Перейти до змісту

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що правоохоронці на сході України функціонально не готові виконувати свої обов’язки,


Юрий

Recommended Posts

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що правоохоронці на сході України функціонально не готові виконувати свої обов’язки, тому попереду – велика кадрова чистка.
 

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтеру", передає "Українська правда".

"У нас є проблеми з якістю виконання міліцією своїх функцій, в тому числі і на сході країни. Але це не означає, що міліція перейшла до когось під контроль, це означає, що значна її частина функціонально не готова виконувати свої обов'язки", - заявив Аваков.

За його словами, у зв'язку з цим в органах буде "грандіозна чистка, якою ми вже і займаємося".

"Не можна сказати, що донецька міліція працює на терористів, якісь еліти тощо. Донецька міліція має вертикаль державної влади, і згідно з нею працює, так само як і харківська, як і Луганська", - додав він.

Говорячи про те, чому МВС не провело передислокацію підрозділів з Луганська, Донецька, Харкова в інші області щоб уникнути співпраці з сепаратистами, Аваков зазначив: "Ротація військ Нацгвардії відбувається постійно".

"Коли мова йде про тотальну заміну (складу МВС  в регіоні)- у східних областях працює близько 12 тисяч чоловік і ротація такої кількості підрозділів пов’язана з такою кількістю труднощів ... давайте це питання не обговорювати в умовах військових дій, в яких ми зараз знаходимося", - додав він.

Разом з тим Аваков запевнив , що "ротація військ і підрозділів, і не тільки МВС, відбувається".

 

 

Разброд и шатание ,  увольнять   и привлекать к уголовной ответственности    предателей  и пособников  сепаратистов  ,  добавлять зарплату   тем кто останется  и самое главное вернуть старый  пенсионный закон согласно которого сотрудник мог уйти после 25 лет службы ,это мировая практика   !  Потому что до 60- лет никто не доживет учитывая ненормированный рабочий день и постоянное нервное напряжение  и стрессы . Уважаемый Арсен  Борисович хотите получить доверие и уважение у личного состава добейтесь возвращения старого  пенсионного  закона , которым Захарченко и К сделали из милиционеров рабов. Все будет нормально только милиционерами никто не занимается из начальства их нужно постоянно   воспитывать  ,   за последние 9 лет они   разложились полностью .

 

    Следующая тема будет о МРЭО взятках и грузинском опыте  работы..

Удачи Вам !

 

Link to comment
Share on other sites

А они (аваковы) об этом не знали? Я говорю о совершенно новых людях, которых можно было укрепить отставниками...

 Вы  господин  сепаратист прекращайте тут  писать ерунду ,   наверное вам это нужно отставить и посадить  всю новую власть    

Link to comment
Share on other sites

Аваков лучший министр  сепаратисты мешают  провести реформы . Милицию легко можно сократить в три раза  из оставшихся сделать настоящую народную милицию.

Взагалі з силовими структурами зараз в державі повна Ж-па., і в вищезгаданих паном в.о. міністра в. справ регіонах вже й реформування недопоможе. Повністю нова структурно поліція має бути  місцева і республіканська, інакше це все балаканина.

Link to comment
Share on other sites

1 . Нужно прекратить брать взятки и торговать должностями остальное все наладится ,разогнать кормушку МРЭО и провести грузинские реформы.

Змінено користувачем Юрий
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...