Перейти до змісту

у гепы пичалька


Darkwalker

Recommended Posts

 

У Харкові повторно зруйнували два пам’ятники ЛенінуП'ятниця, 12 вересня 2014, 11:50

фото

 
Версія для друку Коментарі4

В ніч з 11 на 12 вересня в двох районах Харкова невідомі знову пошкодили два пам'ятники Леніну, які нещодавно були відновлені.

Про це повідомляє прес-служба харківської міськради з посиланням на голови адміністрацій Орджонікідзевського та Жовтневого районів міста.

Перший випадок був зафіксований камерою спостереження біля Орджонікідзевського районного суду.

"Невідомі під'їхали на автомобілі, накинули трос на пам'ятник, повалили його і через дві хвилини від'їхали. Міліція приїхала за викликом через 5 хвилин після події, але вже не застала хуліганів на місці", – сказано у повідомленні.

За словами голови райадміністрації Ольги Вельможної, пам'ятник пошкоджений сильно, також зруйнована тротуарна плитка, на яку він впав.

Вельможна вже заявила, що він буде відновлений. Правоохоронці вилучили запис відеоспостереження, ведуться слідчі дії.

Другий випадок стався пізніше в Карпівському саду в Жовтневому районі. За інформацією голови районної адміністрації Тетяни Цибульник, знову пошкодили пам'ятник Леніну, який був відновлений тільки два дні тому, вчора була завершено його фарбування.

Цибульник також запевнила, що пам'ятник буде відновлено найближчим часом. Вона також висловила стурбування за майбутню долю пам'ятника Леніну біля ДК ім. Ілліча, відновлювальні роботи щодо якого саме завершуються. Чиновник поскаржилася, що просила правоохоронців посилити охорону пам’ятників Леніну, але ті її проігнорували.

http://img.pravda.com/images/doc/c/7/c75f8ac-1.jpg   http://img.pravda.com/images/doc/d/0/d072c68-2.jpg   http://img.pravda.com/images/doc/d/9/d995936-3.jpg  

Як відомо, 25-26 серпня в Харкові розбили три пам'ятники Леніну: на вул. Механізаторів, в Карпівському саду і в сквері біля БК ім. Ілліча.

Харківський мер Геннадій Кернес тоді запевнив, що всі пошкоджені пам'ятники будуть відновлені.

Українська правда

 

 

:gigi:

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

 

 


Кому вони вже потрібні, ті пам’ятники вольдемару, хіба що ваті, але їхніми почуттями не варто перейматись

меня тоже поначалу сердил вандализм, а теперь есть одно желание: нафик убрать их и идти вперед, оставив тот культ в прошлом

Link to comment
Share on other sites

меня тоже поначалу сердил вандализм, а теперь есть одно желание: нафик убрать их и идти вперед, оставив тот культ в прошлом

отож, а то не хочуть "бабушек" перед виборами нервувати, я спитав одного такого "захисника", скільки леніну було років, побачив що головою працювати таки важко..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...