Перейти до змісту

всякие предвыборные теракты и провокации


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

В Одессе совершен подрыв на нефтеперерабатывающем заводе, принадлежащем Игорю Коломойскому


Сергей Гармаш @s_garmash  ·  19h 19 hours ago
Инсайд. В Донецке террам поставлена задача вывезти ВСЕХ своих раненых из больниц до 26 октября. Вероятно, готовят провокацию в день выборов.

Link to comment
Share on other sites

РадиоБабай ‏@radiobabay  8m8 minutes ago
Кажется началось. Вата перекрыла часть Киевского проспекта. В сторону АП проехали танки и крытые грузовики. Победы киборгам. Слава Украине

Link to comment
Share on other sites

Дніпропетровськ – На Дніпропетровщині під час агітації за одного з кандидатів в депутати селянам надавали 30-відсоткові знижки на харчі. Це встановили правоохоронці й почали кримінальне провадження за фактом підкупу виборців. Люди «отоварювались», а потім скаржились до міліції.   :weep:  :tu: 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Прес-служба СБУ, крім іншого, звітує про затримання на трасі Донецьк-Маріуполь бойовика-розвідника незаконного воєнізованого формування «Восток». Чоловік планував провести розвідку і передати своїм ватажкам інформацію про дислокацію українських військ та обстановку у мирних містах. За свідченнями затриманого, бойовики «Востока» планують низку підривних акцій напередодні та під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради.


советую отписаться от этого чела.....

?

можно в личку


РНБО теж підтверджує інформацію, що напередодні виборів посилилась диверсійна діяльність бойовиків на прилеглих до АТО територіях. За словами, речника РНБО Андрія Лисенка, бойовики готуються до обстрілів житлових кварталів і цивільних об’єктів для дискредитації військових підрозділів України.

«Так, на околиці населеного пункту Суходольськ Краснодонського району Луганської області розташовано техніку бойовиків у складі 1 БТР та 1 установку «Град» на базі автомобіля КрАЗ, із нанесеними білою фарбою двома лініями, що є розпізнавальними знаки приналежності бойової техніки до складу Збройних сил України. Крім того, на одному з підприємств Луганська замовлено виготовлення військових шевронів з українською символікою»,

Link to comment
Share on other sites

Перемогти може будь-який мажоритарний кандидат – мешканець Костянтинівки

Чоловік розповідає – якщо раніше всі жителі міста знали, що переможе мажоритарний кандидат від Партії Регіонів, то тепер «може перемогти будь-хто».

«Чиї виборці прийдуть при мінімальній явці – той і переможе. Несподівана людина, на яку ніхто не думав. Електоральні вподобання можуть бути інші, але хто зможе привести своїх виборців на дільниці – той і переможе», – резюмує Мелащенко.

 

 

у меня в константиновке подружки, посмотрим

Link to comment
Share on other sites

 

 


В Одессе совершен подрыв на нефтеперерабатывающем заводе, принадлежащем Игорю Коломойскому
эта инфа есть только в группе Антимайдан вКонтакте, в одесской группе в том же вКонтакте ("Одесса как она есть") нет инфы, на Одесском форуме тишина, на одесских инетресурсах тоже ничего нет...

 

такшо инфу надо перепроверять

Link to comment
Share on other sites

Вот есть такие фотки, их и растаскивают с ЖЖ

http://ic.pics.livejournal.com/domosed1945/71914650/45819/45819_600.jpg

 

http://ic.pics.livejournal.com/domosed1945/71914650/46114/46114_600.jpg

 

http://ic.pics.livejournal.com/domosed1945/71914650/44976/44976_600.jpg

Link to comment
Share on other sites

Странный кокой-ты взрыв, трубу разорвало, находящиеся рядом швеллера даже не царапнуло.

Опять же из трубы ничего не вытекло. Наверное это критично важный трубопровод :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...