Перейти до змісту

Надежда Савченко


Recommended Posts

Т.е. все же у нее такая позиция по вопросу. 

 

И про Новикова тут пара вау-сенсаций:

 

Адвокат Марк Фейгин в комментарии изданию "ГОРДОН" отметил, что публикация в соцсети его коллеги Ильи Новикова относительно инициативы народного депутата от "Батьківщини" Надежды Савченко вести переговоры с лидерами "ДНР" и "ЛНР" "маркирует его позицию".

 

Адвокат Илья Новиков не имел права "влезать с нелепыми советами" относительно инициативы народного депутата от "Батьківщини" Надежды Савченко вести переговоры с лидерами "ДНР" и "ЛНР". Об этом заявил адвокат Марк Фейгин в комментарии изданию "ГОРДОН".
"Вчерашний пост Новикова маркирует его позицию. Подчеркиваю, я не комментирую заявление Савченко... Она человек прямолинейный, категоричный, поэтому комментировать политические заявления Надежды я не буду, потому что это могло быть вызвано разными причинами. Это во-первых, а во-вторых, я считал и считаю, что российские граждане, кем бы они ни были и кого бы они не защищали, не имеют права влезать в такую острую ситуацию со своими нелепыми комментариями, рекомендациями, советами украинскому общественному мнению. Потому что понятно, что между Россией и Украиной на Донбассе война, и какие бы благие намерения ни были у российских граждан, они могут произвести вот именно такой эффект", – отметил он.
По словам Фейгина, конфликт между ним, адвокатом Николаем Полозовым и Новиковым существует давно.
"Я говорил Новикову, чтобы он не лез ни со своими законопроектными инициативами, ни со своими безумными идеями относительно политических вопросов, касающихся дела Савченко. В какой-то момент, несмотря на то, что я его пригласил в это дело, он занялся вещами, далекими от своих непосредственных обязанностей. В Украине его считают гениальным адвокатом, но это человек совершенно без политического опыта, а его процессуальный опыт был задействован в деле Савченко совсем не в том объеме, который от него требовался. Также российская пропаганда создала совершенно нелепый миф о его непреходящей роли", – уточнил он.
Фейгин добавил, что Новиков считал президента РФ Владимира Путина не причастным к делу Савченко.
"Новиков все время предпринимал какие-то усилия политического характера, что не входило в круг его обязанностей и не было полезным для дела. И это сейчас проявилось в достаточно острой степени. До этого в интервью "Открытой России" он заявил о том, что Путин вообще не виноват, что его подставили в деле Савченко. Это позиция, которую он озвучивал неоднократно, что было еще одной причиной конфликта. Я считал и считаю, что дело Савченко в той или иной форме – это заказ самого высшего уровня из Кремля, и Путин несет ответственность за это непосредственно, никто его не подставлял. Это Путин всех подставляет, а самого Путина в России никто подставить не может", – считает адвокат.
По мнению Фейгина, любой адвокат, даже в политическом деле, не имеет права подменять собой политику.
"Пост Новикова – это попытка в наглой, агрессивной форме учить политический истеблишмент или общественное мнение в Украине вещам, от которых он далек и права морального на это не имеет. Адвокат, даже в политическом деле, подменять собой политику не может. Я считаю, что вот этот достаточно вызывающий пост является попыткой кого-то чему-то учить, что для меня представляется совершенно неприемлемым. И поэтому я попросил не ассоциировать мою работу с его заявлением. Чтобы из его заявления не делался вывод, что так же считаю я и мой коллега Полозов. Мы ясно обозначили это в своих ответных постах. Мы с ним не работаем, он работать с нами не будет... Подобного рода заявления, которые сделал Новиков, очень вредят нашей работе по защите и освобождению украинских политзаключенных. Вот моя позиция", – отметил адвокат.
Фейгин добавил, что ошибочно считать действия Новикова решающими в освобождении Савченко.
"Из Администрации Президента информации об обмене ни у кого не было. У меня информация появилась за день от Сергея Власенко, но я в это не верил. Я сказал, что не считаю, что Путин вот так вот возьмет, помилует и отпустит Савченко... Новиков ничего об этом обмене не знал, ему сообщили о том, что будет происходить, как он сам заявил, адвокаты Оксана Соколовская и Валентин Рыбин (адвокаты российских спецназовцев Евгения Ерофеева и Александра Александрова. – "ГОРДОН")... Поэтому этот миф был вызван единственным заявлением самого Новикова, которому доверяли тогда больше, чем теперь. Но реальность была другой: это была договоренность на высшем уровне первых лиц, конфиденциальность которой предполагала невозможность вмешательства в этот процесс ни адвокатов, ни кого бы то ни было еще", – уточнил он.
Фейгин добавил, что миф о важной роли Новикова в деле Савченко вредит самой Савченко.
"Миф о его роли в этом деле распространяется и необходимо это прекратить, потому что он вредит Надежде. Теперь Новиков собирается писать какие-то проекты законов... Я уже говорил, что не считаю вправе российских граждан лезть в законотворческую деятельность именно в Украине. Пусть он швейцарцам помогает, а лучше всего России попытается помочь провести законы", – отметил он.
Также Фейгин рассказал, что российская пресса "раскручивала" Новикова, освещая дело Савченко, в то время, когда имена двух других ее адвокатов было запрещено озвучивать.
"Было запрещено о нас упоминать в российской прессе. Вы можете судить по украинской прессе о наших интервью, выступлениях, но ничего подобного в России не было. Однако в какой-то момент было принято решение "раскручивать" Новикова как единственного адвоката в РФ в так называемых независимых СМИ. На нас же был прямой запрет. Почему? Чтобы в публичном пространстве можно было контролировать ситуацию с ведением дела и с освобождением Савченко", – заявил он.
Адвокат отметил, что действия Новикова вредили и продолжают вредить Савченко.
"Я думаю, не случайно Новиков играет в телевикторине "Что? Где? Когда", я к этому всегда относился с неким скепсисом. Новиков решил, что он политический деятель, и это очень сильно вредило делу... В частности, то, что он де-факто является проводником "закона Савченко", о чем я узнал лишь постфактум. А разве этот закон не вызвал недоумение и резкой критики в адрес самой Надежды, которая сидела в тюрьме? А наша задача была консолидировать общественное мнение в ее поддержку, а не наоборот, его разрушать", – подытожил он.

 

линк

Link to comment
Share on other sites

 

 


Й надалі стверджуватимете, що Надією запропоновано домовлятися з захарченками в обхід тиску Заходу просто зараз, а не після їх дипломатичної і війскової поразки?!

 

О чем и зачем договариваться с террами, тем более после их поражения???  Какая-то сумеречная зона в сознании...

Link to comment
Share on other sites

Олена Білозерська added 12 new photos.

36 mins ·

НАДІЯ САВЧЕНКО ЗБЛИЗЬКА

Провела два дні в роз'їздах по фронту з Провідником і Надею Савченко.

Те, що вона сильна, вольова, харизматична - було зрозуміло всім, хто хоча б трохи стежив за її долею. Але є у ній дещо, що можна побачити тільки "вживу".

Перш за все, розчарую тих, кому вона здавалася напівбожевільною фанатичкою. Надя - абсолютно адекватна, хоча нерви в неї після полону справді розхитані.

Вона проста як двері, без тіні зарозумілості, з нею одразу переходиш на ти.

Вона дуже багато палить, багато матюкається, іноді для розрядки може добряче випити і зовсім не соромиться цього.

Вона абсолютно недосвідчена у політиці, розуміє це і знає, що має вчитися. Вчиться швидко, інформацію хапає на льоту. Головною своєю метою на сьогодні вважає витягування з полону наших хлопців.

Заради справи вона готова тримати язика за зубами, казати не те, що думає, і навіть начхати на власну репутацію - а це, по суті, єдине, що в неї зараз є. (Те, на що б ніколи не пішла я, бо справ ще буде багато, а репутація одна). Їй абсолютно пофіг, що її слова можуть перекрутити вороги або конкуренти.

У неї повне порозуміння з Дмитром Ярошем. Вони можуть не погоджуватись один з одним, але лишаються при цьому людьми одного кола, і це для обох головне. Політичні й державні справи вони обговорюють не як політики, а як солдати. Втім, для Провідника Надя все одно лишається "дівчинкою". Він весь час намагався не пускати її туди, де міг бути хоча б найменший ризик, і здорово засмутився, коли на одній позиції побачив серед бійців чоловік із п'ять дівчат. "Я все життя боролася з такими, як ти", - каже йому Надя.

Її дратує, коли до неї ставляться як до жінки. Вона двічі прийняла квіти, нарвані для неї просто на передку бійцями - щоб не ображати їх, навіть понюхала ці квіти і сфотографувалася з ними, але видно було, що почувається не в своїй тарілці.

На відміну від Провідника, Надія у близькому майбутньому не збирається на фронт. Вона дуже багато каже про цінність кожного людського життя і про те, що на Донбасі також наші люди. Вона входить у роль політика, державного діяча, і ця метаморфоза відбувається з нею просто зараз, буквально в мене на очах. На початку поїздки її страшенно дратувало, що всі з нею фотографуються, вона ледь стримувалась, щоб не відмовити хлопцям. На другій чи третій позиції Надя усвідомила, що вже належить не собі, а людям, і навіть запосміхалася в об'єктив. Ще якийсь час вона скидала руку хлопців, які намагалися обійняти її за плечі, кажучи, що сидячи в одиночці, зробилася дикою - але згодом припинила це робити. Бо зрозуміла, що для хлопців, які зовсім не щодня бачать на передку народних депутатів, це справді велика моральна підтримка - побачити її і отримати на згадку спільне фото.

З одного боку, перебування в одиночці зробило Надію "дикою", з іншого - їй страшенно хочеться спілкування. Вона ще не втомилась від нього і готова розмовляти з кожним, хто хоче говорити з нею. Вона не робить обличчя мучениці, коли чує захоплений вигук "Це ж Надя Савченко!", а простягає руку і каже "Привіт!". Вона сама просить зупинити машину на блокпостах, щоб поговорити з хлопцями.

Знаєте, що вона зробила? Зберегла контакти усіх людей, які писали їй, поки вона була в полоні, і тепер знаходить їх, телефонує, дякує, подовгу розмовляє з ними... Я навіть не беруся уявити, скільки їх, тих людей. Коли ми проїздили Маріуполь, вона згадала, що якийсь тамтешній дядько, здається, автослюсар, писав їй листа підтримки. Хотіла з ним зустрітися, не дозвонилася, подзвонила родичам на домашній, розказала, хто вона така, попросила їх зв'язати... Не знаю, наскільки її вистачить, але це - чесно - справляє враження.

Сьогодні її багато критикують за інтерв'ю радіо "Ера". Це інтерв'ю вона давала при мені, в машині, коли ми моталися по "зоні". Почула по радіо передачу про себе, не витримала і сама зателефонувала на ефір. Дозвонилася з першого разу. "Я Надія Савченко, можна мені сказати?" - "А як ви доведете, що ви справді Надія Савченко, а не якийсь пранкер?" - "Ну, спитайте у мене щось". Надя телефонувала, щоб подякувати кільком радіослухачам за слова підтримки, які зворушили її. А журналісти, ясна річ, зорієнтувалися і записали з нею ціле велике інтерв'ю. Я жодного разу не давала інтерв'ю без попередньої підготовки - а в мене не було дворічного "випадання" з життя. Так що самі розумієте...

Я вірю у щирість її намірів і в те, що вона реально хоче зробити як краще. Чи вийде це в неї - інше питання. Але чому б їй дійсно не поговорити із Захарченком та Плотницьким про обмін полоненими? Я б сама поговорила з ними - звичайно, лише про це, а також про їхню капітуляцію. Різниця в тому, що навіть заради порятунку полонених я не скажу публічно, що вони не колаборанти й маріонетки кремлівські, а класні хлопці, депутати, президенти тощо. А вона - думаю, що скаже. Чи має право той, хто не пережив полон, її судити?

Треба було чути, до речі, як ми сіли на підлогу і заговорили про дівчаче, про солдатське - і Надя тоном старшої досвідченої подруги, яка навчає молодшу, як зробити так, щоб, наприклад, чоловік не покинув - казала мені про те, що завжди треба носити з собою гранати і стежити за тим, щоб не викидати по ворогу їх усі.

На жаль, чим більше очей, вух, камер і мікрофонів прикуто до тебе, тим сильніше доводиться "фільтрувати базар". Я можу собі дозволити казати про "війну до переможного кінця", ігноруючи думку тих, кому це не подобається, а Надя - мабуть, не може. Треба було бачити її замішання, коли на передку вона чула від бійців два питання: "Коли вже нарешті на дембель?" і "Коли вже нарешті у наступ?" (Причому, чим ближче до лінії зіткнення, тим сильніше питання про наступ переважає питання про дембель).

Її бажання врахувати інтереси усіх українців, плюс її реальна недосвідченість призводять до заяв і реплік, які багатьом неприємно чути. Вона вірить, що така тактика принесе успіх. Я от не вірю, наприклад, що ОРДЛО шляхом переговорів можливо ізолювати від російського впливу - бо керівництво колаборантів - російські маріонетки, які виконують накази з Кремля і чудово розуміють, що без Кремля їм кришка. Провідник сказав Наді приблизно те саме. А вона: "Дайте мені повірити в чудеса! У те, що я повернуся, теж ніхто не вірив".

‪#‎Савченко‬

Нех оправдывать сморозивших глупость. Язык , если не контролируется мозгом, то пусть молчит, какой бы Савченкой она не была.

P-S  Судя по написанному, ждем заявление от Яроша, какие замечательные ребята Плотницкий и Захарченко.

Вопрос времени.

Link to comment
Share on other sites

Serg Marco
6 ч · 
 
общественность что "они обо всём договорились".
После этот политик делает первым номером списка своей партии одного пленного. Пленный превращается в политический проект, политик вкладывает деньги в раскрутку этого "бренда", параллельно делая его лицом пропаганды. При этом поведение пленного не ограничивает тюрьма, так как его там в отличие от других пленных, этого не трогают и пальцем. Политическим решением этот пленный получает награды и назначения.
После выхода пленный совершает несколько эксцентричных поступков для привлечения внимания и заявляет о том, о чём говорил лидер партии еще в 2014 году.
Ах да, а еще мнение этого бывшего совпадает по саботажу судебной реформы, которая необходима государству.
Все правильно?
Ну так все логично смотрится, как только убираешь имя пленного и не говоришь его пол. Просто еще один из депутатов партии "Батькивщина".
P.S. В большинстве своём в словах Савченко люди увидели больше чем она сказала. Не всё там так категорично, как пишут.
Но вот что странно - она заявила о том что санкции России должны продолжаться, но мы должны выйти из Минска и начать общаться с местными царьками. Так вот, санкции вообще то привязаны к выполнению Минских соглашений, отказ от МС или убеждения что их нарушает именно украинская сторона - это львиная доля российской работы, причём во время этой работы погибло много парней на фронте. Так что без МС санкций вообще может не быть, договориться через местных марионеток и гарантировать что то от них нереально, хвост не может крутить собакой. Плотницкий и Захарченко в данной ситуации никто и ничего не решают даже не потому что их статус - террористы. А просто потому что они несамостоятельные фигуры, все "Л/ДНР" существуют исключительно на подпитке из РФ, как человеческой и военной, так и финансовой, перекрой границу - и всё это образование рухнет и экономически, и политически. Но не Захарченко и Плотницкий решает когда можно или нельзя отдать границу.
Посмотрим, если Савченко поймет на чём основано общее возмущение и разберется в вопросе - ну такое.
Если же эта точка зрения начнет и дальше навязываться - ну что же, тогда станет понятно почему российские СМИ взахлеб разгоняют эту новость.
Link to comment
Share on other sites

Хвиля має зійти, costashu  :)  В такому стані ніхто нічого не чує. Передивився перші 9 сторінок на хвупі - мама дарагая! :fp1: Спочатку усе пересмикнули аж до ніби-то пропозиції Савченко зробити захарченків нардепами України, від того збудилися і понеслася! :gigi: 

  • Upvote 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Хвиля має зійти, costashu  :)  В такому стані ніхто нічого не чує. Передивився перші 9 сторінок на хвупі - мама дарагая! :fp1: Спочатку усе пересмикнули аж до ніби-то пропозиції Савченко зробити захарченків нардепами України, від того збудилися і понеслася! :gigi: 

прогноз отрицательный - эту удобную возможность дискредитации офшоренко не упустит

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Приклад маніпуляції

 

P.S. В большинстве своём в словах Савченко люди увидели больше чем она сказала. Не всё там так категорично, как пишут.
Но вот что странно - она заявила о том что санкции России должны продолжаться, но мы должны выйти из Минска и начать общаться с местными царьками. Так вот, санкции вообще то привязаны к выполнению Минских соглашений, отказ от МС или убеждения что их нарушает именно украинская сторона - это львиная доля российской работы, причём во время этой работы погибло много парней на фронте. Так что без МС санкций вообще может не быть, договориться через местных марионеток и гарантировать что то от них нереально, хвост не может крутить собакой. Плотницкий и Захарченко в данной ситуации никто и ничего не решают даже не потому что их статус - террористы.

Логіка про хвіст-собаку наче є, але Савченко запропонувала не виходити з МП, а дочекатися його завершення повним успіхом під тиском Заходу з фінальною евакуацією коцапів і повним відновленням нашого контролю на кордоні.

Link to comment
Share on other sites

прогноз отрицательный - эту удобную возможность дискредитации офшоренко не упустит

 

больше, чем она сама себя дискредитировала, никто не сможет.

 

я к ней относился положительно. даже отстаивал...

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Приклад маніпуляції

Логіка про хвіст-собаку наче є, але Савченко запропонувала не виходити з МП, а дочекатися його завершення повним успіхом під тиском Заходу з фінальною евакуацією коцапів і повним відновленням нашого контролю на кордоні.

 

Ахуэть!

А ничего, что, в случае эвакуации кацапов, вместе с ними эвакуировалась бы вся эта пиздота, поровшая животы и рубившая руки украинцам.

А надюха предлагает им наше радушие и места в ВР на фин. потоках.

 

ахуэть еще раз.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


запропонувала не виходити з МП, а дочекатися його завершення повним успіхом під тиском Заходу з фінальною евакуацією коцапів і повним відновленням нашого контролю на кордоні

 

:weep:

Ну а  потім можна і на Марс злітати :D

Ну і до чого тут  Захєрченко? При виконанні цих умов його вже й так не буде існувати.

 

З самого початку всім, окрім українців, вигідно перевести цей конфлікт у внутрішній.  Умити руки, як це вже було в Молдові і Грузії. І якщо Ви не в курсі, кацапи вже років 10 за договором мали вивести війська з Придністров'я. Але чомусь досі не вивели.

Говорити з Захерченком і Плотницьким навіть на рівні першого номера однієї з партій, що позіціонує себе "проєвропейською" - це перевести конфлікт у внутрішній. А вона збирається зробити це негайно.

Link to comment
Share on other sites

а это что за тема про УДБ и льготы для атошников??? где такое было? если кто видел/слышал, киньте, плиз, где и что. спасибо.

 

 

Какие-то зашквары у нардепа Нади.
То с Захарченко подружиться, то атошникам от статусов УБД и льгот отказаться.
Может ей психологическую реабилитацию для начала пройти?

Link to comment
Share on other sites

 

На її думку, пільги всім бійцям АТО варто надавати лише після покращення ситуації в країні. Інакше присвоєння такого статусу може стати проблемою для країни.

"Ми матимемо цілу країну "атошників", із якими не будемо знати, що робити. Тому що пільги хлопців, які повернулися з війни, будуть лягати на їхніх матерів, батьків, дружин, дітей навіть"

http://gazeta.ua/articles/politics/_savchenko-rozpovila-pro-svij-status-uchasnika-bojovih-dij/703310

 

Хороший комент - "а чому не відмовилась від Героя України"?

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

пожалуйста, очень интересует, скажите - кто входит в состав рабочей группы по освобождению пленных, и с какой стороны

Я не знаю. Если погуглить - официальная рабочая группа по освобождению военнопленных создана на базе минобороны и руководит ею замминистра (Руснак?) + есть статьи, где СБУ подтверждают, что в состав группы входит медведчук (а еще Грицак и Тандит). Плюс есть неофициальная, как я понимаю, группа - Центр звільнення заручників у зоні АТО під керівництвом Володимира Рубана ГО "Офіцерський корпус".

Link to comment
Share on other sites

...

 

Плотину зловісного мовчання могло прорвати на чому завгодно, навіть якби Надя просто висловилася на тему відлову бездомних собак, або сказала щось про гей-паради. Але прорвало ту плотину на інтерв’ю, в якому Савченко серед прочого сказала, що готова усміхатися Захарченку, що з Л/ДНР варто вести прямий діалог, що заради звільнення полонених вона готова говорити з самим чортом. Таким чином Надя у притаманній собі хоробрій та безрозсудній манері вторглася на найбільш табуйовану і ретельно заміновану територію, на якій, кстаті, колись підірвалася і Руслана Лижичко.

 

 

Згадаймо на хвильку, як здається у вересні 2014-го Руслана з’їздила в Донецьк, після чого сказала щось хороше про Захарченка. Шквал народного возмущенія надійно поховав Руслану під завалами нищівної критики, громадськість нємедлєнно забула роль Лижичко на Майдані і навіть те, що з Донецьку вона тоді привезла 16 українських полонених. Після того Руслана в політиці не світиться і навряд чи захоче ще коли-небудь нею займатися. Складається враження, що той Захарченко просто якийсь інфернальний злодєй, головна місія якого бути могильником політичних кар’єр видатних українок.

 

 

Щось подібне ми бачимо і у випадку з Савченко. Яка скоріше за все навіть не знає про сумну долю політичного реноме Лижичко, бо у вересні 2014-го знаходилася в московському СІЗО і мала обмежений доступ до інформації. Бо якби знала, то може й була б обережнішою у висловлюваннях. Правда, Надія навіть ще не їздила в Донецьк і просто лише згадала ім’я Захарченка. Але й цього виявилося достатньо, міна здетонувала, сотні й тисячі коментаторів злорадно всміхнулися та заполонили фейсбук несамовитими вереском і воплями. І з чуством виполнєнного долга спокійно заснули та бачили гарні сни – все в їхньому розумінні стало на свої місця, картина світу в їхній уяві проста й незамислувата: Савченко – агент ФСБ, заслана Пуля, агентурне заданіє якої взорвать Україну ізнутрі. Що тут можна сказати? Нічого, крім того, що люди схильні приписувати іншим свою модель мислення і поведінки. Тому можемо не сумніватися, що оті коментатори, якби потрапили в тюрму до Хуйла, ні секунди би не вагалися і написали би заяви про готовність верой і правдой служить ФСБ, Мудачуку, Хуйлу, чорту-бісу. Дідусь радить тим коментаторам частіше бувати на свіжому повітрі і зайнятися аплікацією. Кажуть, це дуже благотворно вліяє на розшатану нервову систему.

Таким образом, безвідоносно до того, що саме казала Савченко, фіксуємо факт, що ще не розпочавши як слід політичну діяльність Надя зіткнулася з українським общественним мнєнієм у всій його красі й беспощадності. Ну не люблять у нас політиків, з цим нічого не вдієш. Тому юні українці, які мріють про політичну кар’єру мають зробити для себе практичний висновок, що завоювати симпатії широкої української громадськості набагато складніше, ніж перемогти Хуйла. Бо Хуйло в порівнянні з любим політично-возбуждьонним українським виборцем просто мелкий дрищ.

 

...

 

http://repka.club/blogs/svirid-opanasovich-na-strazhi-mirovogo-poryadku/item/7078-obzor-8-chervnia

Link to comment
Share on other sites

 

 


Савченко серед прочого сказала, що готова усміхатися Захарченку, що з Л/ДНР варто вести прямий діалог, що заради звільнення полонених вона готова говорити з самим чортом

 

Та ладно, вона як ніхто має знати, хто куратори обміну, і  на чию користь ті обміни відбуваються, прям такі "святая прастата".

 

 

 


Тому юні українці, які мріють про політичну кар’єру мають зробити для себе практичний висновок, що завоювати симпатії широкої української громадськості набагато складніше, ніж перемогти Хуйла. Бо Хуйло в порівнянні з любим політично-возбуждьонним українським виборцем просто мелкий дрищ.

 

Це так, і це треба мати на увазі будь-кому, хто починає кар'єру політика. А що, це погано? І Хуйло дійсно мілкий дрищ :nose3: медичний факт!

До речі, сама швидка переміна настроїв - півгодини, це коли один з наших щойнообраних гетьманів дозволив собі грубо обірвати шановного полковника. Йому тут же стали кричати "ганьба". Такі традиції - треба зважати, а не "звєздіться", щойно вийшла з літака :D

 

 

 


оті коментатори, якби потрапили в тюрму до Хуйла, ні секунди би не вагалися і написали би заяви про готовність верой і правдой служить ФСБ, Мудачуку, Хуйлу, чорту-бісу

 

І її ніхто б не засудив якби вона так зробила для порятунку власного життя. Але не треба нас за лохів мати і тулити нам про "недосвідчена" і "обмовилась".

Link to comment
Share on other sites

Шаноўнае спадарства, а ў жыцці яно звычайна так і ёсць: доўгі час чалавек лічыўся і ўспрымаўся станоўча, але варта зрабіць адзін адчувальны промах - і ўсё, рэпутвцыя ў ноль, на мнулыя заслугі ўжо ніхто не глядзіць.

Таму што тут здзіўляцца? - справа звычайная.

Змінено користувачем Soloviev
Link to comment
Share on other sites

  Тут  тема  про Савченко  .  Зашквар  відбувся  . То так  .  В  мене нема вже ілюзії -  була  вона відвертою  не більше  півгодини на льотовиську  .

 

 Про Кучму  Мудачу  і  прочих  домовляючихся  в Мінську  . Так що  там  гітьман  з хуйлом останнього  разу в Мінську підписав ? Га  ? 

Підписав же  !  

 Питання  продовжимо  висновками  по Грузії .  Які  еуропа  зробила по війні  2008 ?  Га ?

Link to comment
Share on other sites

Какой промах?

 

Чесно слово, не понимаю истерики в интернетах.

 

В интервью Савченко сказала:

1. Заставить РФию вывести войска.

2. Пойти на переговоры с местными.

3. Улыбайтесь.

 

Почему у вас взорвалися пуканы?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Особенно меня удивляет реакция дебилов на предложение о переговорах.

 

А вы ваще в курсе. что по всей линии фронта командиры наших бригад, батальонов, рот и взводов регулярно вступают в переговоры с противником?

И по вашему по дебильному, все наши командиры в "зашкваре"?

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...