Перейти до змісту

АТО: Краматорск


ЦеDzip

Recommended Posts

:(

В Донецке из больницы был похищен член партии Свобода, доверенное лицо кандидата в президенты Украины Олега Тягнибока в 57-м округе Алексей Демко, сособщает «Лига». По словам медиков, около 23:00 по ним приехали люди в масках и камуфляже. Его местонахождение на данный момент неизвестно. Об этом сообщает пресс-служба Свободы.

В больницу Демко попал после того, как 9 мая он был найден в окрестностях Макеевки. У националиста обнаружили огнестрельное ранение тазовой кости, после чего доставили в реанимационное отделение одной из местных больниц

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 211
  • Created
  • Остання відповідь

У Макіївці сепаратисти викрали батьків активіста ВО "Свобода". Зникли тато й мама 18-річного Юрія Бенедюка, який встиг залишити Донецьку область.

Зі слів активістів партії, 9 травня до квартири подружжя Олени Бенедюк та Юрія М'ясоїда увірвалися співробітники міліції в супроводі кількох бойовиків т.зв. "Донецької народної республіки" з битами.

 

Ці люди не пред'явили жодних документів. Але силою забрали М'ясоїда за звинуваченням, що він нібито напився і буянив.

 

10 травня близько 19:00 до іншого помешкання, в котрому прописаний молодий свободівець, навідалися озброєні бойовики. За цією адресою в будинку знаходилася в цей час мати хлопця Олена Бенедюк та інші родичі. Бойовики зателефонували її синові Юрію, зажадали, щоб він до них з'явився і заявили, що вони забирають як заручницю його маму.

 

Незабаром Бенедюку зателефонував чоловік, який назвався Іваном і під загрозою вбивства батьків зажадав приїхати 11 травня в Донецьк і здатися.

это правда или фейки?  :consul:

Змінено користувачем лєса
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...