Перейти до змісту

Влада лише заважає тим, хто намагається щось зробити. - Як це розуміти?!


Alter Ego

Recommended Posts

http://espreso.tv/news/2014/05/01/pyani_separatysty_prykryvshys_zhinkamy_chotyry_razy_shturmuvaly_bazu_batalyonu_donbas

 

Сьогодні сепаратисти штурмували базу добровольчого батальйону територіальної оборони «Донбас» , розташованого неподалік від Дніпропетровської області 

Про це повідомив керівник батальйону Семен Семенченко, передає Еспресо.TV з посиланням на "Новости Донбасса". 

За його словами, вчора силами батальйону був забезпечена безпека мітингу в Красноармійському районі, а сьогодні з ранку до бази підрозділу стали стягуватися сепаратисти. При цьому озброєні чоловіки прикривалися жінками. Серед них було багато п'яних. Добровольцям довелося вступати з ними в конфлікт і зробити декілька пострілів у повітря. 

Всього було зроблено близько 4 спроб штурму. "Люди себе вели вели неадекватно. Була викликана "вертушка" і забезпечена підтримка підрозділу", - сказав Семенченко. 

Зараз добровольців блокує "Беркут" з Дніпропетровської області. Законність дій добровольців перевіряє прокуратура. 

Семенченко вважає, що зараз в Донецькій області відбувається "заколот за підтримки влади". Так, за його словами, сьогодні близько 20 осіб взяли штурмом міський відділ міліції в Красноармійську. Звільнити дане приміщення можна "з мінімальними діями" , але ніхто цього не робить. Влада лише заважає тим, хто намагається щось зробити.

Link to comment
Share on other sites

Я теж не маю. Тих, хто штурмував відділок в Красноармійську блокувати - сил нема. Тих, хто хоче надавати сепаратистам копняків - блокувати сили є.

От тобі й "борися сам, Донбас".

Link to comment
Share on other sites

Наступне підтвердження того, що влада не зацікавлена у протидії - у такому разі вони "політичні трупи", і нехай радіють що тільки "політичні" 

Змінено користувачем Alter Ego
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...