Перейти до змісту

Ахметов «за помахом пальця» викликає до себе лідера «Донецької республіки»


Potato

Recommended Posts

Через дві години після того, як Ходорковського не пустили до ОДА, керівник "Донецької республіки" Денис Пушилін, прибіг на зустріч з екс-власником ЮКОСа в «Донбас-палас» за помахом пальця найбагатшої людини України та господаря Донбасу - Ріната Ахметова.

 

 

Link to comment
Share on other sites

але не в цьому справа. Справа в тому, що, коли людина приходить поговорити до повстанців, а повстанець йому відповідає: «Мою позицію ви можете дізнатися зі ЗМІ», - це значить, що повстанець - фейковий. Це означає, що його протест замовлений і оплачений...Виглядало це дуже смішно. По-перше, Ахметов не сів з Пушиліним за один стіл. Привітався і звалив. Від Ахметова був наглядач, який за всю зустріч не вимовив ні слова. По-друге, з екс-МММщиком Пушиліним теж був наглядач. Він дивився, щоб Пушилін не вимовив зайвого. Але найсмішніше, що наглядач теж не мав повноважень говорити», - вважає вона.

 

На думку Латиніної, «проблема в тому, що пенсіонерів та міських диваків недостатньо, щоб захопити обладміністрацію. І за їх спиною стоять інші. Тітушки й тітушководи. Люди, які можуть викласти російському держканалу свої вимоги за написаною цим же держканалом шпаргалкою, але у яких починається панічний мандраж від пропозиції викласти ці ж вимоги комусь, крім держканалу. В принципі - це все ті ж люди, яким платили за насильство на Майдані і які нікуди не поділися, а евакуювалися на батьківщину, в Донецьк, в колишню вотчину Януковича, де ці структури і вирощувалися, і які зараз стоять за колишніми МММщиками та гопниками в масках За твердженням обласної влади, платить їм не Росія, а Янукович через ФСБ, причому половина грошей пропадає по дорозі, так що для чекістів - це ще й комерційне підприємство, що генерує прибуток».

Link to comment
Share on other sites

Тоже были мысли, что эскадрон смерти, который действовал в Киеве, сейчас орудует на востоке Украины. Также немыслимая жестокость, отрезали головы, уши, пытали. Там тоже вспарывают животы, пытают. Далеко не каждый может такое творить.
Link to comment
Share on other sites

Вы преувеличиваете роль Ахметова. Он, конечно, влиятельный человек, но не настолько влиятельный, чтобы влиять на исторические процессы.

на исторические процессы могут только влиять только такие как "неизвестный отец" :fp1:  

именно они ведут в бой диванные сотни, полки, дивизии бойцов ЛНР :nose3:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...