Перейти до змісту

Слав'янськ. АТО


vostok5

Recommended Posts

Екс-мера Слов'янська Нелю Штепу конвоюють до управління СБУ Харківської області для проведення процесуальних дій.


Про це повідомляє прес-служба МВС.


"Неллі Штепі оголошено про підозру у вчиненні дій, передбачених ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) ККУ", - повідомили у Авакова.


Крім того, за повідомленням прес-служби, проводиться перевірка інформації "про посібництво Штепи діяльності озброєних бойовиків і терористичних груп на території Слов'янська та Слов'янського району".


Link to comment
Share on other sites

У Слов’янську Донецької області контррозвідка СБУ затримала члена терористичної організації "Донецька народна республіка" громадянку "Ф", яка є зв’язком одного з лідерів терористів – колишнього "народного мера Слов’янська" В’ячеслава Пономарьова.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Oleksandr Arhat @olarhat  ·  16 мин

Слов'янці просять взяти місцевого воєнкома Ніколєску. Він здав всю документацію по військовим запасу і вербував у ополчення.

 

Интересно, сколько еще таких пидароФФ в армии по всей стране? Мне кажется - дохера

  • Upvote 8
Link to comment
Share on other sites

Треть личного состава славянской милиции скрылась в неизвестном направлении, - МВД
Местонахождение трети личного состава милиции Славянска Донецкой области неизвестно.

Об этом заявил начальник департамента внутренней безопасности МВД Украины Валерий Боднар журналистам в Славянске во вторник, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на "Интерфакс-Украина".
"Как минимум трети личного состава милиции Славянска мы не можем досчитаться. Мы не знаем, где эти люди вообще. Мы не исключаем возможности, что они отошли с сепаратистами и сейчас в Донецке", - сказал Боднар.
Читайте на «Цензор.НЕТ»: И.о. мэра Славянска Самсонова задержали за создание "военизированных или вооруженных формирований" и сотрудничество с сепаратистами, - МВД
Он отметил, что переаттестацией оставшейся милиции в освобожденных населенных пунктах Донецкой области занимаются специальные группы.
"Пока что (милиция в освобожденных городах) без оружия. Мы всех проверим, с психологами, возможно, на детекторе лжи. Соберем, конечно, свидетельства местных граждан. Посмотрим, кто из них может работать в дальнейшем в милиции, кто будет просто уволен, а некоторые, возможно, будут переданы под суд", - сказал Боднар.

Link to comment
Share on other sites

 

Екс-мера Слов'янська Нелю Штепу конвоюють до управління СБУ Харківської області для проведення процесуальних дій.

Якщо їй вставлять на повну, то інші просто розбіжуться (і з Києва також). 

Якщо ні, то ця кацапська пісня навічно. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ЗЕВС КЕРАМИКА возобновляет работу

Произошедшие в г. Славянск события трех последних месяцев привели к вынужденной остановке производства на заводе «Зевс Керамика». Но, несмотря на возникшие проблемы, команда сотрудников с новыми силами приступила к работе.

Производственные линии восстановлены после полученных повреждений и прошли тестовый пуск. Производство продукции возобновится уже в скором времени после профилактических работ и восстановления коммуникаций.

Улучшая сервис поставок продукции, компания открывает склад в г. Киеве, что в значительной мере упростит и ускорит работу с партнерами из Западного и Центрального региона Украины. Возобновившая работу, железнодорожная станция им. Кожушко, обслуживающая завод «Зевс Керамика», дает возможность приступить к отгрузкам продукции жд транспортом.
 

10320280_806271809418140_179625751051674

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Піротехніки продовжують обстежувати акваторію та територію Слов’янська з метою очищення від вибухонебезпечних предметів. У водоймі міста було виловлено переносний зенітний ракетний комплекс "Ігла". Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

 

"За минулу добу група підводного розмінування 1 спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучила з водойми переносний зенітний ракетний комплекс ПЗРК "Ігла", - зазначили у відомстві.

Повідомляється також, що під час розмінування дороги біля р. Сіверський Донець за населеним пунктом Піскунівка Донецької області, піротехніки виявили 4 протитанкові міни ТМ-62.

 

Крім того, 4 серпня було вилучено 21 одиниць боєприпасів, з них: 5 артилерійських снарядів, 8 мінометних мін, 4 бойові гранати та міни, 4 інші вибухонебезпечні предмети. Знищено було також 3 розтяжки з сигнальними ракетами.

 

Всього з початку виконання робіт (з 6 липня) виявлено та вилучено 9314 од. боєприпасів, з них: 497 артилерійських снарядів; 592 мінометних мін; 385 бойових гранат та мін; 44 реактивних боєприпасів; 7796 інших вибухонебезпечних предметів.

Піротехнічні підрозділи ДСНС України продовжують працювати також і на території Луганської області. Так, у м. Кремінна було виявлено та вилучено 500 кг пороху. Під час обстеження м. Сєверодонецька, виявлено та знешкоджено 25 т. пороху та 25 мішків селітри. У м. Лисичанську піротехніки знешкодили 150 кг тротилу та 152 кг селітри.

BuQ8k-NIYAEBsjC.jpg

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...