Перейти до змісту

Комбикормовый опять наш!


Фантом

Recommended Posts

Антитерористичний центр при СБ України інформує

http://www.kmu.gov.ua/img/1x1.gif

30.04.2014 | 15:45 
ПРЕС-СЛУЖБА СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

http://www.kmu.gov.ua/img/1x1.gif

Станом на 15:00 30 квітня силами АТО розблоковано та знищено три блок-пости сепаратистів врайоні населеного пункту Карпівка та Комбікоромового заводу в Донецькій області. Під час спецоперації було задіяно сім одиниць броньованої техніки за підтримки авіації.

Проведено рейди маневреними групами на прилеглих до Слов’янська територіях з метою виявлення спостережних та розвідувальних постів бойовиків та їх спільників.

Спецпідрозділами ЗС України, МВС та СБ України відпрацьовано райони майбутнього виконання завдань.

За інформацією Державної прикордонної служби, обстановка на державному кордоні залишалася стабільно складною. Продовжуються активні дії щодо всебічного забезпечення контрольованості ситуації на кордоні.

Упродовж 28 та 29 квітня продовжувалися навчання підрозділів ЗС РФ поблизу кордону, спостерігалося переміщення авіації та техніки. У зоні візуальної видимості прикордонники відстежували рух військових вертольотів, що здійснювали відстріл теплових ракет, переміщеннявійськових автомобілів та бронетанкової техніки.

Сили АТО продовжують виконання заходів в рамках операції.

 

Link to comment
Share on other sites

треба розвивати успіх і захопити, наприклад, якусь бензоколонку або елеватор

 

бензоколонку не можна... путін в останній місяць погано реагує на слово "бензоколонка". одразу починає лавровим в ООН тицяти  

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...