Перейти до змісту

Росія припинила навчання біля кордонів з Україною


vigors

Recommended Posts

Таке рішення було прийнято після того, як українська влада заявила, що не буде використовувати армію на сході країни.

Як тільки київська влада заявила, що не будевикористовувати українську армію проти беззбройних громадян, російські війська повернулися в місця їх дислокації, заявив глава Міноборони РФ Сергій Шойгу у розмові з міністром оборони США Чаком Хейгелем.

Про це повідомляєуправління прес-служби і інформації Міноборони РФ 28 квітня.

"Як тільки українська влада заявила про відсутність намірів використовувати регулярні військові частини проти беззбройного населення, російські підрозділи були повернуті в місця їх постійної дислокації", - сказав міністр оборони Росії.

 

У розмові з ХейгелемШойгу зазначив, що перспектива жорстких силових дій проти мирного населення України змусила російську сторону оголосити про початок масштабних військових навчань на національній території в регіонах, прилеглих до кордонів з Україною. Це рішення було оприлюднено публічно.

 

 

http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3355805-navchannia-zghornuly-rosiiski-viiska-povernulysia-v-mistsia-dyslokatsii-shoihu

Це до  чого цікаво? ;o ;o

Змінено користувачем vigors
Link to comment
Share on other sites

взагалі то непогано, але виглядає як якась фантастична маячня

 

але повірю тільки після підтверження, що ударних військових угрупувань на кордонах України немає

Link to comment
Share on other sites

и что?

полна жопа огурцов страна диверсантов

> Як тільки київська влада заявила, що не будевикористовувати українську армію проти беззбройних громадян, російські війська повернулися в місця їх дислокації

 

цікаве формулювання  B-) 

Link to comment
Share on other sites

Действительно....прямо такой уж повод для радости ! Современные войны - это не танки, конница и пушки. Это - сепарасты-рашиды, равномерно растворённые среди мирного населения.

Link to comment
Share on other sites

российская версия

 

Министр обороны России Сергей Шойгу назвал беспрецедентным рост активности вооруженных сил НАТО и США у российских границ. Об этом сообщает пресс-служба Минобороны России со ссылкой на телефонный разговор Шойгу с главой Пентагона Чаком Хейгелом.

«Российский министр оценил рост активности вооруженных сил США и НАТО в Восточной Европе у российских границ как беспрецедентный. Акцентировал, что такие действия сопровождаются провокационными заявлениями генсекретаря НАТО о необходимости «сдерживания» России», — сказали в российском ведомстве.

Шойгу также рассказал министру обороны США, что после заявления Киева о неиспользовании армии против безоружного населения российские войска вернулись с учений близ границы с Украиной в места дислокации.

Link to comment
Share on other sites

Турчинов развязал руки сепараторам  теперь готовьтесь  в Харькове уже сепараторы устанавливают армейские палатки на площади Свободы ,готовьтесь к новым штурмам и захватам. 

 

 А может хватит Турчинову руководить страной одна жопа  нарисовывается от его действий,долго не писал  накипело   , чувсвую что до руководился  человек до ручки  .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...