Перейти до змісту

Коцабу заарештували


Marser

Recommended Posts

Такі паскуди навіть потворніші за царьових. Ті, принаймні просто відверті тупі українофоби, а не косять "під своїх"

 

Ця тварина просто мене вже своїм блогом давно харила...

 

http://www.pravda.com.ua/news/2015/02/8/7057878/

Змінено користувачем Marser
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Взяли хуйловського холопа за дупу. :tu:

Сучка  Бондаренко на воле и Гепа неплохо себя чувствует. Нахуя этот галимый пиар?

 

ps 

И Левочкину после Страссбурга тоже никто не побеспокоил

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Сашка Білого вбили, Коцабу заарештували.

 

Зате Ахметов і далі спонсорує тероризм. Льовочкін транслює кремлівську пропаганду по Інтеру. Власник Межигір'я Клюєв сидить у Верховній Раді. Бойко, що купував нафтові вишки у ризьких бомжів - теж. Бондаренко керує медіахолдингом Курченка. Єфремов спокійно розгулює Києвом. За вбивства на Майдані ніхто не покараний. Ніхто з чиновників злочинної влади - теж.

 

Зате посадили нікому не відомого (принаймні я перший раз почув) блогера, який був проти мобілізації.

 

Порох перетворюється на диктатора навіть швидше, ніж я собі припускав :(

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


А по какой статье?

Державна зрада, навіть...

http://www.pravda.com.ua/news/2015/02/8/7057861/

 

 

 


Сучка Бондаренко на воле и Гепа неплохо себя чувствует. Нахуя этот галимый пиар?

Я щось пропустив.  Вони теж бездоганною українською закликають зривати мобілізацію?

 

 

 


Зате посадили нікому не відомого (принаймні я перший раз почув) блогера, який був проти мобілізації.

От не треба його з Сашком Білим порівнювати. Той би став героєм добровольчих загонів. А цей... Ну от зараз знайду вам:

 

 

Iнтернет-акція "Я відмовляюся від мобілізації". У передчутті першого Атентату (страти)...

Закидатимуть докором: "Цим може скористатися Путін" – чи зауважать, що я буцімто завербувався в російські шпигуни. Бо то зараз такий модний тренд від укрсучвлади (української сучасної влади), яка аргументує неможливість її критикувати саме тим єдиним і дебільним аргументом, що буцімто цим скористається ворог. А мені якось пофігу, бо знаю достеменно, що зовнішній ворог (справжній, а не уявний!) – він завше мобілізує і робить нас сильнішими, а от внутрішній ворог, себто продажна корумпована влада, завдає деморалізаційного удару зсередини, у найвразливіші точки! Тому найперше треба побороти внутрішнього ворога...

Що спонукало мене записати це скандальне відеозвернення?

Передусім – ці дебільнуваті кадрові експерименти у Генеральній прокуратурі, коли одіозних злочинців-прокурорів епохи "Золотого Батона" повертають на посади, або ще й на підвищення! Як нещодавній приклад – скандальне призначення синочка голови Апеляційного суду, одіозного заступника прокурора Луганщини, який кришував за часів Яника мафіозні "копанки", такого собі Сєрьожі Бєсєди, на посаду ОБЛАСНОГО прокурора Луганської області. Нагадаю, що саме у травні минулого року його скотиняча персоналія спровокувала бунт у Луганську та захоплення місцевої ОДА і СБУ.

Також дратує вихваляння мусорського міністра Авакова, що він буцімто рішуче звільнив аж 100 мєнтів, причетних до терору Автомайдану. Зауважте, що не посадив до тюрми, а звільнив від кримінальної відповідальності, звільнивши з органів міліції... Ну не курва?

А фейкова люстрація суддів? Хіба це не ганьба? А корупція, з якою ще ніхто і не починав боротися...

А триваюча громадянська війна на Донбасі? Ось тут варто зупинитися для деталізації. Бо я в курсі того, з якими

. А також про знущання "штабних щурів" і військових комісарів, які тут, у глибокому тилу, побудували глуху бюрократичну стіну. І ту стіну не можуть проламати справжні воїни, натомість отримують масово посвідчення учасників бойових дій фейкові "учасники АТО", які плодяться щодня, наче руді миші... І все більше і більше трикляті олігархи впроваджують мафіозні схеми грабунку багатомільярдних державних коштів, спрямованих на українську армію.

Тому я записав телефоном це відеозвернення до президента Петра Порошенка.

І мені якось байдуже, що закидатимуть докором: "Цим може скористатися Путін" – чи зауважать, що я буцімто завербувався в російські шпигуни. Бо то зараз такий модний тренд від укрсучвлади (української сучасної влади), яка аргументує неможливість її критикувати саме тим єдиним і дебільним аргументом, що буцімто цим скористається ворог. А мені якось пофігу, бо знаю достеменно, що зовнішній ворог (справжній, а не уявний!) – він завше мобілізує і робить нас сильнішими, а от внутрішній ворог, себто продажна корумпована влада, завдає деморалізаційного удару зсередини, у найвразливіші точки! Тому найперше треба побороти внутрішнього ворога...

На завершення: погуглив трохи Інтернет і надибав ось таку нормативну базу для тих, хто захоче підтримати мене у блокуванні цієї ганебної "могилізації", тобто мобілізації без оголошення війни. Може, комусь знадобиться.

Законна відмова від мобілізації

Багато хто шукає зразок заяви, яку можна подати до військкомату, якщо ти не бажаєш іти служити зі зброєю в руках. Резонним буде запитання, яку відповідальність передбачено за відмову від мобілізації. Що буде, якщо я відмовлюся йти служити, коли отримав повістку. Кожен наслухався про кримінальну відповідальність від виконання військового обов’язку. Тому ці питання резонні. Можливо, зовсім немає жодного способу відмовитися? Як виявилося, є передбачені законом підстави, щоби не йти служити. Це і релігійні мотиви, і права людини, і небажання бути причетним до смерті й каліцтва інших людей.

На ці питання ми спробували відповісти і знайшли зразок заяви про відмову, в якому добре викладено мотиви відмови від мобілізації. Писати його краще українською мовою. Заяву подається до військкомату за місцем мобілізації і пишеться власноруч із підписом. Її потрібно оформляти у двох примірниках і здавати; на другому примірнику ставиться відмітка про реєстрацію.
Все, що може зробити у відповідь влада, – це погрожувати в’язницею. У законі України чітко сказано: максимальний термін ув’язнення за відмову від мобілізації – 3 роки, і то за умови, якщо у країні оголошено воєнний або надзвичайний стан. В іншому разі тюремне ув‘язнення не передбачено. Якщо ви хочете залишитися людьми, руки яких не заплямовані кров’ю мирних жінок і дітей, – ця заява може вам знадобитися.

Військовому комісару ____________________________
від громадянина (-ки) України: ______________________
адреса реєстрації: _______________________________

ЗАЯВА

Відповідно до вимог статей 3, 17, 21-22, 27, 34-35, 40, 55-68 Конституції України (права і свободи громадянина України, зокрема на захист життя і здоров’я, не зобов’язання виконувати явно злочинні розпорядження чи накази, неможливість обмежувати права і свободи людини та громадянина, за винятком випадків, передбачених Конституцією України – запровадженням воєнного чи надзвичайного стану, свобод і переконань, совісті і віросповідання), Законів України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" № 3543-XII від 21.10.1993 р. (особливий період – період функціонування національної економіки, органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, Збройних сил України, інших військових формувань, сил цивільного захисту, підприємств, установ та організацій, а також виконання громадянами України свого конституційного обов’язку щодо захисту Вітчизни, незалежності і територіальної цілісності України, настає з моменту оголошення рішення про мобілізацію (крім цільової або доведення його до виконавців стосовно прихованої мобілізації чи з моменту запровадження воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях та охоплює час мобілізації, воєнний час і частково відновний період після закінчення воєнних дій), Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" № 2232-XII від 25.03.1993 р. (стаття 4 Комплектування військовослужбовцями Збройних сил України та інших військових формувань).

Збройні сили України й інші військові формування комплектуються військовослужбовцями шляхом: призову громадян України на військову службу; прийняття громадян України на військову службу за контрактом. 

Ставлю Вас до відома, що мій син (чоловік, брат) П.І.Б. _____________________, ________________________ "__" _______ _____ року народження, громадянин України, не виконуватиме незаконних розпоряджень чи наказів, які загрожують його життю і здоров’ю через проведення незаконної часткової мобілізації без запровадження воєнного чи надзвичайного стану в Україні (особливого періоду), тобто в мирний час.
Попереджаю Вас, пане військовий комісар, про адміністративну та кримінальну відповідальність посадових осіб, винних у посадових злочинах, які привели до значних збитків та до загибелі або каліцтва людей.
Прошу мені надати письмову відповідь упродовж 48 годин як близькому родичеві особи, що підлягає мобілізації, про правові підстави, умови, терміни, а також про спосіб призову на військову службу громадянина України _____________________________ (П.І.Б.), якого викликають до військового комісаріату ____________________________________ (повна назва) повісткою від "__" ________ ______ року, а також про період або інші підстави мобілізації, для зверненням до суду про неправомірні дії посадової особи, а також про незаконність явно злочинних розпоряджень чи наказів, захисту своїх конституційних прав і свобод та прав і свобод інших громадян і притягнення винних посадових осіб до відповідальності.

З повагою, ______ громадянин (-ка) України _______ підпис
"___" ___________ 20__ року.

Пояснення до заяви про відмову від мобілізації в Україні

Цей документ заявник заповнює у двох примірниках, підписує і ставить дату, заносить до канцелярії військового комісаріату чи надсилає поштою рекомендованим поштовим листом з описом про вкладення і зворотним письмовим повідомленням відправника. На оригіналі заявника обов’язково потрібна відмітка та вхідний номкр і дата державної установи – військового комісаріату.
За відсутності відповіді у відведений у листі термін заявник подає позовну заяву до місцевого суду в порядку адміністративного судочинства "Про бездіяльність посадової особи – військового комісара ______________________, що призвела до порушення конституційних прав і свобод громадянина України і може привести до загрози їхньому життю і здоров’ю".
Адміністративний позов подається з копією повістки, заяви до військового комісаріату, копій документів, що підтверджують ступінь родинних зв’язків заявника та призовника (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб, паспорт, військовий квиток, інші докази). Обов’язково додається копія військового квитка призовника з доказами його військового обліку саме в цьому військовому комісаріаті, а також відмітку про військову спеціальність, проходження військової служби, звання, вручення мобілізаційного припису, іншої інформації. Також можуть додаватись інші докази стану здоров’я, сімейних обставин, матеріального становища, роботи, кредитів та зобов’язань тощо.

Підстави, щоби відмовитись іти служити

Які підстави буде визнано поважними для відмови проходити військову службу в період мобілізації?
Основним мотивом можуть бути релігійні переконання особи, яка мобілізується, і членів його сім’ї (довідка від релігійної громади про віросповідання і неможливість воювати з релігійних мотивів обов’язкова). Також особливості психіки і здоров’я.
Суд може дослідити особисті обставини (у людини слабка психіка, тож вона не може вбивати іншу людину, що може призвести в майбутньому до дуже великим негативних наслідків для здоров’я того, хто підлягає мобілізації). Може бути додано особисту письмову заяву як до військкомату, так і до суду про неможливість вбивати іншу людину.

ЗАЯВА
Я, громадянин України (П.І.Б.) __________________________________________
"___" _________ ______ року через релігійне і загальнолюдські переконання заявляю, що не можу виконувати військового обов’язку "Через релігійні та морально-психологічні переконання в тому, що не можна вбивати чи завдавати каліцтв іншій людині. Що мій психологічний стан і стан здоров’я може істотно та безповоротно постраждати від того, що в мене в руках зброя і я можу бути причетний до смерті чи до каліцтва іншої людини, до знищення майна людей, до їхніх психологічних травм відповідно до Конституції України та "Загальної декларації прав людини" ООН.
"___" ____________ _______ року _________ ______________ (П.І.Б.) (Підпис)

Заяву можна докласти до першої заяви до військового комісаріату. У кожному окремому випадку повинні бути визначені додаткові підстави неможливості призову з мобілізації. Писати під кальку не рекомендовано, бо питання дуже серйозне.

Відповідальність за відмову від мобілізації в Україні

Що загрожує тим, хто відмовився взяти до рук зброю і не пішов служити, отримавши повістку про мобілізацію? Слід знати, що відповідальність за відмову від мобілізації передбачено тільки у воєнний час. Тобто, якщо оголошено надзвичайний стан, а точніше воєнний стан. У цьому разі передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі до 3 років. Саме цим і лякатимуть Вас у військкоматі. Але тверда опора на букву закону охолодить запал у військкоматі.

 

 

http://blogs.tvi.ua/2015/01/17/internet_akciya_ya_vidmovlyayusya_vid_mobilizaciyi

 

Отакі в нас "мученики". А блог його - таке ж УГ, як і оті аргументи...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Сашка Білого вбили, Коцабу заарештували.

 

Зате Ахметов і далі спонсорує тероризм. Льовочкін транслює кремлівську пропаганду по Інтеру. Власник Межигір'я Клюєв сидить у Верховній Раді. Бойко, що купував нафтові вишки у ризьких бомжів - теж. Бондаренко керує медіахолдингом Курченка. Єфремов спокійно розгулює Києвом. За вбивства на Майдані ніхто не покараний. Ніхто з чиновників злочинної влади - теж.

 

Зате посадили нікому не відомого (принаймні я перший раз почув) блогера, який був проти мобілізації.

 

Порох перетворюється на диктатора навіть швидше, ніж я собі припускав :(

Змішались коні .люди.нагородив лапші з родзинками і підносить  то для оцінки.Ок.Дурня то все тобою понаписуване.В окремих частинах-нічого,у вінегреті-дурня.Попробуй ще раз.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Я щось пропустив.  Вони теж бездоганною українською закликають зривати мобілізацію?

Нє, вони російською, не скажу, шо бездоганною,  закликали до порушення територіальної цілісності держави і сепаратизму будучи в ранзі державного службовця. 

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

 

 


Нє, вони російською, не скажу, шо бездоганною, закликали до порушення територіальної цілісності держави і сепаратизму будучи в ранзі державного службовця.

Треба було франківському СБУ за ними виїхати? :)

Link to comment
Share on other sites

Бутусов

 

 

Думаю, что большинство из тех, кто сейчас сомневается в обоснованности ареста журналиста Руслана Коцабы просто не видели сам текст его телеобращения от 17 января. Приведу и прокомментирую цитаты:

"Мне проще от двух до пяти лет отсидеть в тюрьме, чем я буду идти сейчас на гражданскую войну, убивать или способствовать убийству своих соотечественников, которые живут на востоке. Даже если они по-другому думают и считают, что киевская власть не достойна того, чтобы ей подчиняться....

...Невозможно в 21-м веке убивать людей только за то, что они хотят жить отдельно.

...Регулярных российских войск почти нет на Донбассе.
...Воюют местные хлопцы, "ополченцы". Лучшие мужики убивают лучших мужиков. Когда супермужики уничтожают супермужиков - это большая несправедливость. Это надо прекратить".

Надо ли говорить, что такой текст от человека, который позиционирует себя как военный корреспондент, который видел правду на Донбассе, стал хитом российских СМИ?

Коллеги, пропагандой и государственной изменой стала не критика властей - а то, что Коцаба сознательно решил участвовать в антиукраинской кампании.
Российских войск на Донбассе почти нет? Интересно слово "почти". Взяты в плен десятки российских военнослужащих, десятки единиц российской техники уничтожены или захвачены. Мы потеряли свыше 2000 воинов погибшими и сотни мирных жителей в результате обстрелов из российского оружия российскими наемниками - и этому есть тысячи свидетельств. Парни, кто был под Иловайском и Луганском, кто брал в плен десантников из Пскова, Тулы, Костромы. Ульяновска, сколько там российских войск, напомните? Коцаба смеет говорить про аэропорт - так вот наших супермужиков убили наемные бандиты из банды "Моторолы" - гражданина Российской федерации, который вместе с полковником ФСБ российскими гражданином Гиркиным захватил Славянск и развязал войну.

Путин начал мобилизацию в России, и посылает войска в Украину - так может было бы логичней вести антивоенную агитацию не только в Украине, но и в России? Но нет, Коцаба призывает демобилизовать только украинскую армию.

Руслан Коцаба - журналист телеканала 112, а этот телеканал принадлежал во время революции экс-министру внутренних дел Виталию Захарченко, который после организации убийств на Майдане сбежал в Москву.

Но Коцаба почему-то забывает о причинах мобилизации, ради срыва которой он решил сесть в тюрьму. Война начата не "киевскими властями" - а бандой, которая выполняла план Путина по уничтожению Украины.

Мне понравилась в обращении Коцабы одна фраза: "...Невозможно в 21-м веке убивать людей только за то, что они хотят жить отдельно". Да, Украина проводит мобилизацию как раз для того, чтобы жить отдельно от России. Мы воюем за свою независимость.

Да, арест журналиста это всегда ЧП. Да, любую критику власти во время войны можно назвать при желании "госизменой". Но Коцаба сам захотел пойти в тюрьму, он сознательно заявил о нарушении украинского законодательства. А разве журналист может быть свободен от норма закона? В понедельник будет суд - и если для "госизмены" есть достаточные основания, мы их услышим и увидим. И у нас будет возможность покритиковать СБУ, если доказательства будут неубедительны.

Когда Олланд и Меркель решили остановить гражданскую войну в Украине, они почему-то полетели не агитировать нас в Киеве против мобилизации - они полетели в Москву. И Руслану Коцабе бороться за мир надо на Красной площади не менее яростно и последовательно, чем в Украине, и не забывать и не врать про отсутствие российских войск в Украине.

Надеюсь, задержание Коцабы станет только началом кампании по борьбе с пророссийскими пропагандистами, которые маскируясь под журналистов работают против Украины в Киеве и в других городах.

Да, я понимаю, что у нас свобода слова. Да, я сам критикую Порошенко и Муженко как малокомпетентных военных лидеров, и я буду делать все, чтобы они, как виновники поражений в Иловайске, секторе "Д", Донецком аэропорту, и бегства Гиркина из Славянска предстали перед судом и их действиям была дана правовая оценка. Я знаю, насколько раздражает моя критика руководство Украины. И в СБУ, и в ГПУ, и в МВД у нас увы - очень много коррупционеров и бездарностей. И незаконная прослушка моих телефонов снова вернулась. Но Порошенко для меня не "киевская власть", а президент Украины, и я его критикую, но уважаю как главу государства, и не ставлю под сомнение необходимость соблюдения законов и указов. Потому что враг для меня Путин, и я не буду подыгрывать врагу в то время, когда враг убивает моих друзей, товарищей и знакомых, моих сограждан. Для журналистов риски есть всегда, и в отношении себя я такие риски тоже не исключаю. Но кроме профессиональных рисков все мы прежде всего граждане Украины. И наш долг ее защищать.

И те, кто отрицает Украину как государство и работает на Кремль должны быть вне закона. Потому что идет война - и информационный фронт так же важен как и фронт на Донбассе. Слова тоже убивают. Информационная кампания позволяет Кремлю вербовать новых наемников и посылать на Донбасс, позволяет блокировать поставки оружия в Украину в Евросоюзе и США. И из-за этого наши лучшие патриоты гибнут на фронте. И ответственность за это лежит и на тех, кто подыгрывает Кремлю, и рассказывает про отсутствие российских войск.

Руслан Коцаба сознательно или несознательно работает на Россию, страну-агрессора. И да, меня тревожит арест журналиста. Но вторжение врага, которого "почти нет", и который убивает тысячи моих соотечественников, для меня настоящая угроза.

Markian Lubkivskyi надеюсь, что вы понимаете, какой создан резонанс, и понимаете ответственность.

 

https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/926493527390944


Єбать, а шо у Франківську якісь окремі закони України діють? Я ж кажу шо піар для галочки, та й тільки

Та мені побую в цьому треді на блядарєнку і ко.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Та мені побую в цьому треді на блядарєнку і ко.

Походу, це не тобі на них побую, а їм на нас і на Україну з даху накласти. І нічого за те їм не буде допоки право і закон у нас будуть вибірковими

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Я ні в якому разі не порівнюю Коцабу з Сашком Білим, але паралелі у поводженні влади з ними можна прослідкувати. Тут і вибіркове правосуддя, і ліквідація дрібних злочинців, і бажання випустити пар у певних кіл населення. Хотів би думати, що це просто хтось хоче вислужитися перед Порохом.

 

громадянська війна в нього....  :X

хай сидить! довго!

Монтян говорила й говорить те саме. Їздила у ДНР до Захарченка. І зараз емоційно критикує рішення про арешт Коцаби. Але сама - не сидить. Тобто одним можна, а іншим ні?

Змінено користувачем RedBorsch
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

"Якщо ви хочете залишитися людьми, руки яких не заплямовані кров’ю мирних жінок і дітей, – ця заява може вам знадобитися."  - я думаю, в буцегарне его здоровье спасают. Если бы он мне встретился, его бы и так не мобилизовали - из-за проблем со здоровьем.

  • Upvote 9
Link to comment
Share on other sites

 

 


"Якщо ви хочете залишитися людьми, руки яких не заплямовані кров’ю мирних жінок і дітей, – ця заява може вам знадобитися." - я думаю, в буцегарне его здоровье спасают. Если бы он мне встретился, его бы и так не мобилизовали - из-за проблем со здоровьем.

О, Андреасе, я собі уявляю, як Вам, воїнам, читати і слухати його висери...

Link to comment
Share on other sites

Марсер, не корчи з себе дурника - вся прокремлівська наволоч на волі і у владі, закликають щодня до набагато важчих злочинів і розікрали державу у особливо великих розмірах. Натомість Білий у могилі, Коцаба у тюрмі, Коханівський і сотні людей з ПС у розшуку, при цьому воюють за Украіну :(

Паскудство :(

  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Коцаба мудак навіть не з-за оцього звернення. вірніше навіть не з-за призивів .

Ви бачили в кінці його спічу оту "заяву" ?

так от - для багатьох людей, неграмотних по закону , ця заява видається справді чимсь таким, що убереже їх від війни.

А насправді це - абсолютно безграмотна конструкція й будь-яка людина, що притягне папір,створений за нею у вйськкомат - сама підписує собі обинувачення по,здається, ст.336 ККУ й слідчому прокуратури навіть працювати не треба - всі докази на столі й клієнта можта прямо тягти до суду й давати по верхній вилці.

Це брєд і скотство, яке розповсюджували Шилова й Монтян у тому числі мало зробити те, що військкомати б масово почали передавати таких людей до слідчих органів, ті б одразу шили справу й швиденько саджали. Зразу б можна було підняти лемент про масові репресії, підняти якесь повстання.Ба, навіть . я думаю. що та сама монтян могла б попіаритися на цьому, ставши тіпа правозахисницею . Але не сталося, на щастя , частково через нормальну позицію багатьох вйськкомів, що такі заяви просто викидали й пояснювали людям що з ними може бути. Ну мабуть і СБУ щось зробило.

 

Ця людина використала ЗМІ для розповсюдження антинародних закликів. Й має сидіти.

Разом з усією гидотою тіпа Льовочкіної та Вілкула.

До речі.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Я ні в якому разі не порівнюю Коцабу з Сашком Білим, але паралелі у поводженні влади з ними можна прослідкувати. Тут і вибіркове правосуддя, і ліквідація дрібних злочинців, і бажання випустити пар у певних кіл населення. Хотів би думати, що це просто хтось хоче вислужитися перед Порохом.

 

Монтян говорила й говорить те саме. Їздила у ДНР до Захарченка. І зараз емоційно критикує рішення про арешт Коцаби. Але сама - не сидить. Тобто одним можна, а іншим ні?

Та заіпало ти вже, що ти все на інших переводиш? до чого тут Монтян? Коцаба його "фаміліє"? Вукомпроме?

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Сучка  Бондаренко на воле и Гепа неплохо себя чувствует. Нахуя этот галимый пиар?

 

ps 

И Левочкину после Страссбурга тоже никто не побеспокоил

а шоб было дохуя....

шоб следующие думали....если берут бабло у того же ефремова....понимали..что ефремов сидеть не будет...будет он сидеть.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Те що Коцабу заарештували це добре:

1. ПОказали, що нєфіг розводити рашистську пропагнду. (До речі це він забезпечував інформаційний супровід дезертирства "Прикарпаття" від 112)

2. Суд - чергова демнострація імпотентності позиції " у нас немає війни у нас АТО" " на нас напала держава-яку -не-можна-називати". Фразу Коцаби про відсутність російських військ вже замнули в суді бо він сказав, що цитував Муженка ))

3. Показали вибірковість правосуддя, яке для коцаб і простих смертних одне, а для єфрємових, "майданівських" суддів з шинами і інших небожителів інше. Народ це підмітив до речі. На Коцабу плюються, але "недоторканних" активно згадують. тому це теж добре - швидше тверезітимуть від "не на часі" " в країні війна - не заважайте красти"

Змінено користувачем Спартак
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

По сабжу, я з ним знайомий особисто, правда останні два роки рідко пересікався. Після поїздки в Лугандонію цього року Руслан різко поміняв свою позицію на "громадянська війна" "ідейні жопочленці" ну і т.д.

До речі в гроші не вірю - це дуже своєрідний типаж, для якого гроші не є пріорітетом. Таке враження, що його тупо "перевербували" ідеологічно проти "київської хунти".

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Треба було франківському СБУ за ними виїхати? :)

 

ти що, як можна, доблесне франківське СБУ тільки американських шпигунів пачками вербує і трипдачу віджимає)))

Link to comment
Share on other sites

Те що Коцабу заарештували це добре:

1. ПОказали, що нєфіг розводити рашистську пропагнду

2. Суд - чергова демнострація імпотентності позиції " у нас немає війни у нас АТО" " на нас напала держава-яку -не-можна-називати". Фразу Коцаби про відсутність російських військ вже замнули в суді бо він сказав, що цитував Муженка ))

3. Показали вибірковість правосуддя, яке для коцаб і простих смертних одне, а для єфрємових, "майданівських" суддів з шинами і інших небожителів інше. Народ це підмітив до речі. На Коцабу плюються, але "недоторканних" активно згадують. тому це теж добре - швидше тверезітимуть від "не на часі" " в країні війна - не заважайте красти"

Треба садити ....і одних і других.Тільки в одних є гроші ,зв"язки і лоєри,а у  других-бажання попіаритися.Одні є настільки одіозні,що все сказане і зроблене ними по визначенню не сприймається.другі-виглядають,як пересічні прості люди яких "болить".І такі страшніші для загалу,бо ніби свої і таким легше вірити.Тому .як я кажу-садити треба обох,але таких як коцаба-зразу на гарячому.щоб інші ,одного рангу з ним почухали голову.а народ не вівся на "своїх".З другими (відомими воргами) треба розбиратися по ВСІХ пунктах і без "прогонів та натяжок".І на ото вже треба іншиої системи.Тому чекати від тої системи по відношенню до "ахметових"-себе обманювати.А чистити треба починати з малих.підйомних цілей.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...