Перейти до змісту

РНБО дала Яценюку доручення по референдуму


d2den

Recommended Posts

Про це повідомила сьогодні УП.
 

Вважаю це великою помилкою і небезпекою для України.
 

Я вже не кажу про те, що на поступки терористам йти не можна.

Мова про інше - всеукраїнський референдум легітимізує волевиявлення громадян кожного регіону, як раз саме це потрібно Кремлю.

Ми раптово дізнаємося, що більшість населення те тільки Донецької та Луганської, а ще й багатьох інших областей півдня та сходу теж проти унітарності країни. Інакше й не може бути - керівники ДВК і ОВК залишилися на посадах, місцеві бандитські угруповання досі ефективно  керують ними, а через них все це буде керованим з Москви. Я вже не кажу про те, що всі донецькі та луганські ДВК і ОВК обов'язково будуть захоплені російськими терористами і жодного справжнього спостерігача там  не буде.

Сьогодні наша влада не здатна провести просту операцію по звільненню адмінбудівлі, тож забезпечити чесні, демократичні вибори по всій території - тим паче. Результат по східних  та південних регіонах буде ще кращим, ніж на виборах Януковича, в цьому не може бути сумнівів.

Після референдуму, незалежно від загальноукраїнського результату, Москва отримає юридично підтверджену, схвалену світом підставу для військової агресії - рятувати ті регіони, які визначилися проти унітарності України. Спробуйте тепер після референдуму стверджувати, що терористичну диверсійну групу не підтримує місцеве населення. 

           

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Я вже не кажу про те, що на поступки терористам йти не можна.

 

 

 Це вони для українського народу - терористи, а для РНБО з головнокомандуючим - партнери по реалізації домовленостей з Путіним

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...