Перейти до змісту

У Кіровограді ногами та цеглою забили до смерті генерала податкової


DeL1T

Recommended Posts

У Кіровограді вчора знайшли мертвим генерала податкової, начальника Святошинського відділу податкової інспекції Володимира Тесленка, йдеться у сюжеті ТСН. 19:30.  

Як стало відомо ТСН, 48-річний генерал до 5-ї ранку відпочивав із друзями в кафе у середмістті. Після цього його відвезли додому.  Однак уже за пів години понівечене тіло податківця знайшли неподалік іншого розважального закладу на вулиці Арсенія Тарковського. Чоловіка забили до смерті - ймовірно, ногами та цеглою. 

Правоохоронці інформацію про вбивство підтверджують. Однак, поки що не коментують. Відомо також, що слідчі мають певні підозри щодо  вбивць, адже бійка була зафіксована камерами відеоспостереження. Найімовірніше, суперечка виникла через особистий конфлікт і з діяльністю податківця  не пов'язана. 

Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/u-kirovogradi-nogami-ta-cegloyu-zabili-do-smerti-generala-podatkovoyi-347956.html

Link to comment
Share on other sites

:tu:  :tu:  :tu:  :tu:  :tu:

 

надеюсь сейчас по всей стране такое пойдет. генералов развелось... суд линча самый действенный способ в нашей ситуации.  революция продолжается :tu:

Змінено користувачем DeL1T
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ни хрена себе. А что про него говрили? Из молодых да ранних? Или от страой власти остался?

 

 

...В новостворених податкових інспекціях столиці наказами Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка призначено наступних керівників:

 

ДПІ у Святошинському районі ГУ Міндоходів у м. Києві – Тесленко Володимир Ілліч;

Link to comment
Share on other sites

нехорошая привычка радоваться смертям.

чьи бы они ни были.

злорадство не красит никого.

Так ми не радіємо, але й співчуття теж немає. Просто констатуємо факт того що при такій посаді та званні причин на вбивство було вдосталь.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...