх-ней ком-ии в Минске, в которой принимает участие бывший сантехник, с замиранием сердца ждут десятки миллионов обывателей

 

п.с. для аргументації всн по ріа передали, що бтр і т.д. оплченців ввійшли в Марик.... :fp1:

козирять, мля... :K

Link to comment
Share on other sites

а где с этим де-факто можно ознакомится?

 

Я ж дала посилання. А "ДС" - це Деловая Столица. Але видання українське.

Дійсно, зараз багато вбросів та фейків і важко розібратися хто бреше.

Будемо сподіватися, що це все фейк і там інші будуть домовленості. Але 100%, що якщо Х*йло на них згодиться, то там безперечно будуть "няшки" для ПаРашки, бо він не отступиться без добичі.

Мені здалося, що цей матеріал треба було винести на обговорення, незалежно від його правдивісті. Це може бути і зондування суспільної думки. Так нехай буде майданчик, де ми можемо засудити такі домовленості.

Може нас політики читають???

Link to comment
Share on other sites

При цьому формально "ДНР" і "ЛНР" залишаться у складі України і фінансуватимуться українським бюджетом....

 

 

Повна х.йня.  З таким успіхом ми маємо право вимагати фінансування України російським бюджетом. Та ж логіка..

Link to comment
Share on other sites

а тепер ще - російськи військові відновлюють злітну смугу в Луганському аєропорту.

питання навіщо тут зайве - будуть базувати тут літаки. ПВО-систему вже розмістили там же.

Link to comment
Share on other sites

Не до нас зараз Заходу. Та й з Х*йлом битися засцяли натівці. В них є інші інтереси і тому вони будуть раді будь-якому "миру" хоч за повний рахунок України. І це знає добре і Х*йло.

 

Соединенные Штаты создадут коалицию стран-союзников для борьбы с террористической группировкой "Исламское государство" (ИГ) в Ираке. Об этом в пятницу, 5 сентября, заявил государственный секретарь США Джон Керри на встрече представителей 10 стран, состоявшейся на полях саммита НАТО в британском Уэльсе, передает Reuters. Помимо представителей США, на встрече присутствовали министры иностранных дел и обороны Великобритании, Франции, Германии, Дании, Италии, Канады, Польши, Турции и Австралии.

"Мы должны атаковать их (боевиков ИГ), чтобы предотвратить захват новых территорий и поддержать силы безопасности Ирака и другие, имеющиеся в регионе, которые готовы выступить против исламистов, не используя при этом наши собственные войска", - сказал Керри на совещании. Он также отметил, что неприемлемость использования своих наземных войск, по его мнению, очевидна для всех присутствующих. "Это своего рода "красная линия", - добавил глава американской дипломатии.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...