MCL Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Чому мене і новачків не пускають в так званий "Клуб ФУП"? По-перше, у мене була реєстрація на ФУПі але десь зникла... Це погано пахне як на мене зверхністю та елітарністю. Я була дуже рада повеpнутися як у коло однодумців, друзів. Але якщо так, то мабудь піду собі. Прикро. Жаль. "Бригадників"- провокаторів допустять, бо вони "свої"... Ну що ж, "хозяїн-барін" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Эгле Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Я теж так була подумала, але вирішила лишитися і подивитися. Нещодавно здивувалася, осягнувши, що в пісочниці пройшло вже непомітно 5 років. Цікаво, як тут піде)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kachmar Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 що за кіпіш?форум ще тільки тестятьце ще не офіційний ФУПпустять всіх потім до ФУПуа може дійсно буде щось пісочниці-2просто не охота бачити проплачених русоботів в основному розділі Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCL Posted April 12, 2014 Author Report Share Posted April 12, 2014 Я теж так була подумала, але вирішила лишитися і подивитися. Нещодавно здивувалася, осягнувши, що в пісочниці пройшло вже непомітно 5 років. Цікаво, як тут піде))Та і правда, що я можу такого розумного або цікавого або конструктивного сказати? Я ж не якийсь-там ветеран елітарного ФУПу, екзамена на українськість не складала... Дозволили у шпаринку зазирнути - радуйся 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCL Posted April 12, 2014 Author Report Share Posted April 12, 2014 що за кіпіш?форум ще тільки тестятьце ще не офіційний ФУПпустять всіх потім до ФУПуа може дійсно буде щось пісочниці-2просто не охота бачити проплачених русоботів в основному розділіДля одних тестять, а інші в country club вже, з сігарою і скотчем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kachmar Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 я 2 дні чекав допуску зі своїми 39 000 повідомлнь на строму форумі Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor' Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Та немає там нічого в тому Клубі ФУП. Тут головний форум. Там зустріч старих друзів і ще пару тем, таких самих, як тут. Тому не переймайтесь, пишіть тут, все рівно через пару днів ті поділи форумів зміняться. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCL Posted April 12, 2014 Author Report Share Posted April 12, 2014 я 2 дні чекав допуску зі своїми 39 000 повідомлнь на строму форуміЯ не маю тисяч на старому форумі, але я мала реєстрацію, тобто не зовсім total stranger. Я чекати не проти, але невідомо чи буде якийсь доступ, чи це вже все, закритий клуб. Хто може пояснити? Я не багатослівна людина взагалі, але все ж хочеться мати право голосу, звикла тут до демократії. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCL Posted April 12, 2014 Author Report Share Posted April 12, 2014 Та немає там нічого в тому Клубі ФУП. Тут головний форум. Там зустріч старих друзів і ще пару тем, таких самих, як тут. Тому не переймайтесь, пишіть тут, все рівно через пару днів ті поділи форумів зміняться. Дякую за відповідь. Все ж, відчуваєш себе якось другосортоно. Я може не маю там особистих знайомих, але реєстрація у мене була. Все ж, дякую. Я так переживаю за Україну, що на роботі тільки у ФУПі сиджу вже з два місяці... Набралося справ, море, море... Кожного дня собі слово - все, за роботу 100%. Завтра точно! :-) Oh well... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohey Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Мне тоже как то...невдобно...Шо за дискриминация?! :smilie9: Я не писатель-я читатель, и шо? Я читаю ФУП с 2004 года, регистрация с 2008...два темных бана 999.-один выход досрочно -спасибо Дилетантке! И опять разделение на...элиту и плебс...зря вы это...затеяли.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buxx Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Мне тоже как то...невдобно...Шо за дискриминация?! :smilie9: Я не писатель-я читатель, и шо? Я читаю ФУП с 2004 года, регистрация с 2008...два темных бана 999.-один выход досрочно -спасибо Дилетантке! И опять разделение на...элиту и плебс...зря вы это...затеяли.... точно і моя ситуація.незрозумілий цей поділ зі старту на рівних і ще рівніших Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIT Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 незрозумілий цей поділ зі старту на рівних і ще рівнішихВсе як у житті. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урфин Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Мне тоже как то...невдобно...Шо за дискриминация?! :smilie9: Я не писатель-я читатель, и шо? Я читаю ФУП с 2004 года, регистрация с 2008...два темных бана 999.-один выход досрочно -спасибо Дилетантке! И опять разделение на...элиту и плебс...зря вы это...затеяли.... Так есть же у вас учетка на ФУПе - ну так продублируйте в ветку на карантине, ссылку на фуповскую учетку там дайте.Как дети, ей Б-гу. Все ведь админы расписали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бартка Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Чому мене і новачків не пускають в так званий "Клуб ФУП"? По-перше, у мене була реєстрація на ФУПі але десь зникла... Це погано пахне як на мене зверхністю та елітарністю. Я була дуже рада повеpнутися як у коло однодумців, друзів. Але якщо так, то мабудь піду собі. Прикро. Жаль. "Бригадників"- провокаторів допустять, бо вони "свої"... Ну що ж, "хозяїн-барін" А може ти була нечемна?Банку варення бабусиного приголубила? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCL Posted April 12, 2014 Author Report Share Posted April 12, 2014 А може ти була нечемна?Банку варення бабусиного приголубила?А може не була? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syn Chytachky Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 точно і моя ситуація.незрозумілий цей поділ зі старту на рівних і ще рівніших цілком Вас підтримую,але в моєму випадку все якось, на диво, гладко пройшло, хоч в мене на старому ФУПі я другу темну 999 тягну http://forum.pravda.com.ua/profile.php?2,1877, та і повідомлень в мене там з 2006 тільки біля 160-180. Я більше був читачем, але, часом, є чим поділитись. Link to comment Share on other sites More sharing options...
микроба Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Все наладится, форум только тестируется. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCL Posted April 13, 2014 Author Report Share Posted April 13, 2014 Так есть же у вас учетка на ФУПе - ну так продублируйте в ветку на карантине, ссылку на фуповскую учетку там дайте.Как дети, ей Б-гу. Все ведь админы расписали.А якщо у мене немає "учьоткі", десь зникла, за неактивність, мабуть. Але ж була! Тоді що робити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts