Перейти до змісту

На Луганщині обстріляли патруль ДАІ


adviser

Recommended Posts

Понеділок, 28 квітня 2014, 17:59

Версія для друку
Коментарі0

На Луганщині обстріляли наряд Державтоінспекції з обслуговування Антрацитівського району.

Згідно з інформацією, троє інспекторів, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом на 69 км автодороги Краснодон-Антрацит, близько 22:00 звернули увагу на автомобіль ВАЗ-21113, який рухався з боку села Рафайлівка з явними технічними несправностями, а саме в автомобілі не горіла ліва фара в режимі ближнього світла.

З використанням жезла і свистка, а також включивши червоно-синій колір маячків на патрульному автомобілі, інспектори ДАІ спробували зупинити "Жигулі".

Однак, водій, проігнорувавши вимоги співробітників Державтоінспекції, лише збільшив швидкість, намагаючись втекти в напрямку шахти ім. Фрунзе. Включивши звукову сирену, співробітники міліції кинулися наздоганяти "втікача", повідомили у прес-службі міліції Луганщини.

Під час наближення до ВАЗу інспектора ДАІ з боку автомобіля, що наздоганявся, пролунали постріли автоматною чергою.

Оскільки держномер переслідуваного автомобіля міліціонерам був відомий, вони вирішили викликати опергрупу і зорієнтувати інші наряди на затримання озброєних зловмисників.

Прибулі на місце обстрілу наряду ДАІ співробітники слідчо-оперативної групи, виявили на місці події гільзи від автомата АК-74, калібру 5,45.

Водій автомобіля "ВАЗ-21113", який виявився робітником шахти "Партизанська" ДП "Антрацит", затриманий.

Як пояснив водій, двох чоловіків, які стріляли в працівників міліції, він не знає. Він погодився всього лише підвезти їх, не припускаючи, чим обернеться для нього ця "халтурка". Ведуться слідчі дії щодо встановлення осіб пасажирів, які обстріляли наряд ДАІ, повідомили у міліції.

Водночас близько 60 осіб перебувають біля будівлі Антрацитівського районного відділу міліції і вимагають звільнити водія автомобіля, з якого була відкрита стрілянина з автомата по працівникам міліції, повідомили в прес-службі.

Українська правда

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...