Перейти до змісту

Жители Востока - ждите чеченцев в гости


Recommended Posts

http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/4/7024368/

 

Ветерани першої і другої  Чеченських воєн прийняли рішення про термінову мобілізацію добровольчого корпусу на південий схід України для захисту російського населення від "Правого сектора" і Національної гвардії.

Про це 4 травня повідомив російський ресурс Русская весна, відомий тим, що публікує українофобські матеріали та повідомлення провокаторів, які організовують заворушення на території України.

'Росіяни переживають за долю братньої країни і хочуть допомогти, тому у ветеранські організації в Росії надходять сотні звернень про відправку до Новоросію', - наголошується у повідомленні.

Рішення ветеранів чеченських воєн було ухвалено на 'позачерговому з'їзді РООІВС 'Русичі'.

"На даний момент в Україну відправляється понад 1000 добірних бійців - солдатів, які служили в спецназі, розвідці та інших спецпідрозділах', - наголошується у повідомленні.

Також наголошується, що у всіх великих містах країни вже збираються 'повноцінні батальйони, ветерани подали списки до військкомату'.

Крім того 'офіційний намір допомогти південний схід України' висловили добровольці з Південної Осетії, повідомляє інтернет-ресурc.

"У зв'язку з тим, що в партію надходять численні звернення, Союз десантників Південної Осетії і партія "Єдина Осетія" з метою захисту мирного населення південного сходу України оголосили набір добровольців з числа ветеранів війни 1989-2008 років", - йдеться в повідомленні від партії "Єдина Осетія".

"Протягом останніх кількох місяців жителі Південної Осетії з тривогою спостерігають за тим, як неонацисти, які захопили владу на Україні, відчуваючи всебічну підтримку західних країн, зневажають права мільйонів мирних жителів", - заявляє видання з посиланням на політраду партії.

 

Link to comment
Share on other sites

Чечены никуда не поедут. Они заняты Крымом, думаю. 

Не, они приедут. Сядут, скажут "ждем приказа". Потом скажут "не можем стрелять в братский народ". Потом сдадут оружие и сядут кушать мороженное и плакать.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...