Перейти до змісту

Другий тиждень 20000 тисяч військових...


ladzio

Recommended Posts

беруть Словянськ. Слухайте,може їм потрібно було спочатку на селах потренуватись? Або хуторах... Одне з двох,або просто боягузи,або там просто супермени засіли в Словянську.

 

А якщо серйозно, то це уже питання навіть не до військових, у влади є якісь плани по контролю по зачищених містах? Чи біля кожного куща по солдату поставити?

Змінено користувачем ladzio
Link to comment
Share on other sites

Позитивно,що хоч вчаться воювати. Двадцять років такого "щастя" не випадало. Але і затягувати не можна,війна дуже дороге задоволення,навіть така " понарошку".

 

Будемо сподіватись, що хоч згодиться для того, щоб тримати все бидло в тонусі і воно зі своєї "республіки" не вилізало. Якщо не хочуть,можуть не голосувати,ми ,думаю, ми не проти...

 

Взагалі то,поки Путін війська не уведене,воно і не дуже то і страшно. Навіть якщо зброю їм буде підкидати. От тільки щоб не відбулась радикалізація населення якому зараз по барабану... але це вже гадати на кавовій гущі.

Змінено користувачем ladzio
Link to comment
Share on other sites

війна в умовах міста це великі жертви. Стараються із мінімальними жертвами солдатіків і цивільних.

а то можна як Грачов у Грозному

Проблема Грозного была в том, что туда послали бронетехнику - это раз. Два - город реально готовился к нападению, в отличие от "нападавших". Были две линии обороны, У чичей даже танки были и артиллерия, все кто мог сражаться стояли с оружием во имя Аллаха.  В нашем случае такого НЕТ. Есть куча проплаченных ребят, которые сепарастят, надеясь на приход войск Путина.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...