Перейти до змісту

Пєтя - гандон


ЦеDzip

Recommended Posts

Ігор Луценко Народний депутат України, член комітету з питань запобігання і протидії корупції

 
Президенту Порошенку. Чим допомогти слідству по Майдану

18 лютого 2018, 19:37

 
 

На фото – російський "мирний" пропагандист Бузина, котрого вбили у червні 2015 року.

 

2e252-del.jpg

Це фото спеціально для Петра Олексійовича Порошенка, і спеціально у сьогоднішню дату, 18 лютого, річницю початку масової загибелі майданівців.

 

У відповідь на його прохання до генпрокурора Луценка проаналізувати, "чим іще можна допомогти Департаменту спецрозслідувань ГПУ, який займається справою Майдану".

 

Петре Олексійовичу, під Вашим головуванням збиралася Рада національної безпеки і оборони. Вона розглядала питання щодо розслідування вбивств російського пропагандиста Бузини і екс-нардепа регіонала Калашнікова.

 

На річницю початку масових убивств ви, пане Порошенко, нагадали, що закон забороняє вам втручатися у слідство.

 

Але ж ви є голова РНБО, виходить, "втручатися" у слідство по вбивстві наших ворогів у вас є час і змога?!

 

Скільки засідання ваш орган, РНБО, присвятив розслідуванню справ Небесної сотні?

 

Коли в останній раз ви засідали з цього приводу – аналізували протидію криміналітету, втручання іноземних спецслужб, корупцію і недбалість у правоохоронних органах і судах, котрі заважають розслідуванню майданівських справ?

 

Займіться разом з РНБО Небесною сотнею хоч зараз, а не тільки бузиною. Якщо не знаєте, що треба робити – я знаю, спитайте. Телефон мій у вас є.

:X

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Барна - икономизд!

 

«МВФ должен направить аспекты относительно изучения технических возможностей возврата кредитов. И, соответственно, за это наше государство несет ответственность, что будут возвращены кредиты.

Но при этом МВФ и другие страны должны понять, что наша страна, наше государство сейчас защищает демократические ценности Европы. И им надо скорее подумать над тем, как вообще все кредитные долги Украины можно было списать, так как они это делали в других странах. Вот это было бы по-дружески к людям, справедливо, учитывая тот факт, что сейчас Украина является щитом для Европы»(с)

Вот оно, заветное! Сцуко, щевойто плачу.

  • Upvote 8
Link to comment
Share on other sites

2018-02-19_082740.png
Валентин Бушанський
·
ПОРОШЕНКО НАС ПОПЕРЕДИВ
Чотири роки тому снайпери розважалися: дивились у приціли і вибирали собі жертв – хтось відстрілював карооких, хтось вкритих кіптявою від палаючих шин, а хтось знімав кожного третього, хто промине певний ліхтар. Порошенко і Пашинський вважали, що це – гарна технологія. І вони не помилилися: Україна знавісніла від жаху і ненависті. 
Нічого особистого, казали один одному Порошенко і Пашинський, це – політика. І справді, що може бути особистого у виборі випадкових жертв? – лише політика.
Сьогодні хлопців убили вдруге: Майдан перегородили стальними конструкціями і вивісили на них портрети загиблих. І це, знову ж таки, технологія – ще одне вбивство Майдану і тихе нагадування: «Можем повторить». Порошенко прийшов до влади по трупах – це був його тріумф. І, якщо вірити психології, то піде із влади також тільки по трупах: він повторить і примножить свій досвід.
Сьогоднішнє віче на Михайлівській площі було найвелелюднішим від часу проведення в Києві протестних акцій. Іноді здається, що наші блоґи і дописи – все це марнування часу й емоцій. Але сьогодні я переконався, що це не так. Уперше, спостерігаючи за колоною, яка розтягнулася від рогу Володимирської і Хмельницького до Софійської, я побачив, що в наших фейсбучних суперечках є сенс. Я познайомився з людьми, імена яких знав лише за дописами і коментарями. І щиро скажу, я радий цим знайомствам. Змусив мене посміхатись і Віктор Чумак, коли повідомив зі сцени, що оргкомітет починає формування списків пособників Порошенка, аби згодом проти них були запроваджені санкції. Я радий, що моя пропозиція, висловлена в ефірі телеканалу Zik, знайшла підтримку (добре, що тоді в студії був також і Віктор Чумак).
Я думаю, що попри всі хиби, сьогоднішня акція була вдала. Я не хочу зараз говорити ані про організаційні помилки, ані про «плани на майбутнє». Ми про це ще поговоримо і нераз. Я хочу повернутися до тієї емоції, яку я пережив на Майдані, дивлячись на сталеві каркаси, споруджені Порошенком.
Він може повторити. І він повторить. У нього немає вибору. Йому є що втрачати. Він знає, що навіть, якщо він встигне заскочити в літак, разом зі своїми мільярдами, то цей літак не прийме жоден аеропорт світу.
Він повторить. Він нас попередив.
  • Upvote 3
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Твою же мать :fp1:

 

Люди!!! Ну, почему вы молчите?! Вам уже на голову серут. Это "другое мнение"?, "свобода слова"?

 

Это открытая антиукраинская пропаганда.

 

А! Извините. У нас же "услышать глаза" - 2. Ну-ну.

 

На всякий случай:

 

.......

2. Антиукраїнська пропаганда та агітація, паплюження державності України, українофобія та прояви негативного ставлення до українскості як такої.  Невизнання приналежності українських територій до України, зазіхання на територіальну цілістність держави Україна, сепаратизм.

 

3. Усвідомлена цілеспрямована дезінформація. Розповсюдження суспільнонебезпечної брехні, особливо в корисливих, або ідеологічно-пропагандистських цілях.

.......

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

 

 


Чотири роки тому снайпери розважалися: дивились у приціли і вибирали собі жертв – хтось відстрілював карооких, хтось вкритих кіптявою від палаючих шин, а хтось знімав кожного третього, хто промине певний ліхтар. Порошенко і Пашинський вважали, що це – гарна технологія. І вони не помилилися: Україна знавісніла від жаху і ненависті.
Що за (вставити три сторінки матів на адресу автора і постера)?
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

то есть цитировать стесняешься. Что и ожидалось

Значит ты не прикидываешься, а есть такой на самом деле. Ну, Ок. Будем делать на это скидку для тебя.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

"Неприємно": режисер Ахтем Сеїтаблаєв прокоментував свою участь у "передвиборчому ролику" https://styler.rbc.ua/ukr/zhizn/nepriyatno-rezhisser-ahtem-seitablaev-prokommentiroval-1519116239.html

 


За словами Сеїтаблаєва, він також не знав, що відеоролик носитиме політичний характер – режисера попросили знятися у соціальному ролику. "До мене звернувся Євген Миколайович Нищук і запропонував взяти участь у такому соціальному ролику, який буде розповідати про досягнення нашої країни. Я з радістю зголосився. Ну а потім вийшло, як вийшло", - прокоментував Styler Ахтем Сеїтаблаєв.

 


"Але від жодного свого слова, яке я сказав в цьому ролику, я не відмовляюсь! Звичайно, неприємно. Могли б сказати відверто і прямо, і кожен би приймав своє рішення – брати чи не брати участь. Я особисто ніякої катастрофи в цьому не бачу. Тому що можу сказати, що на прикладі фільму "Кіборги" ми б ніколи в житті, моя знімальна група, не могли б зняти цей фільм без допомоги держави в особі Держкіно України, Міністерства збройних сил, Генерального штабу. І доказом того, що дійсно відбуваються зміни, хто б що не говорим, - є те, що фільм на таку болючу тему жодного разу не був цензурований і ніхто навіть не вимагав цього. І першого разу цей фільм побачили всі, починаючи з Президента України, у глядацькому залі 6 грудня", - розповідає Ахтем Сеїтаблаєв.

 

Але при цьому режисерові ніхто відверто не сказав, що змонтований матеріал носитиме "політичний характер".   "Ні, не говорили! І з цього приводу мені дуже неприємно. Тому що я дуже тепло ставлюся до всіх задіяних осіб, і давно знаю Євгена Миколайовича... Взагалі, у нас багато чого такого неприємного відбувається в країні від того, що ми не розмовляємо відверто один з одним. І якщо б до мене звернулися б, мабуть, я б не відмовився, але треба говорити прямо. І все. Цей факт, звісна річ, мені не приємний. Але вже сталося, як сталося. Буду знати на майбутнє", - підсумував режисер "Кіборгів".

 

Також Ахтем Сеїтаблаєв відмітив, що після виниклої ситуації навколо звернення Приходько, йому  особисто ніхто не передзвонив і не пояснив ситуацію.



  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Кроме липецкой кондитерской фабрики Петр Алексеевич владеет в РФ зерновым и крахмальным бизнесами.
По примеру друга Свинарчука-Гладковского он перепродал его своим же офшорам, тихонько кредитует, вливая деньги в РФ и уже как четыре года никак не решиться сказать нам  об этом.
Но мы ему в этом поможем.
Бизнес, к слову сказать, маленький, что подчеркивает жадность Порошенко не готового расстаться даже с копеечными активами в тылу врага.

дальше http://dubinsky.pro/neizvestnyy-rossiyskiy-biznes-poroshenkoс доками

Змінено користувачем costashu
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Яка фейерія зрадойобства  :fp1:

Для особливо настирливих 

 

На Одещині СБУ затримала антиукраїнського Інтернет-агітатора
12:39, 08-02-2018

Співробітники Служби безпеки України викрили раніше судимого мешканця Одеси, який через соціальні мережі розповсюджував антиукраїнські матеріали.

Правоохоронці встановили, що зловмисник пропагував на персональних сторінках у російських соцмережах заклики до насильницької зміни адміністративно-територіального устрою України та популяризував терористичні організації ОРДЛО.

Під час обшуку у помешканні зловмисника оперативники спецслужби виявили мобільні телефони із матеріалами, що підтверджують його протиправну діяльність.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру в скоєнні злочину та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Триває досудове слідство.

Прес-центр СБ України

 

- See more at: https://ssu.gov.ua/ua/news/5/category/21/view/4365#.AQcmvVmd.dpbs

Link to comment
Share on other sites

 

Оболонский суд Киева перед (потенциальным) приездом президента.

- девушка, стойте, расстегните пальто.
- зачем?
- мне нужно вас осмотреть.
- на предмет чего?
- на вас есть одежда?
- конечно есть, мороз на улице!
- покажите!
- вот! Свитер!
- хорошо.
- а почему мужчин не осматриваете?
- "у женского рода есть такой предмет как две сиськи".

Последнюю фразу дополнительно взяла в кавычки, так как она особенно мерзкая.

Патрульна поліція України

28071197_1596448083765694_13004829337361
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Уповноважена президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі перший віце-спікер Ірина Геращенко вибачилась за дії правоохоронців, які влаштовували додатковий огляд журналісткам в Оболонському районному суді 21 лютого.
Про це вона пише у Facebook.
"Шановні колежанки- журналістки. Я повністю поділяю ваше обурення діями тих представників силових структур, які вчора вдалися до принизливого огляду жінок - представниць ЗМІ", – пише Геращенко.
"Я, як представник влади, приношу вибачення вам, шановні колежанки, за ці чужі дії. Вибачте", – зазначила віце-спікер.
Також відповідну публічну заяву з протестом проти таких дій силових структур зробило міжфракційне об'єднання депутатів Верховної Ради "Рівні можливості".
Зокрема МФО засудило ганебне порушення прав людини в Оболонському районному суді міста Києва, яке відбулось під час допиту свідків у справі Януковича 21 лютого.
Нардепи наголошують, що так звані "заходи безпеки", яких було вжито на тому засіданні, стосувалися винятково жінок-журналісток, які заходили до суду за редакційними посвідченнями, і відбувалися із порушенням вимог до порядку проведення заходів особистого огляду та зухвалим поводженням зі сторони правоохоронних органів.
"МФО "Рівні можливості" засуджує ці акти приниження жінок, яких змушували не тільки знімати верхній одяг, а й оголюватися у туалеті! Такі дії зі сторони Національної поліції України є неприпустимими та вимагають публічних пояснень та вибачень", - йде мова в заяві.
Як повідомлялось, 21 лютого в Оболонському райсуді, який слухає справу за звинуваченням у держзраді екс-президента Віктора Януковича, планувався допит президента Петра Порошенка, в зв'язку з чим були посилені заходи безпеки. Згодом суд задовольнив клопотання прокуратури про допит глави держави в режимі відеоконференції.
Близько 11:00 правоохоронці, які забезпечували дотримання правопорядку в Оболонському райсуді, ввели додаткові заходи безпеки.
Зокрема вони зобов'язували жінок, що приходять на 5 поверх, де знаходиться зал засідань №15 і розглядається вказана справа, пройти з співробітницями поліції в окрему кімнату і продемонструвати відсутність написів на тілі.
:fp1: 
В столичній поліції "Українській правді" розповіли, що при перевірці поліцейські зокрема зупинили активістку руху Femen та запросили її для встановлення особи та профілактичної бесіди.
Самі правоохоронці пояснили посилені заходи безпеки статусом свідка Петра Порошенка.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Близько 11:00 правоохоронці, які забезпечували дотримання правопорядку в Оболонському райсуді, ввели додаткові заходи безпеки. Зокрема вони зобов'язували жінок, що приходять на 5 поверх, де знаходиться зал засідань №15 і розглядається вказана справа, пройти з співробітницями поліції в окрему кімнату і продемонструвати відсутність написів на тілі.

 

ушлёпки, йопсиль...  :fp1:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...