Перейти до змісту

Позитив. Успехи украинцев в биатлоне.


DiM

Recommended Posts

Українська біатлоністка Віта Семеренко у четвер, 14 грудня, посіла третє місце у спринтерській гонці в рамках третього етапу Кубка світу, який проходить у французькому місті Ансі.

 

Перемогу на дистанції 7,5 кілометра здобула представниця Словаччини Анастасія Кузьміна з результатом 20 хвилин 59,6 секунди. Друге місце зайняла німкеня Лаура Далмаєр з відставанням 33,9 секунди. Семеренко поступилася на 41,4 секунди.

...

https://ukr.lb.ua/sport/2017/12/14/384851_vita_semerenko_vpershe_z_2012_roku.html
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Украинская биатлонистка Вита Семеренко финишировала третьей в гонке преследования на этапе Кубка мира в немецком Оберхофе.

 

Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Укринформ, Семеренко стартовала 22-й, но быстрый ход и меткая стрельба позволили нашей биатлонистке финишировать третьей. Отметим, что на последнем километре Вита не дала ни единого шанса своим соперницам - Новаковской, Макарайнен и Домрачевой.

 

Достаточно сильно провели гонку и другие спортсмены украинской комманды: Юлия Джима заняла тринадцатое место, стартовав 42-й, Елена Пидгрушная на 17 месте (начинала 25-й), а Анастасия Меркушина поднялась с 32-го на 25-е место.

 

Выиграла этап лидер сборной Словакии Анастасия Кузьмина, а второе место заняла итальянка Доротея Вирер.

https://censor.net.ua/news/3043045/ukrainskaya_biatlonistka_vita_semerenko_finishirovala_treteyi_na_etape_kubka_mira_v_nemetskom_oberhofe
Link to comment
Share on other sites

Спеціалісту не можна не вірити:

 

 

pic_6e1d35df9191f1f36b291ca0ef308698.jpg

 

Четырехкратный олимпийский чемпион по биатлону Александр Тихонов поделился мнением о ситуации в российском биатлоне после трех этапов Кубка мира. Об этом он написал в блоге.

«Это уже четвертый этап, а у нас только один подиум у Шипулина, но и Шипулин не показывает того, на что способен. Ребята могут выступать лучше», — отметил Тихонов.

30 декабря Тихонов заявил, что ему надоело слушать российских патриотов. Биатлонист посчитал нелепыми рассуждения об отсутствии российского флага в немецком Гельзенкирхене на Рождественской гонке.По мнению олимпийского чемпиона, отечественные биатлонисты не набирают форму через соревнования. «Мы тоже готовились к чемпионатам мира и Олимпийским играм, но не пропускали и старты по ходу сезона и достойно на них выглядели. А такой биатлон, кроме позора и уныния, ничего не вызывает», — отметил он.

16 декабря россиянин Антон Шипулин занял третье место в гонке преследования на третьем этапе Кубка мира по биатлону во французском Анси. Больше российские спортсмены не завоевали медалей на турнире

 

 

Без мєльдонія не біжится не стріляється...

Змінено користувачем kleynod
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Дмитро Підручний - чемпіон світу у гонці переслідування

 

«Твориться історія». Український біатлоніст Підручний завоював золоту медаль на Чемпіонаті світу

Український біатлоніст Дмитро Підручний завоював золоту медаль на Чемпіонаті світу в шведському місті Естерсунд. Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України в Facebook.

 

«На ваших очах твориться історія. Український біатлоніст Дмитро Підручний на першому щаблі п'єдесталу на чемпіонаті світу в Естерсунді», - йдеться в повідомленні.

 

Звернемо увагу, що Підручний став першим українським біатлоністом-чоловіком, який виграв чемпіонат світу. Він стартував четвертим і вже на першому вогневому рубежі допустив два промахи. Але він не здався й в підсумку переміг.

 

«Стартувавши з четвертої позиції з 17-секундним відставанням від переможця спринту Йоханнеса Бе з Норвегії, наш спортсмен допустив два промахи на першому вогневому рубежі. Однак не склав руки і продовжив боротися. А далі помилялися вже суперники. Дмитро першим пішов на заключне коло дистанції й не дозволив себе наздогнати Йоханнесу Бе та іншим переслідувачам. На фініші його перевага над грізним норвежцем склала 8,3 секунди. Зазначимо, що це перше «золото» чемпіонату світу в історії нашого чоловічого біатлону», - підкреслюється в повідомленні.

 

там є фото та відео

https://thebabel.com.ua/news/26943-tvoritsya-istoriya-ukrajinskiy-biatlonist-pidruchniy-zavoyuvav-zolotu-medal-na-chempionati-svitu

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...