Перейти до змісту

На Донбасі вимкнули українські канали, замінивши російськими


Serhii

Recommended Posts

Про це повідомили джерела в Донецьку, передає УНІАН.

У понеділок, 28 квітня, невідомі озброєні люди захопили приміщення Концерну РРТ в Донецьку.

"На території висотного об'єкта Концерну РРТ в Донецьку за адресою вул. Піхотна, 4а (місцева телевишка - ред.) ще з ранку понеділка знаходилися невідомі озброєні люди. О 14-30 вони проникли в приміщення і відключили цифрове ефірне телебачення в стандарті DVBT-2. З аналогового пакету були вимкнені 5 канал та  УТ-1", - повідомили джерела.

Водночас, як повідомляють донеччани в cоцмережах, не працює також ICTV, 1+1.

 

 

За інформацією співробітників телецентру, невідомі провели перекоммутацію на трансляцію російських каналів за прикладом Криму.

"Цим займалися не місцеві фахівці. Загарбники привезли з собою не українських фахівців та обладнання для прийому російських каналів та подальшої передачі в ефір", - розповіли джерела.

За даними з Донецька, мовлення цієї телевежі в цифровому і аналоговому форматі (в залежності від потужності передавача та способу прийому сигналу), поширюється на Донецьк, Макіївку, Горлівку, Харцизськ, Димитров та інші населені пункти.

На даний момент чергові співробітники Концерну РРТ знаходяться в захопленому будинку, але перекомутацією і мовленням займаються люди, що захопили його.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...