Перейти до змісту

Саакашвіліада...


pozitiff

Recommended Posts

О, а вот и петрушкины штурмовики (Sturmabteilung) с петягитлерюгендами (Hitlerjugend) на подходе. Помните этого мудака, Бабкина, которого тут порохня цитировала, что кричал #петядайприказ? 

 

Тітушечек тепер набирають серед патріотиків.
Чуєте, друзі?..
Ось як тепер влада буде знищувати протести.

Так, Семен - виродок, шахрай і зрадник, але це... Це п#&@ец. 
(І то вони ще різних підконтрольних "націоналістів" не задіяли)

24993120_1936841949683841_87887644834051
 
 
Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Это просто нескончаемый правовой пиздец какой-то  :fp1:

 

АДВОКАТ ВАЛЕРІЯ КОЛОМІЄЦЬ

 

- У клопотанні обвинувача вказано “вина доводиться”. Відповідно до Конституції вина доводиться вироком суду. Я, звісно розумію, що керівник Генеральної прокуратури сам любить досить часто прорушувати презумпцію невинуватості.

 

- З огляду на свідчення “Зайця” і “Вовка” чи то на початку жовтня, чи в середині вересня (тут їх свідчення розходяться), вони вирішили зібратися, поговорили і вирішили, що кошти будуть в подальшому передаватися через ще трьох осіб президенту Саакашвілі, і вони чомусь подумали, що це буде здійснюватись для незаконної діяльності, і вони вирішили піти в СБУ.

 

- Я б хотіла більш детально описати рух провадження. Провадження від травня місяця стосується невідомих офшорних підприємств і дійсно підробки документів особами, які мають право на зайняття адвокатською діяльністю, які оскаржують вересневе рішення суду з приводу спецконфіскації. В рамках даного провадження було взято ухвалу про обшук, аби мати підстави зайти до помешкання президента Саакашвілі, що й було зроблено вранці 5 грудня. В подальшому чітко зазначається, що зранку 5 грудня було затримано президента Саакашвілі. Затримання в порядку 208 статті КПК відбувається безпосередньо після вчинення злочину. Який саме злочин вчинив президент Саакашвілі о 6 ранку у себе вдома нам невідомо.

 

- Єдине, що дає нам підстави вважати, що десь приблизно біля оцих листів, на яких писався цей протокол перебував президент Саакашвілі, це те що рукою посадовою особи генеральної прокуратури написано “Саакашвілі М. Н.”. Там так само могло бути і моє прізвище 1f642.png :) “Копію протоколу отриав” - не має жодного підпису!

 

- Зранку 5 грудня, зайшовши до помешкання Саакашвілі по ухвалі, яка стосується кримінального провадження, яке пов'язане з незрозумілими нам офшорними підприємствами, пана президента Саакашвілі просто викрали.

 

- Повідомлення про підозру має бути вручено безпосередньо особі в день її складення. Підозру в провадженні, яке було зареєстровано 5 грудня об 11:10 було направлено на адресу президента Саакашвілі — але, от біда! — відправлено 6 грудня. На основі ж чого президент Саакашвілі був оголошений у розшук 5 грудня? На основі міфічного протоколу, який було складено невідомою особою? В цьому ми бачимо фальсифікацію цього кримінального переслідування.

 

- Чому від нас досі приховують кримінальне провадження, в рамках якого було здійснено начебто обшук президента Саакашвілі, нам невідомо, але де-факто на сьогодні швидко зареєстрували інше провадження.

 

- “Заєць” був допитаний 11 жовтня з 17:35 до 18:00 і розказав як в ніч з 11 на 12 жовтня (мабуть у нього пророчі дари) вперше отримав наказ передати кошти від Динника Дангадзе.
Можна подумати, що це якась “опечатка”, як люблять казати шановні опоненти”, але ж у допиті свідка вовка, який тривав 11 жовтня з 17:00 до 17:30, він розповідає про ті ж самі події. Можливо, просто хтось з працівників Генеральної прокуратури не виспався і якась помилка могла статися? 19 жовтня “Вовк” з “Зайцем” давали свідчення з 11:00 до 12:30 і в своїх свідченнях описали події вечора цього ж дня. А от 28 листопада наші любі друзі і мультиплікаційні герої дають свідчення щодо подій наступного дня — 29 листопада. Я б із задоволенням подивилася, на основі чого були видані якісь дозволи, якщо в шести протоколах допиту допущено як мінімум шість помилок.

 

- В міфічно неіснуючий ІТТ СБУ адвокатів не пускають, дружину не пускають, а от шановних прокурорів пускають, ще й з якимись сторонніми особами, які своїми підписами засвідчують, що президент Саакашвілі відмовляється отримувати будь-які документи, тому що він неодноразово заявляв, що без адвокатів він нічого не буде отримувати.

 

- Єдина причина, чому 10 грудня було порушено право на захист президента Саакашвілі: щоб адвокати з вечора не розказали пресі, як Генеральна прокуратура захоплювала, викрадала, незаконно оголошувала у розшук президента Саакашвілі, а потім доказів не знайшла. Це єдина причина, чому було порушено право на захист президента Саакашвілі 10 грудня.

 

- Ці всі фальсифікації, публічні виступи працівників і керівників ГПУ, тиск який здійснюється в даному кримінальному провадженні, він вказує на те, що ми не можемо закривати очі і говорити виключно про букву закону. Ми маємо розуміти, що тут є спроба заборонити спроба здійснювати як президенту Саакашвілі, так і ряду його прихильників, їхню політичну волю.

 

- Ми повністю заперечуємо будь-які підозри і існування будь-яких ризиків і однозначно і безапеляційно наполягаємо, щоб в повному обсязі було відмовлено у задоволенні негрунтовного, незаконного і сфальшованого клопотання сторони обвинувачення.

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

 

Путінізація України

 

 

 

 

costashu : 12 Груд 2017 - 22:33

snapback.png

 

Mikheil Saakashvili добавил(-а) 2 новых фото.
5 ч · 

Ще одна міська рада, цього разу черкаська, одностайно, включно з фракцією БПП, проголосувала звернення до Верховної Ради з приводу необхідності прийняття законів, яких вимагає суспільство!

Дякую всім депутатам, які довели, що вони з народом, а не проти нього!

Це дуже чіткий сигнал: клептократина система олігархату дала тріщину! Влада слабка як ніколи!

Все завдячуючи тому, що все більше людей виходить на мирні акції протесту!

Приєднуйтесь до нашої мирної ходи цієї неділі, перемога близько!

 

Перелік законів, "яких вимагає суспільство"   буде? Чи як?  :pleasant:    

Змінено користувачем DA'
Link to comment
Share on other sites

§ 5. Організація роботи тимчасових комісій Верховної Ради України

 

Згідно зі ст. 89 Конституції України, Верховна Рада України в межах своїх повноважень може створювати тимчасові спеціальні комісії для підготовки і попереднього розгляду питань. Для проведення розсліду­вання з питань, що становлять суспільний інтерес, вона створює тим­часові слідчі комісії, якщо за це проголосувала не менше як одна тре­тина від її конституційного складу Верховної Ради. Висновки і пропо­зиції тимчасових слідчих комісій не є вирішальними для слідства і суду. Організація і порядок діяльності комісій встановлюється законом.

Тимчасові спеціальні комісії утворюються парламентом за не­обхідністю для розробки, попереднього розгляду, доопрацювання про­ектів законів та інших актів Верховної Ради, для вивчення чи досліджен­ня питань, віднесених до її компетенції. Тимчасова спеціальна комісія завжди є головною з питання, для підготовки якого її створено.

Питання про створення цієї комісії включається окремим пунктом до порядку денного сесії, якщо інше не встановлено Регламентом. По­станова Верховної Ради України про створення тимчасової спеціальної комісії повинна визначати: назву, завдання, кількісний склад, обрано­го парламентом голову (співголів) комісії, персональний склад членів комісії, термін діяльності комісії, додаткові права (якщо це необхідно), надані парламентом цій комісії, обсяг коштів, виділених комісії, захо­ди щодо кадрового, матеріально-технічного, інформаційного, орга­нізаційного забезпечення роботи комісії.

Тимчасова спеціальна комісія обирається з-поміж народних депутатів, які дали на це згоду. Мінімальний кількісний склад комісії має забезпечу­вати представництво не менш як по одному депутату від кожної зареєстро­ваної депутатської групи (фракції). Голова парламентського комітету не може бути обраний її головою. Пропозиції щодо персонального складу комісії подаються депутатськими об'єднаннями не пізніш як у дводенний строк після прийняття рішення про необхідність її створення.

 

Тимчасова спеціальна комісія у визначений Верховною Радою термін, але не пізніш як через шість місяців після її створення, подає письмовий звіт про виконану роботу, підготовлені нею проекти актів та інші матеріали, які поширюються серед депутатів. Після обговорення результатів її роботи парламент приймає остаточне рішення щодо них або доручає комісії продовжити роботу і визначає для цього новий строк.

Повноваження тимчасової спеціальної комісії автоматично припи­няються з прийняттям парламентом остаточного рішення щодо резуль­татів її роботи, з прийняттям та опублікуванням акта, для підготовки проекту якого вона створювалася, а також у разі припинення повнова­жень Верховної Ради України, яка її створила.

 

Link to comment
Share on other sites

"Про тимчасові слідчі комісії" підійде?

 

:pleasant:

Один назвали, а далі заціпило   :fp1: І що цей закон відразу зрадойобів зробить ситими і гладкими ?  :gigi: Ющенко здається ветував такий закон і конституційний суд щось там приймав  :pleasant:

Link to comment
Share on other sites

Один назвали, а далі заціпило   :fp1: І що цей закон відразу зрадойобів зробить ситими і гладкими ?  :gigi: Ющенко здається ветував такий закон і конституційний суд щось там приймав  :pleasant:

 

 Відповідний законопроект зареєстровано 28.11.2014 року всіма керівниками фракцій коаліції "Європейська Україна" та доопрацьовано 08.04.2015 року й нарешті включено до порядку денного 03.10.2017 року

 

ps

Зміни до закону "Про вибори  народних депутатів", щоб вибори відбувалися за пропорційними списками, підійде порохойобам?

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

 Відповідний законопроект зареєстровано 28.11.2014 року всіма керівниками фракцій коаліції "Європейська Україна" та доопрацьовано 08.04.2015 року й нарешті включено до порядку денного 03.10.2017 року

 

ps

Зміни до закону "Про вибори  народних депутатів", щоб вибори відбувалися за пропорційними списками, підійде порохойобам?

Далі, далі, чого стидаєшся? :pleasant:

Link to comment
Share on other sites

 

 

 


Так вот, о сьострах tm  Речь не о тебе, вообще-то, а о той полусумасшедшей истеричной пиздобратии© флудеров и ботов, что ты собрала вокруг себя.  Всякие там марты, сноубьорды и иже с ними.

 

 

яке прикре самогубство (с) 

Link to comment
Share on other sites

Мостиський райсуд Львівської області закрив справу проти  лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко щодо перетину кордону.


Про таке рішення суду , оголошене в середу, "Українській правді" повідомив її адвокат Микола Титаренко.


 

"Суд на своєму засіданні ухвалив рішення про закриття справи на підставі статті 247 Кодексу про адміністративні порушення. Справа була закрита через відсутність правопорушення", - повідомив Титаренко. http://www.pravda.com.ua/news/2017/12/14/7165481/


  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Президент Росії Володимир Путіна назвав дії лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі в Україні плювком у сторону українського й грузинського народів. Про це він сказав на прес-конференції в Москві. "Те, що робить Саакашвілі, - це плювок у сторону українського й грузинського народів", - вважає глава РФ. Також Путіну не подобається те, що опальний політик "носиться площами і кричить: "Я українець". https://www.unian.ua/politics/2297889-nositsya-ploschami-putin-otsiniv-diji-saakashvili-v-ukrajini.html

 

интересно было бы почитать логические упражнения саакашвилифобов на эту тему

Змінено користувачем costashu
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...